Noget om sommerhusmode eller nok nærmere mangel på samme...

Herre fedt, på den totalt sygt nederen måde…

Jeg har en søn på 7 år. Han går i 1. klasse.

Han startede sin skolegang i Abu Dhabi, og har kun gået i dansk skole i 3 mdr. På de 3 mdr. har han lært ret mange nye ord, som han nok ikke var blevet beriget med, (i så høj grad) hvis vi var blevet boende i udlandet. Det er ord, som jeg vil tro, at alle danske børn og voksne har i deres ordforråd, så det er mere hyppigheden af dem, jeg undrer mig over, når min københavner-søn smider om sig med dem. Og jeg tænker bare WHAT?  WTF! (mor, det står for What the fuck)  Står tiden stille? Er det ikke de samme ord, som jeg selv brugte ret flittigt i min folkeskoletid? Er det simpelthen ord, som man bare bruger lidt for heftigt i den alder?

Nå, men her er de 4 ord han bruger aller flittigst:

1. HERRE! Den der bold er bare HERRE fed. Ej, det var bare HERRE lækkert, at jeg fik lasagne til frokost, den smagte HERRE godt. 

2. SYGT! Det var bare herre SYGT, da du scorede det der mål. Det har været en SYGT sjov dag.

3. NEDEREN!  Mor, du er bare så NEDEREN, når du siger sådan en herre NEDEREN ting. Ej, hvor er det sygt NEDEREN at vi skal i seng allerede.

4. TOTALT! Mor, det var bare TOTALT sygt, da Sigurd ramte mig i høvdingebold. Det er bare TOTALT fedt at have ananas med til frokost. 

Altså, det er jo ikke ord, som jeg ikke stadig bruger i ny og næ, bevares, men for min søn er det mere reglen end undtagelsen, at de indgår i hver eneste sætning.

Jeg føler mig sgu sat 20 år tilbage, hvor jeg syntes, at alt var mere eller mindre totalt herre sygt nederen 🙂

Nu er jeg voksen og har efterhånden erstattet de ovennævnte ord med fucking, skide, pisse og fandme. Flot ikke? Meget voksent ikke? Det er faktisk ikke noget jeg er skide stolt af. Og mine drenge er i den grad efter mig. Jeg er tit ude i de vildeste søforklaringer, for det er sgu ret pinligt, at jeg bander så fucking meget.


Mig, 36 år: Det blæser jo fucking meget i dag.

Herman, 4 år: Sagde du lige fucking?

Mig, 36 år: Njaaaajj, jeg sagde Sokking.

Herman, 4 år: Sokking? Hvad betyder det?

Mig, 36 år: Øhhh… Sokking er en riiiiigtig sur sok, som har været i et par gummisko en HEL dag i børnehaven. Puhhhh… Den er rigtig sur. Uhhh, hvor er det surt, at det blæser så meget i dag.

Arthur, 7 år: Tsk…Du lyver sygt meget mor!

Mig, 5 år: Nå Nå… Okay Okay. Jeg kom bare til det. Undskyld. Sokking lort.

Herman 4 år & Arthur, 7 år ( I KOR): MOOOOAARRRR…. Du sagde LORT.

Tsk…


NÅ, må jeg så høre hvor meget I bander, og om I har en bande-bøde-kasse eller hvordan I håndterer jeres beskidte mund. Og hånden op, hvis I også har et skolebarn, som bare har et totalt herre sygt nederen sprogbrug. Hvilke ord bliver brugt flittigst hjemme hos jer? Hit me…

Ps: Ved I i øvrigt hvad SOKKING betyder på norsk? 🙂 Nej? Jamen så må I sgu google det 🙂

IMG_5076 (1)

 

Møs fra en 36-årig som bander lidt for meget (men mest på skrift), og tak fordi du læste med. Det gør  mig  sgu så glad! TAK ❤️

Fik du egentlig læst mit indlæg om møgsækken? Eller mit indlæg om 5 spørgsmål til en expat hausfrau? Nå ik?  Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til netop disse indlæg  🙂I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

8 Mega lækre kommentarer

 • .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Det er sjovt!! Min søn taler virkelig pænt. Siger dog en gang imellem “nice” hvilket jeg SLET ikke kan have! Min datter derimod har virkelig lært nogle grimme gloser efter skolestart. Heldigvis holder hun sig dog mest til PISSE og PANDME (for det ikke skal lyde så slemt). Til gengæld kan hun nogle vilde historier. Fx fortalte hun i går en historie om en stork, der lærte egyptisk, da den blev bollet af en frø med kongekrone på. Shit mand! Hvor har hun det fra??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Hahahahaha, gud hvor er det sjovt 🙂 Elsker den historie! Brugte hun virkelig ordet “bollet”? 🙂 🙂 Hader også ordet “nice”, men elsker pisse og fandme. Det bruger jeg selv lidt for flittigt:-) Signe, jeg så i øvrigt ryggen af dig til det sidste Ladies First event, men nåede ikke at fange dig, før du var smuttet. Næste gang <3 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ordet “bolle” er (desværre) et hyppigt ord herhjemme. Det bruges meget i klassen åbenbart!
   Og jeg så faktisk også dig på et tidspunkt eventen. Mon ikke vi mødes til et eller andet snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak for sidst Signe. SÅ dejligt at se dig og din familie. Arthur vil så gerne se Folke snart igen 🙂 Jeg hørte i øvrigt ikke noget “bolle” 🙂 Kun til morgenmaden, og den var med lys pålægschokolade 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bander selv fucking sygt meget altid. Og her hjemme ved børnene godt, at hvis man blir RIGTIG vred, er det okay at sige “for helvede”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, åh, jeg er altså også svært pinligt berørt over hvor meget jeg slynger diverse “supplerende buzzwords” ud, når jeg taler. Som en af beboerne på bostedet sagde: “Anne, du taler som en tyrker”, da jeg sagde: “Jeg skynder mig lige ind efter en ekstra toiletrulle til dit lager, det er træls at sidde og fryse i bar røv og nøgler når uheldet er ude”.
  Og jeg tænkte sådan set mest på, om jeg skulle pointere racismen med et flabet tilbage svar, men nåede da at samle mig, og minde mig selv om, at jeg var på arbejde 😉

  – A
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Noget om sommerhusmode eller nok nærmere mangel på samme...