Minder jeg aldrig glemmer #5 Da min far næsten døde.

Her hvor jeg sidder… #8

Broderi kit Couture

Bliver mine knæ varme fra ilden. Ilden som det har taget mig urimelig lang tid at få gang i. Der måtte en hel søndagsavis, en håndfuld tændblokke og et par skæve blikke fra min mand til at få gang i træet. Og nu sidder jeg så her, på en lænestol foran brændeovnen, og kan mærke, at mine fingre langsomt begynder at tø op.
Mine fingre som bliver så hurtigt kolde. Mine fingre, som ikke fungerer når de er kolde. Mine kolde fingre, som er et evigt irritationsmoment for min mand.
I mit skød ligger det stykke stramaj-stof, som jeg sirligt har arbejdet mig igennem siden jul. Næsten 25.000 huller har jeg stukket nålen ind og ud af. 25.000 huller og snart ved vejs ende. Tomrum.
Jeg må fylde det ud med et nyt broderi-projekt. Jeg er blevet afhængig.
Mine knæ brænder og og mine drenge spiller fodbold i haven. Vores have i sommerhuset, som vi har haft i næsten 7 år. Min store dreng, som for lidt siden råbte “whaaat the fuck et svedigt mål” var bare en lille dreng med ble og sut, da vi købte huset. Fatter det ikke.
I går sneede det. Det fatter jeg heller ikke.
Nu vil jeg smide et kæp mere i brændeovnen, ordne nogle huller og prøve at fatte, at det måske er ok ikke at fatte alt.

Mine fingre er endelig varme ❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #5 Da min far næsten døde.