Status på livet i DK og en diller i natten...

Gummihelvede, ufrivillig sved, inspiration og gode vibes…

DINGELINGE-FUCKING-LING direkte i mit øre kl. 6. Fuck. Min telefon ringer lidt tidligere end normalt her til morgen, og efter at ha’ konstateret, at jeg sørgeligt nok stadig befinder mig på en fucking luftmadras i mine forældres soveværelse, slæber jeg mig ud til badet og skyller lugten af gummi og nattens ufrivillige sved af mig. Super dejligt at ligge på et ikke-på-nogen-måde-åndbart leje af gummi, og jeg kan glæde mig over at fornøjelsen fortsætter et par uger endnu, fucking hell.

Nå, men efter jeg i mørke har fundet frem til et nogenlunde præsentabelt outfit, (i en kuffert der har været udsat for en kæmpe eksplosion) vækker jeg drengene, som ligger dejligt i mine forældres seng, som er omringet af kufferter, poser, stofnet, sko, sure underbukser, bamser mm. Mine forældres soveværelse har efterhånden udartet sig til et kæmpe kaos af vores lort, og hvor kun få kvadratmillimeter af gulvet er synligt. Fuck. Bare kæmpe fuck.

Det er heldigvis slut i morgen, for der får vi (kæmpe trommehvirvel) vores lejlighed igen, og jeg glæder mig som et lille barn. At vores møbler først kommer om et par uger, og jeg derfor skal hygge mig med gummihelvedet lidt længere, er lige nu helt underordnet. Gummihelvedet kommer nemlig til at befinde sig i VORES lejlighed på VORES soveværelse, HELL YES BABY!

Ok, det var et sidespring…

Jeg cykler denne morgen afsted fra Østerbro og rammer Vesterbro kl. lidt i 8, hvor jeg møder Lisbeth og MichalaRepublikken, hvor CreativeMornings har arrangeret et oplæg med Ane Cortzen, som skal snakke om hendes liv og de vilde karriereskift hun har foretaget. Hun er ved Kähler nu. Heldige Kähler!

Det var et super fint oplæg, og hun er jo lige til at putte i lommen. Altså Ane. Siger hende det tårnhøje helvede 🙂

 

Ane C

Jeg bliver sgu altid så inspireret af at høre på sådan nogle mennesker, der har turde tage nogle vilde spring i livet uden at tænke så meget på CV og økonomi.

Hendes ord fik mig til at tænke over, hvilke valg jeg selv har truffet gennem livet og hvilke valg jeg står overfor at skulle træffe lige nu, sådan rent karrieremæssigt. Efter halvandet år som hjemmegående, skal jeg jo for helvede ud på arbejdsmarkedet igen, og det er både angstprovokerende og rart på samme tid. Giver det mening?

Nå, da vi har hørt Anes tankevækkende ord, går Lisbeth og jeg på Granola på Værnedamsvej, og her finder jeg så ud af, at jeg er en…

VANVITTIGT U-RUTINERET BLOGGER, oh help me God.

Det finder jeg ud af, da vores omeletter bliver sat foran os, og jeg straks kaster mig over min som et grådigt rovdyr. Det er dumt. Nana, for satan! Man tager jo lige et pisse flot billede af sin omelet inden man dræber den med kniv, gaffel og savl.  For helvede altså. Jeg skynder mig at hive telefonen frem, og kan hurtigt konstatere, at en gnavet omelet ikke er fotogen. Derfor tager jeg et billede af skønne Lisbeth som tager et smukt billede af sin omelet. Oh well, måske lærer jeg det en dag 🙂

Lisbeth

Da vi to timer senere er færdige med Omelet, juice og the og står ude på Værnedamsvej og sludrer videre, kommer skønne Katrine (Keiki.dk) gående. Hende kender jeg fra min tid i MarMar Cph, og hun er et skønt bekendtskab. Det var i øvrigt hende, der var med mig på lokum forleden dag, hvis I så det på min IG. Altså… hun var med i et magasin, som jeg havde med på tønden. Bare lige for at slå fast, at hun altså ikke var fysisk med mig på das. Det havde været Awkward, trods alt 🙂

Da vi siger farvel til hende, møder vi straks endnu en skønhed i form af Louise (Guldlog.dk) (Amen altså, sikke et leben af dejlige folk jeg møder i dag… hurra ) og jeg tænker at jeg hellere må give min mand besked om, at mit morgenmøde trækker liiiiidt længere ud 🙂 “Jeg vil tro at jeg er hjemme senest 11”, siger jeg i morges da jeg smutter. Hmmm… Det var løgn. Men hey, man skal tage imod alle de gode snakke og vibes man kan skrabe til sig, ikke?

sms

Det var hvad min mand svarede… Han elsker Adele. Det er sgu fint nok, tænker jeg. 🙂 Jeg kan godt li’ Christopher. Han elsker Adele. Det går vel på en eller anden måde meget godt op, ikke?

Ok, det blev en lidt lang smøre om min dag, men de gode dage skal hyldes og i dag var en god dag med en masse snak, inspiration og gode vibes. Halleluja.

Det er slet ikke så tosset at være hjemme i DK igen 🙂 Og nu vil jeg lægge mig ind på min såkaldte seng af et gummihelvede og få en god nats søvn med ufrivillige svedeture. Svedigt!

Håber I har haft en dejlig dag fyldt med kærlighed og gode vibes. Uden gummi og sved. Det er ikke rart…

 

Møs fra en svedig hausfrau og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Lene

  Ja det der arbejdsmarked er s.. en skræmmende ting…. De skide oliepriser of nogle ignorante franskmænd er medskyldige I, at jeg allerede er I gang med at studere jobnet.DK of hvad de ellers hedder – jeg synes bare livet som hausfrau faktisk var helt ok😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Åh nej, det lyder ikke godt. Men ved du hvad? Livet i DK er faktisk ret fantastisk 🙂 Altså efter min mening. Krydser dog fingre for at I selv får lov at bestemme hvornår I tager hjem. Det er trods alt at foretrække 🙂 Tak for din kommentar Lene og rigtig meget pøj pøj og tanker fra en rimelig tilfreds arbejdsløs x-hausfrau 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Status på livet i DK og en diller i natten...