11 sjove diller-GIFs

Fulde forældre

fulde voksne

Da jeg i en alder af 17 år kom lidt uventet tidligt hjem fra en fest en lørdag aften, blev jeg noget overrasket over at se mine forældre og deres venner, der dansede tosset rundt i vores stue til høj musik. Jeg stod i et par minutter og iagttog dem inden de så mig. De vinkede bare fjollet og stoppede på ingen måde festen. Dansede bare videre til den høje musik.

Vores spisebord lignede det bord jeg netop havde forladt hos en klassekamerat. I ved… Fyldt med flasker, halvtomme drinksglas, et fyldt askebæger og slatne våde chips. Sådan havde jeg aldrig set vores spisebord før, og det der var super mærkeligt at se, at min mor bare var ligeglad.

Jeg kan huske, at jeg tænkte, om de ikke var alt for voksne til at drikke sig fulde og fjolle rundt på den måde. Samtidig syntes jeg faktisk, det var ret sjovt og skørt at de opførte sig som teenagere. Det var jo ikke meningen, at jeg skulle have været så tidligt hjemme, og måske heller ikke meningen, at jeg skulle have set dem fulde, men det var faktisk helt ok, og fik mig til at tro på, at livet som voksen ikke kun var kedeligt, som jeg faktisk havde en ide om, at det var. Når det er sagt, er jeg virkelig glad for, at det ikke var noget jeg oplevede ofte. Fulde forældre er bare ikke super charmerende, og det er jo meningen at de skal have styr på alt og være mega tjekkede hele tiden.

Nu er jeg selv voksen og har børn, og jeg er da på ingen måde for gammel til at feste og drikke mig fuld. Slet ikke. MEN, mine børn har aldrig set mig rigtig fuld, og det har jeg bestemt heller ikke lyst til, at de skal. De må gerne se mig feste og danse og have det sjovt, men jeg håber aldrig, de kommer til at se mig stang stiv og på rulleskøjter. Det føler jeg mig trods alt ALT for voksen og ansvarsfuld til.

Hvad tænker I? Har I nogensinde været fulde foran jeres børn? Og bliver man egentlig nogensinde for voksen til at drikke sig fuld?

BTW, på lørdag skal jeg forresten til dillerbandens årlige julefrokost, og det kommer helt sikkert til at stikke helt af. Børn ingen adgang blev der sagt!

Og på næste lørdag skal vi til forældrefest. 🙂 Puhhhha, det bliver to hårde søndage i streg.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Rikke

  Jeg drikker meget sjældent og aldrig ret meget. Jeg synes ikke børn og fulde forældre/folk hører sammen. Jeg oplevede det al for ofte som barn. Min indgangsvinkel er at børn helst vil vide hvor de har deres forældre, rammer, humor mm. Det ved de ikke når forældre er fulde. Min 12 årige har i efteråret oplevet sin første fest med fulde folk. Det tænkte han meget over og en af hans kommentarer var netop at de ikke opførte sig som de plejede. Det er ikke sådan at jeg mener man slet ikke skal drikke foran børn, de skulle jo helst vokse op med en naturlig tilgang til alkohol.
  Om man bliver for gammel, Nææ det gør man vel ikke. Men mon ikke det bliver anderledes med alderen, mere kontrolleret måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Tak for din kommentar. 🙂 Jeg kunne ikke være mere enig. Det gælder om at finde den helt rigtige balance, og jeg tror også, det er fint, at de ved hvad alkohol er, og vokser op med en naturlig tilgang til det. Jeg kan mærke, at jeg allerede er blevet meget mere kontrolleret, men det er fandme stadig sjovt at drikke sig fuld, halleluja 🙂 Rigtig god weekend til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi talte faktisk om det herhjemme for nylig – og børnene sagde at det havde de slet ikke lyst til at se. Måske er det federe at se når man er næsten voksen, end når man er 7-9 år 😊 Nå men så kan man være fuld når børnene ikke er hjemme 💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Hvor er det fint, at I har snakket om det. Man bliver jo også lidt tosset af at drikke alkohol, så kan godt forstå at de ikke vil være vidne til det. 😉 God weekend og 1000 tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

11 sjove diller-GIFs