Jo, jeg har faktisk været på dobbeltdate med Grev Ingolf og Grevinde Sussie...

Guf mellem kuglerne, æi og isbjørn ve æ vesterhav…

IMG_5246

For præcis 10 dage siden kører vi en sen aften (i det vildeste regnvejr) hjem fra Nordjylland. Med os har vi en plade Marabou, en pose flæskesvær, energidrinks til chaufføren og en masse sjove minder fra en fed weekend.
Lad mig spole tiden tilbage til en lørdag formiddag, hvor vi (noget trætte efter svigerfars 70 års fødselsdag dagen forinden… læs: Flødekartoffel, ost og svin overload) ankommer til Fårup Sommerland.

IMG_5168
Det er første gang for os alle, og vi har alle glædet os til at komme til et andet land 🙂 Ja, det var det ungerne troede… Altså at vi skulle til et andet land 🙂
Vi ankommer ved middagstid og drengene ånder lettet op over, at folk taler dansk i Jylland, og at det i øvrigt ikke er et andet land vi er kommet til. Herman havde dagen før været ret ulykkelig og nervøs ved vores rejse. “Jeg vil ikke til et andet land… Nu ser jeg aldriiiiig min mormor igen… Jeg vil blive i Danmark” græd han og var helt utrøstelig. Måske har vores move til ørkenen alligevel sat større spor end han ellers har givet udtryk for.

Vi bliver mødt af en skøn flok skønne mennesker og en dejlig buffet med grillet svin, kylling og kvæg, salat og grillede majskolber. Sidstnævnte fortryder jeg sgu lidt, da jeg resten af dagen døjer med majs i hele gebisset. Shit.
Normalt er vi de trælse typer der altid har madpakker med, da vi ikke orker at ende i en situation, hvor vi pga. sultne og pissetrælse unger, kaster os ud i en klam burgermenu med tilhørende fritter og slushice i alle regnbuens farver. Og let’s face it. Det er altså mad som dette de serverer i alle forlystelsesparker. Det tænkte jeg i hvert fald inden jeg ankommer til Fårup sommerland. Hej fordomme.
Jeg blev noget overrasket over at se, at der var sat en stor frugtbod op ved siden af slushice buffeten, og at man i øvrigt kunne købe rigtig lækker mad på Hotel Fårup’s restaurant. Både frokost og aften buffet, med skøn mad til meget rimelige priser. Så er den anbefaling givet videre, hvis man gerne vil nyde en dag i sommerlandet uden af falde i fastfood-fælden og i øvrigt ikke er til madpakker 🙂
Vi har en skide hyggelig eftermiddag i Fårup og drengene får prøvet en del forlystelser. Dog mest sammen med deres far, da undertegnede bliver sygt køresyg af selv den allermindste snoren rundt. Pik.
Jeg må da lige prøve EGERNTÅRNET, da jeg overhører en pige der siger til sin mor “Jaaa, nu skal vi prøve Egerntårnet, den kilder SÅ meget i tissekonen” 🙂 Der skal åbenbart mere end et Egern til at få min fitte til at kilde, men til gengæld bliver jeg ret dårlig. Fuck.

Her er vi en tur i PINDSVINET, som er en børnerutschebane 🙂

FS mig og herman

Jeg ser rimelig glad ud, men det er et fuck-jeg-er-ved-at-kaste-op-i-børnerutchebanen-smil. Shit, hvor er jeg en svagpisser!

Det hjælper lidt at spise en stor is med guf mellem kuglerne, hahahaha… Det er Johanne, der lærer mig det jyde-udtryk 🙂 Hvad er I egentlig mest til? Guf i bund eller mellem kuglerne? Yay, det er sgu jyde-humor når det er bedst.
Efter at ha’ slikket kuglerne helt i bund, går Dolph på scenen og det er fandme sjovt og virkelig politisk ukorrekt. “Skal jeg smadre din tinding med mit bat” får han spurgt en 10-årig pige, som heldigvis har en god humor og forstår ironien. 🙂  Han er et kæmpe asshole, men jeg er fuldstændig tosset med ham, og må give Fårup Sommerland stor ros for at vælge ham fremfor et måske mere oplagt valg som en af Ramasjang kendisserne. 🙂

Efterår Dolph har fået råbt en hel masse uhøfligheder, går turen videre til Skallerup Seaside Resort, som ligger cirka en halv times kørsel fra Fårup Sommerland.

FS herman og arthur løber

Vi bliver indkvarteret i en fin hytte i klitterne kun 2 min. gang fra Æ Vesterhav og 5 min. gang fra fælleshuset, hvor man kunne finde (hold fast) kæmpe indendørs legeplads, badeland med stor vandrutsjebane, bowlinghal, biograf og krearum med mulighed for at male alt fra fuglehuse til T-shirts, slibe sten, smelte glas og lave bolcher. Sidstnævnte er jeg HELT tosset med.

Se lige hvor fine mine bolcher blev 🙂

bolcher 1

bolcher 2

Vi spiser aftensmad med Signe og Lisbeth‘s familier, som har drenge på Arthurs alder, og senere mødes jeg med Johanne, Kamilla og Trine i bowlinghallens bar. Her kan man simpelthen få både Brandbil, Isbjørn og Filur og jeg bliver lige sat 20 år tilbage. Fandme sjovt at de drinks stadig er at finde på drinks kortet i ALLE bowlinghaller med respekt for dem selv. I fucking love it!

