Sådan tryller du en tør kagerest om til de lækreste Pop cakes.

Hvorfor græder du mor?

img_0579

Spurgte mine to drenge mig om sidste søndag. Jeg stod og foldede vasketøj, og prøvede at fokusere på at parre sokkerne mens tårnene trillede ned ad mine kinder. Et par dage forinden havde jeg været i Jylland for at tage en sidste afsked med min onkel. Min fars bror, som pludselig døde kun 76 år gammel.

Min onkel flyttede hjem til min farmor og farfar da de stadig levede, og passede på dem den sidste tid.
Da de døde blev han boende i huset. I det hus hvor jeg har tilbragt så uendeligt meget tid i min barndom.
Jeg har ikke været der siden min farmor døde for snart 10 år siden. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men der har været så meget andet…
Og så stod jeg der pludselig igen. Og alt duftede af min farmor og farfar. Og af min barndom. Mine små fødder mellem min farmors snorlige jordbærbede, duften af min farmors rødgrød, håndtaget på døren til 1. salen som sad helt forkert og alligevel ikke kunne ha’ siddet anderledes, og lyden af min farfar der huggede brænde.
Så mange minder. Minder fra en barndom hvor mine bedsteforældre betød så meget for mig, og gav mig ubetinget kærlighed og opmærksomhed i de til tider svære stunder som skilsmissebarn.
Og nu skulle jeg sige farvel til dette hus. For good. Og det gjorde mig så ked af det. Så lille og skrøbelig.
Så der stod jeg så, over vasketøjsstativet, og græd. Og mine sønner krammede mig og lyttede til hvad jeg fortalte dem. Det er egentlig sjældent mine børn har set mig græde, nu når jeg tænker over det, men det føltes ok. Det var faktisk helt ok at de så, at voksne også kan være kede af det. Voksne som engang har været børn… for snart længe siden. ❤️

img_0580

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

4 Mega lækre kommentarer

 • Mette

  Men dejligt og have disse skønne minder. Og ja børn har godt af at høre og se vi voksne også har følelser. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Karen og Valdemar var så søde, husker dem tydeligt <3 Knus sis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Det er svært at tage afsked men dejligt med gode barndoms minder. Jeg tror jeg svagt kan huske deres hus. Jeg var vist med en gang:-)
  PS som jeg husker din far ligner han din farfar en del.
  Internet kram til dig fra ninna (fra østervoldgade 14)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Varme tanker til dig. Av det gjorde ondt at læse.. mest fordi jeg næsten selv fælder en tåre nu. Min mormor og morfar betød nemlig også alverden for mig. Sender dig et stort kram og dejligt du har to så søde drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan tryller du en tør kagerest om til de lækreste Pop cakes.