Minder jeg aldrig glemmer #4 Eksamens-blackout

Her hvor jeg sidder… #5

Sol og slikkepind

Kan jeg høre tre mænd der taler lavmælt sammen. De er for langt væk til, at jeg kan høre hvad de snakker om, men jeg ved, at de arbejder på min mands arbejdsplads. De er ude for at ryge.
Ud over dem kan jeg ikke høre andet end en konstant summen. Måske fra en slags udsug eller generator.
Jeg sidder på en kantsten på en parkeringsplads foran min mands arbejde, og nyder solens stråler i mit vinterblege ansigt. I morges havde jeg lige lyst til at tage med ham på job, så det gjorde jeg. Det her sted dufter så dejligt af træ, og jeg elsker at se hvordan kay Bojesen aberne får kærlighed. En efter en bliver de drejet, pudset og olieret. En efter en bliver de samlet, får øjne og hver deres personlighed.
I min taske har jeg fundet en gammel slikkepind med colasmag. Jeg kan ikke li’ cola, og har ikke tjekket udløbsdatoen, men jeg ved, at den er mindst et år gammel.
Det er nemlig et helt år siden vi flyttede hjem fra Abu Dhabi, og jeg ved at slikkepinden er købt i en Carrefour i nærheden af vores hjem. Den har ligget i min taske lige siden. Måske har jeg bevidst ladet den ligge der så længe. Som et lille minde. Den smager godt.
Foran parkeringspladsen er der en græsplæne, som er overraskende grøn og velholdt bortset fra det ene hjørne, som er helt pløjet ned. Hjulsporene vidner om at det er en stor lastbil, der har skudt genvej.
Min far har lige sendt en SMS om at han er på vej i toget. Ikke hen til mig, men til mine drenge, som han skal hente fra skole og børnehave. Vi er heldige at vi har ham. At han overlevede sygdommen for over 30 år siden. Hvordan havde mit liv været hvis jeg ikke havde haft ham i mit liv?
“Vil du med ind og ha’ en fredagsøl” spørger en af min mands ansatte. Han har lige parkeret en hvid Skoda ved siden af mig og hiver en kasse øl ud fra bagsædet. Det vil jeg. Klokken fortæller mig at det snart er weekend. Livet er sgu ret godt. ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #4 Eksamens-blackout