Oversættelse af sms mellem mand og kone...

I spurgte selv…

Den der snap, som jeg er rimelig aktiv på, er virkelig et sjovt medie. Det er virkelig meget uden filter og ret upoleret. Helt som jeg bedst kan li’ det. Jeg får vist sagt en masse tossede ting, men så er det jo smukt, at det forsvinder efter 24 timer. 🙂 Jeg hedder Nanavoxtrup på snappen, og hvis I ikke allerede følger med, skal I være så velkomne i mit uperfekte snap-univers.

Jeg får en del spørgsmål på snappen, og det elsker jeg virkelig. Det er fedt at få noget respons fra jer der kigger med, og det er slet ikke så få efterhånden. Dejligt.  Jeg prøver altid at få svaret tilbage på jeres spørgmål, og hvis jeg misser et spørgsmål, så spørg endelig igen. Ok? 🙂

Nå, men jeg er altså blevet spurgt virkelig mange gange om, hvad det er for noget regntøj mine drenge  render rundt i ret tit (blame the fucking weather), og det kan jeg sådan set godt forstå. Det er nemlig det fineste og lækreste regntøj ever. 🙂

Det virkelig smarte er, at man kan bruge jakken som alm. jakke, da den både er vindtæt, regntæt og åndbar, og ikke føles som en decideret regnjakke. Det er jo smart i det her nu-skinner-solen-nej-hov-nu-blæser-det-nej-shit-nu-pisser-det-ned-lorte-sommervejr! 🙂 Den har en perfekt krave og hætte, og er udstyret med foer. Hurra siger jeg bare!

Nå, men eftersom jeg er blevet spurgt ret mange gange, tænkte jeg, at I allesammen skulle vide, at den er fra mærket MarMar Cph. og kan købes lige her 🙂

FullSizeRender (4)

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker MarMar Cph., og dem af jer der har fulgt mig længe, ved at jeg har været en fast del af MarMar teamet i over 4 år. Det var før vi flyttede til Abu Dhabi. 🙂 Nu arbejder jeg et andet sted, men det ændrer ikke på, at jeg stadig er kæmpe fan af MarMar ❤️ Også til mig selv! Jeg købte for nylig denne jakke og den er så fin og lækker og oven i købet sat ned til halv pris lige nu. Elsker udsalg!

Nå, det var sådan set bare det. Over and out og klask i måsen fra mig. ❤️

 

Billedet er i øvrigt fra vores fantastiske tur Fårup Sommerland. Den kan I læse om, ved at trykke her. I kan også læse lidt om mit forhold til offentlige toiletter her hvis det er noget der lyster 🙂 Ciao.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

 

 

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oversættelse af sms mellem mand og kone...