IMG_5444
Dagen efter står den på fri leg og drengene sætter dagsordenen 100%. Vi når både at lave bolcher, male sparegrise, være i vandland, legeland, biffen og spille fodbold på deres kæmpe indendørs boldbane. Fuld fart på hele dagen, men på en eller anden måde ret afslappende, og det fungerer bare pisse godt. Alle medarbejdere er i øvrigt søde, glade og hjælpsomme og formår at skabe en god og rolig stemning. Nu er det måske mine fordomme der taler igen, men er jyder generelt ikke bare lidt mere rolige end alle andre mennesker i DK? Hvad siger mine jyske læsere? Har I ikke jeres fødder plantet lidt mere solidt på jorden? Ikke ment som om nordjyder er kedelige, slet ikke, men mere at der skal VIRKELIG meget til at vælte jer af pinden. I retter mig bare hvis jeg er helt ved siden af  ok? 🙂
Vi slutter dagen af med at bowle og det er bare ALDRIG kedeligt. Og selvfølgelig fik ungerne blå drinks med farvede duske, og der var ikke et øje tørt. Halle-fucking-luja 🙂

IMG_5441FS maling FS bowling

Vi slutter vores ophold i Skallerup af med et besøg på deres bondegård, hvor ungerne kan komme rundt og fodre dyrene. Så fint for sådan nogle københavner/ørken unger som vores. Den vildeste oplevelse for mig, er at fodre dådyrene. Wow, hvor er der noget af det fineste jeg har oplevet længe.

FS dådyr

Inden turen går tilbage til Kbh. når vi lige en tur mere i Fårup Sommerland, hvor det pisser ned. Det sætter selvfølgelig en bette stopper for aktivitetsniveauet, men selv i regnvejr, er det en god oplevelse med guldgravning, film i 4D biografen og selvfølgelig is.

FS guld

Alt i alt en PISSE skøn oplevelse i det Nordjyske, og jeg er så glad for endelig at kunne vise vores unger dette skønne stykke af Danmark hvor de bare taler jysk og er ret søde 🙂 Især når de siger æg 🙂 Æi æi æi 🙂

Der er lidt langt i bil fra Kjøbenhavnstrup til Nordjylland, men det var fandme hele køreturen værd, og jeg kan kun anbefale jer alle at tage turen til dette skønne land.

Til dem der fulgte mig på snappen, så beklager jeg weekendens snap overload. 🙂 Til jer der ikke fik set mine snaps, giver jeg jer en hel særlig mulighed for at se mine nordjyde-snaps, yaaaay… Jeg fik desværre ikke gemt de første 10 snap-videoer, og snap-billederne kan jeg ikke finde ud af at sætte ind i sådan youtube video, men resten af videoerne kan I altså se her (del 1) og her (del 2)  Ja, jeg snappede så meget, at jeg har måtte dele filmen op i to 🙂 🙂  Enjoy the ride folks 🙂

 

Har I planer om en tur i det nordjyske snart og hvad skal I opleve? Jeg føler slet ikke, vi oplevede det hele, og jeg vil vildt gerne tilbage snart. For sådan en københavnersnude som mig, ER det virkelig som at komme til et helt andet land. Jeg følte i hvert fald, at jeg havde været på en lille ferie, og det er jo altid en skøn følelse. 🙂

Møs fra mig, og tak fordi du læste med. Det gør  mig sgu så glad! TAK ❤️

 

Og hey, Fik du egentlig læst om mit forhold til Jylland?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

PS: Lad mig for en god ordens skyld lige skrive at det var Fårup Sommerland, Skallerup Seaside Resort og VisitNordjylland, der havde inviteret os, og jeg bukker og nejer og takker ydmygt for denne spændende mulighed for ENDELIG, at kunne tage mine børn med til mit barndoms-sommerferie-lykke-land. Tak ❤️ Det var en kæmpe oplevelse 🙂

 

3 Mega lækre kommentarer

 • Haha, åh, isbjørn – minder mig om de glade, unge dage på Nibe festival. Nøj, jeg havde blå læber – især fordi, jeg havde drukket tilsvarende mængder billig rødvin. Ved ikke om jeg er mere modtagelig end andre?
  Da jeg fuldede mig sidst, lignede jeg lidt en, der havde fået en ordentlig kæberasler midt på overlæben. Og opdagede det først, da jeg havde sat mig havde bestilt mine mozarellasticks-snackkurv og benyttede ventetiden på at tisse af. Flot Anne.
  Og jeg tror du har ganske ret – jeg bor i Aalborg, og hvis man læser min søster og jeg’s blogindlæg, må jeg vist erkende at jeg og hende vist er temmelig udramatiske B-) Ingen bungee-jumps, gangsta-tendenser, fanatiske kurer, mirakler eller trendy fashion. Må blive hip i mit næste liv 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej venterpåvin. Hahaha, jeg tror at der er nogle der er mere modtagelige end andre. Min mand får ret blå tænder og læber af en smule rødvin. Det samme gør hans søster. Jeg må vist lige ind og kigge på jeres blog 🙂 Er tosset med udramatiske liv! Ingen grund til overdramatisering! Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal være mere end velkommen, hvis du tør – vi keder os bestemt ikke, af den grund B-)
   Og du har nok ret; min kæreste er en pøldrikker og går også altid fri.

   – A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jo, jeg har faktisk været på dobbeltdate med Grev Ingolf og Grevinde Sussie...