Hvad gør I når...

Her hvor jeg sidder #11

img_6343

Jeg sidder i et tog på vej til en skov. Det er midt i myldretiden, men det tog jeg sidder i, kører mod en mindre populær morgendestination. De fleste kører den anden vej. Ind mod centrum.

I kupeen sidder der ud over mig, 9 andre mennesker. 6 mænd, 3 kvinder og så mig. Alle på nær én sidder med hovederne nede i deres mobiler. Tjekker nyheder, er på mailen, tjekker Facebook, IG, aktiekurser eller andet. Den sidste, en mand i 40’erne, taler i telefon. Det er tydeligvis arbejdsrelateret, og han taler engelsk. Han har ikke svært ved at tale engelsk, men ud fra hans accent er det tydeligt at han er dansker. Han forhandler en pris. På hvad kan jeg ikke lige dreje.

Jeg sidder og holder godt fast på mit rejsekort. Hvis jeg lægger det ned i min pung eller lomme, glemmer jeg med garanti at tjekke ud. Hader det rejsekort. Vil have klippekortet igen. Det følte jeg mig tryg ved.

Min destination er snart nået.

Klokken er 08.55. Jeg er på vej til en skov. 🌲

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad gør I når...