Minder jeg aldrig glemmer #2 Min lillebror ❤️

Her hvor jeg sidder… #2

fullsizerender-3

… kan jeg se mine to drenge. Det er søndag formiddag. Jeg sidder i sofaen iført min alt for store hvide morgenkåbe, og min svigermors hjemmestrikkede sokker. I min fodende ligger mine to drenge viklet ind i tæpper, dyner og puder.

På fjernsynet er de ved at finde vinderen af MGP 2017. Vi ved selvfølgelig allerede at Bastian vinder med sangen Frikvarter, for vi sad som limet til skærmen i går aftes.

Vi har alle talt ned til MGP, og drengende har for første gang set det live på tv. De sidste par år har vi boet i Abu Dhabi, og der har der ikke lige været fokus på dette storslåede show. I år skulle den derfor ha’ hele armen, og der blev i går pyntet op og lavet stemmesedler til den helt store guldmedalje.

Jeg tog mig selv i at gå sygt meget op i det, og kunne nærmest alle sangene inden showet. Vi skrålede med mens vi gik all in på chips, dip og chokoladeskildpadder, og vi var helt enige om at Bastian var en værdig vinder.

Og nu sidder vi her igen. Dog uden guf i skålene, men med et lige så storm smil på læberne.

Det er gråt og koldt her i København, og når showet er slut vil jeg krybe ned til mine drenge i fodenden, og foreslå om vi ikke skal lave varm kakao og læse en bog, men lige nu… Her hvor jeg sidder… Vil jeg lige nyde synet af mine drenge til lyden af Bastians uskyldige barnestemme.

Hvor er jeg heldig. ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #2 Min lillebror ❤️