Mig og Christopher... Ja, DEN Christopher!

First like, motherfuckers…

I forlængelse af mit indlæg om min Chrizzer-craving, kommer lige en bette historie…

Vi skal tilbage til d. 23 juli 2014.

Vi er midt i sommerferien, som jeg tilbringer i vores sommerhus, Lummerly, med min mand og ungerne. Vejret er fantastisk denne sommer og alle er glade og forelskede. Alle poster du-danske-sommer-jeg-elsker-dig-billeder på de sociale medier. Der er hjemmelavet hyldeblomstsaft, hjemmebag og bare babynumser i strandkanten overalt. Alt er godt.

Det er den sommer vi bliver tilbudt, at skulle flytte til Abu Dhabi og vi går rundt i en boble af spænding for vores kommende ørkeneventyr.

Det er også denne sommer at Christopher-feberen raser og Chrizzer har rigtig rigtig travlt med at tage fra den ene danske by efter den anden og synge “Told you so” foran en flok tudende teenagepiger og deres småliderlige mødre, der “desværre” må ofre sig og tage med deres døtre til koncert. Øv øv, hvor pisse ærgerligt hva’?

På denne dag, d. 23 juli 2014, er Christopher på vej til Langeland. Det ved jeg, fordi jeg på det tidspunkt følger hans liv ret tæt på Instagram. Ok, det gør jeg vel i princippet stadigvæk 🙂

Nå, men på denne dag, holder jeg en pause fra mit malerarbejde (ja, som sommerhusejer følger der en del maleropgaver med, and I love it) og går i selskab med min telefon på lokum.

OG SÅ SKER DET

Mens jeg sidder der på brættet, poster Christopher en video og jeg er hurtig som en Ninja og liker… Vi er altså ude i et motherfucker-first-like! Hæ hæ hæ, I små fortabte ynkelige teenagere tænker jeg.

DER BLEV I SGU LIGE OVERHALET INDEN OM AF EN 34 ÅRIG KVINDE PÅ LOKUM.

Ta’ den!

Og jeg nåede at tage at screenprint af det 🙂 Hæ hæ hæ hæ….

Christopher first like

 

God dag til alle og nok specielt til andre Christopher-lovers og note til mig selv: Get a life, dit gamle røvhul af en Christopher-craver…

Men har I mon nogensinde fået first-like på en Christopher-post? Hvad er chancerne lige? Og er det ikke ok at blære sig lidt med det? 🙂

Møs fra Nana(mouse) og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

6 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mig og Christopher... Ja, DEN Christopher!