SÅ VILD ER JEG.

Fodbold er mit liv!

Jeg er på skideren, og jeg har måske behov for et medlidenhedskram eller en lussing. Kan ikke helt beslutte mig for, hvad jeg har mest brug for.
Det kan I måske hjælpe mig med at beslutte?

Sagen er den, at jeg går op i, hvordan mine drenge går klædt og sgu ikke køber hvad som helst til deres garderobe. Jeg har været i børnetøjsbranchen i rigtig mange år, så selvfølgelig går jeg op i børnetøj. Alt andet ville være mærkeligt.

Jeg går som sådan ikke op i, om mine drenge går klædt i mærkevarer, og jeg køber ofte tøj til dem på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Men det skal være pænt.
Jeg HADER syntetisk børnetøj, og jeg hader, når det bliver for vildt i farverne. Jeg er i virkeligheden nok alle drenges værste mareridt af en mor, når det kommer til tøj. Mor, må jeg få en Spiderman T-shirt? NEJ! Mor, må jeg få en T-shirt med en eller anden superhelt på maven? NEJ!
Der er bare noget tøj, jeg nægter at købe til deres garderobe. Slut.
At mine drenge har haft lange perioder, hvor de hver dag har iført sig tylskørt og leopard-leggings rører mig forbavsende nok ikke. At Hermans periode i tylskørt var RIGTIG lang, var jeg faktisk nogenlunde cool med. Nogenlunde.

Og nu til problemet.
Min søn på 7 (et halvt) er pludselig blevet voldsomt fodboldinteresseret og har i et pænt stykke tid plaget om en fodbold T-shirt. Og jeg har bare sagt “NO José! Honey, det bliver simpelthen et kæmpe rungende NEJ herfra.”
“Jamen, alle de andre har fodbold T-shirts på i skolen, mor” og det var jeg da sådan set udmærket klar over. Jeg ser jo den ene hæslige syntetiske kreation efter den anden, når jeg henter ham på fritten, og jeg tænker bare fuck, hvor gør det lort INTET godt for jeres børn. De der skide fodbold T-shirts er noget af de mest uklædelige stykker tøj EVER. Selv for en veltrænet fodboldspiller vil jeg da til hver en tid foretrække ham uden et syntetisk helvede trukket ned over hovedet.
Jeg bor på Københavns vildeste spelt-matrikel, hvor børn og voksne generelt går ret pænt klædt, spiser økologisk og bliver set ned på i Netto, hvis der ryger skrabeæg eller færdigretter i pølse-poser ned i indkøbskurven. Jeg er godt nok ret bramfri og ret ligetil, men jeg er samtidig den vildeste snob og kan f.eks. sagtens lade mig forarge over, at min søns lærer deler slik ud i klassen. Heldigvis har jeg en mand, der ret hurtigt kan pille mig ned og sige “Hold nu kæft Nana” og det gør jeg så. Nogle gange altså.
Ok, tilbage til de der fodboldtrøjer, for efter en lang periode med plageri og en søn, der havde været helt på knæ, sagde han en morgen med store bedende øjne “Mor, fodbold er mit liv,” og så var der intet andet, jeg kunne gøre, end at pakke mine fine fornemmelser sammen og tage ham med i Sportsmaster. KUN for at kigge. Inden da havde jeg aftalt med min mand, at det måske var ok, at vi gav ham en enkelt fodboldtrøje, hvis vi kunne finde en nogenlunde neutral en af slagsen. Og at det var ok, at han havde den på nogle gange i ugens løb.

En time efter, vi var trådt ind i Sportsmaster, gik vi ud igen med TO fodboldtrøjer, fodboldstøvler, fodboldsokker og fucking benskinner. OG en MEGET glad dreng og en MEGET udmattet mor.

arthurfodbold

Og her en uge efter har han muligvis været verdens lykkeligste dreng.

Og hvad så med mig? Ja, jeg klarer den nok og må bare tage mig sammen og pakke mit had til fodboldtrøjer pænt sammen. Det er faktisk ikke så svært, som jeg havde troet, for min søn stråler indenunder sit syntetiske helvede, og det er næsten det hele værd.

 

Ok, det blev en lussing. Det er det, jeg fortjener.

Men please giv mig ret i, at fodboldtrøjer er noget, Satan har skabt. Please. Og please fortæl mig, at det snart går over? Og at jeg ikke skal bruge en million kroner (for fuck hvor er de urimeligt dyre) på fodboldtrøjer de næste 10 år, oh help me God.

