Min 5 årige søn gik hjemmefra i går nat 😔

Her hvor jeg sidder… #9


img_3504

Er der en summen af liv. Lyden af små fødder, der hopper i vand. Lyden af børn der hviner. Lyden af et sjippetov der rammer græsset. Lyden af hundredevis af samtaler der kører på samme tid, og lægger sig som et tæppe over mig. Lyde der tilsammen danner en summen af liv.
Og her sidder jeg. På et blåt og hvidstribet vatteret tæppe, som jeg fik af min mor for mange år siden. Et tæppe, som jeg lagde på min maids seng i Abu Dhabi, men som hun ret hurtigt skiftede ud med et storblomstret syntetisk fleecetæppe. Og nu sidder jeg på det her på vandlegepladsen i Fælledparken på den sidste lørdag i maj, mens jeg spiser riskiks og gulerødder. Selvom klokken er ved at være 18, bager solen stadig fra en skyfri himmel.
Jeg har to myggestik på mit ene ben og mine tånegle trænger til noget nyt lak.
Mine drenge løber rundt i det lave vand, og tjekker ind hvert femte minut for at få en tår vand, en bid riskiks eller for at få et hvil på det stribede tæppe.
Jeg sidder og observerer alle menneskerne. Deres gangart, kropsbygning og påklædning. Og jeg forestiller mig hvilket liv de lever. Hvor gamle de er, hvor de bor og arbejder. Jeg folder alle mine forestillinger ud, og smider folk i kasser. Og jeg forsøger ikke at være fordømmende, mens jeg smider dem i kasserne. Alle kasserne indeholder noget dejligt og noget dystert, og jeg forestiller mig at folk bryder ud af kasserne og hopper over i en ny. Mest fordi de fleste ikke passer ned i en enkel kasse. Jeg forestiller mig, at der sidder en og smider mig i en kasse, mens jeg tager en gulerodsstav mere fra min køletaske, selvom jeg har mere lyst til en af de der nutella-pandekager, der bliver solgt kun 20 meter fra mig.
Det er ved at tynde langsomt ud i folkemængden. Det tynder ud i mine kasser. Jeg bliver her lidt endnu. På mit stribede vatterede tæppe og lader det summende tæppe af liv omfavne mig.

Livet er sgu meget godt ❤️

 


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min 5 årige søn gik hjemmefra i går nat 😔