DIY: Smart og billig ugeplan i glas og ramme.

Hvis man nu…

– Har forelsket sig sygt meget i et par sko, som man slet ikke har råd til. Og man så pludselig får 1000 kr tilbage fra en veninde. 1000 kr man faktisk havde glemt at hun havde lånt. Må man så ikke godt købe sko for de 1000 kr? Det er jo næsten som om, man har fået dem med 1000 kr. rabat ikke? IKKE?

free-shoes-gif

– Har spist pisse sundt til morgenmad, frokost og aftensmad, er det så egentlig ikke meningen, at man skal spise den marsbar der ligger i køleskabet? Var?

marsbar-gif

 

– Har sagt til sin barn, at det må se 15 minutters iPad (fordi det er reglen!) og har sat et æggeur, men man virkelig har brug for en lillebitte lur, må man så stille uret på 30 min. og dermed potentielt ødelægge barnets tidssans. Det er jo opskriften på hvordan man skaber en tidsoptimist. Eller hvad?

traet-gif

 

– Tilfældigt møder en god bekendt og hendes ven (som man aldrig har mødt før) på en cafe, og ham vennen har noget mad i tanden. Siger man det så til ham? Eller må man forvente at ens bekendte siger det til ham? Hun havde jo tydeligvis ikke gjort det inden man stødte ind i dem. Det er jo synd hvis der ikke er nogen der siger noget. Ikke?

taender-gif

 

– Har lånt et dyr og egentlig gerne vil aflevere det tilbage, men den person man har lånt dyret af overhovedet ikke vil have det tilbage og foreslår at dyret bliver aflivet. Ja, hvad fanden gør man så? Man er jo alligevel blevet lidt glad for dyret. Og synes samtidig at det er røv besværligt med et dyr i hjemmet. Der var jo ligesom en grund til at man bare lånte dyret. Shit.

shit-gif

 

– Egentlig ikke bruger parfume, er det så virkelig tosset at købe DENNE HER parfume, bare fordi man synes at flakonen er flot? Måske er den god? Og så er det jo helt ok. Ikke? Ej, glem det. Det er for tosset.

silly-bitch-gif

 

God weekend folkens 🙂

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DIY: Smart og billig ugeplan i glas og ramme.