Over and out fra Østerbro-snobben.

Rigtig dejlig fredag aften fra mig ❤️

Og hey, fik du læst mit indlæg fra i søndags, hvor jeg fortæller, hvor vild jeg er? Eller mit forrige indlæg,  som handler om en bryllupsgave bestående af blandt andet en tube glidecreme? 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

18 Mega lækre kommentarer

 • Anette (fruBoisen)

  😂 Nyd den tid hvor du fik lov at bestemme. Nu bliver han selvstændig og har en mening om klædeskabet. Og det er da egentlig også meget fedt ikk? Min ældste på 9 år har VIRKELIG en mening. Som regel går det godt… Og til tider kigger jeg på min mand og siger: “Han er din søn idag”. Men jeg elsker at han går op i hvordan han ser ud. Og han bliver så glad for når han får nyt tøj.
  Jeg har haft det fuldstændig som dig men bare rolig, det skal nok gå. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anette. TAK 🙂 Ja, det skal nemlig nok gå. Det er bare en trøje 🙂 Men de er fandme grimme, og der er et eller andet i mig som VIRKELIG er imod at købe noget grimt til 550 kr. Men jeg giver mig stille og roligt og prøver virkelig at lægge min snob på hylden. 🙂 Tak for din kommentar og fedt at din søn har en mening om tøj. Især når det går godt. Respekt. Kh.Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Hi hi. skønt indlæg.
  Mht fodboldtrøjer, så skal du være heldig at din søn er 7 år før han er begyndt at plage om fodboldtøj. Min søn er 4,5 år og begyndt til fodbold, og derfor vil med alt der hører til gamet. Incl fodboldtrøjer.
  Jeg har også spejdet efter PÆNERE trøjer til formålet.
  Jeg har tilnærmelsesvist fundet en mere afdæmpet udgave fra Barcelona, som du kan se her: https://www.unisport.dk/fodboldtroejer/barcelona-trnings-t-shirt-dry-squad-navy-brn/151858/
  Den har jeg i sinde at købe. Da min søn var til fodbold første gang var de fleste børn iklædt relativt fine fodboldsuits i figursyet sort med Ronaldo bag på ryggen. Det sat rigtig pænt, og var ikke så hæsligt, som de der uformelige billige fodboldtrøjer. Så sådan et sort og mere afdæmpet sæt har jeg i sinde at finde. Og de mere afdæmpede trøjer tænker jeg egentlig godt kan styles med sanadfarvede chinos og smarte sneakers eller lign. Så har i begge to vundet 🙂
  Og hvis det kan være til nogen hjælp, så vil jeg gerne aftage de aflagte trøjer med mere som du måtte købe, fordi jeg netop ved, at de har været igennem din skarpe kvalitetskontrol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ditte. Jeg tror jeg elsker dig 🙂 KÆMPE tak for link. Du har ret, den er faktisk pæn(ere). Jeg har også en søn på 4,5 som jo desværre er blevet ret interesseret i fodbold og også vil have en syntetisk sag til en million kroner. Fuck. Men du har helt ret. De kan styles nogenlunde pænt, så trøjen ikke får for meget fokus. Smart. Tak for din kommentar 🙂 Kh. snobben

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha EJ NANA din snob!! Mind mig lige om ALDRIG at vise dig mine børns garderobe nogensinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej okay, der gik jeg så nærmest hen og blev helt rørt. hvor er han cute.

  Ja, de er pissehamrende grimme!! Ligesom det meste legetøj jo egentlig er. Men når de bliver SÅ glade!?!
  Men med hensyn til tiden, så gik min nuværende mand faktisk stadig i dem da jeg mødte ham som 19-årig. Så pas på og påvirk ham lige i lidt god smag, ikå?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Når det kommer til legetøj, er jeg ret ligeglad. Så længe det kan pakkes væk og ikke larmer. Ok, så helt ligeglad er jeg så ikke 🙂 Tænk at voksne mænd går rundt i fodboldtrøjer. Fatter det ikke! Er det mangel på stil eller et resultat af at de ikke fik lov som barn. Selvom de er grimme, så er jeg et eller andet sted tilhænger af, at børn får lov til at eksperimentere (som Line skriver i en af kommentarerne), men det ændre ikke på at jeg synes at fodboldtrøjer er MEGA grimme. Nu har han fået to, og så håber jeg han bliver træt af konceptet inden han bliver 19 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag aften. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er tilhænger af at børn får lov til eksperimentere med deres tøj. Jeg tror det er sundt (både for barn og mor) at holde sig lidt i baggrunden her.Børn vælger ofte tøj, som understøtter de drømme og lege, der optager barnet på det aktuelle tidspunkt. Du kritiserer faktisk barnets interesser inddirekte ved at nægte barnet superhelte og fodboldtrøjer alene med den begrundelse, at de ikke passer ind i din stil (økonomi er en anden sag).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Jeg ved at du har så meget ret. Jeg er en frygtelig snob (lige på det punkt) og jeg synes det er så grimt at jeg næsten får det fysisk dårligt. Min dreng får lommepenge, og hvis han vil vælge at bruge dem på en fodboldtrøje eller spiderman T-shirts, må han gerne det. Og du har ret. Økonomien er en helt anden sag. 550 kr for en T-shirt er fandme dyrt. Det har vi slet ikke penge til i længden. Men jeg giver stille og roligt efter. Stille og roligt. Tak for din lussing. Den var faktisk rar 🙂 🙂 Og rigtig dejlig søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville så gerne sige ja til dig, men nej, min søn har 3 fodboldtrøjer og han ik engang 5 endnu 😛 Men nu ser hans mor og far også en del fodbold og derfor, er der jo købt ind så han kan gå i Ronaldo tøj og sige til hans bedste ven som går i hans Messi tøj, at Ronaldo altså er bedre 😛 Børn skal sgu have lov til at være børn og hvis de vil have en fodboldtrøje med idolet så ser jeg ikke det som et stort problem 🙂 Men nu går han så også i Spiderman trøjer og alt den slags tøj du helt sikkert ville besvime over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej RijaH. Hahahaha, hvor er du sjov. Men hey, hvad ville du sige til hvis han pludselig insisterede på at ville have en Messi T-shirt? Ville du give efter? 🙂 Død over Spiderman trøjer 🙂 Kan du se mig besvime? Hahaha 🙂 Tak for endnu en kommentar fra dig. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har allerede givet efter med en bold og et håndklæde.. og det bliver ikke til mere end det 😉 Til gengæld blev Messi sættet han fik i julegave byttet til et par hummel cowboybukser…. 😉 Håber du overlever alle de fremtidige fodboldtrøjer som du nu er tvunget til at se på 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej RijaH. Hahaha, det var billigt sluppet 🙂 Jeg skal nok overleve. Håber jeg… God aften 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min kæreste (28år!) og far til mit barn har sådan en trøje, som er lavet præcis som en almindelig Barcelona fodboldtrøje, dog er det ‘blot’ en parodi på en fodboldtrøje, lavet af et skatefirma. Det faktum gør den übercool i hans øjne og han mener at den kan bruges på lige fod med alle andre hverdags t-shirts og endda også til pænt brug. Jeg på den anden side, går i baglås når han hiver den frem fra skabet (har sågar prøvet at ‘komme til’ at ødelægge den i vask, men lortet holder for pokker til både kogevask og ekstra varm tørretumbling.
  Nå men det er i hvert fald godt at høre at jeg ikke er den eneste, der har det sådan, på trods af at jeg tilhører Nørrebro segmentet og ikke det famøse speltsegment fra Østerbro 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Hahahaha, jeg ser det for mig 🙂 Kan godt forstå du er lidt presset. Hvor er det sjovt at du har prøvet at ødelægge den. Har du overvejet clorin? Eller en most banan? Eller bare at give ham en lussing? Ej, nu skal jeg være sød. 🙂 God søndag. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg er ked af at sige det, men det er nok først lige ved at starte…. Du må vel bare håbe at der ikke skiftes til nyt favorithold hver fjerde måned 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Jannie. Oh nooooo… Ja, det må jeg virkelig håbe. Indtil videre betyder holdet ikke så meget. Det gælder mere om at have en fodbold T-shirt på. Men han får aldrig lokket en Brøndby T-shirt ud af mig. Der stopper festen altså for en københavner som mig 🙂 Tak for din kommentar, selvom det slet ikke var en opmuntrende en af slagsen. 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SÅ VILD ER JEG.