Må eje #2

IDUN VATN – Stadig den bedste mascara

IDUN mascara - Voxtrup

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

 

Okay, nu må jeg simpelthen spørge… Hvad fa’en gør du for at få SÅ pæne øjenvipper? 

Det spørgsmål fik jeg af en sød følger i går på IG, og jeg svarede hende, at jeg faktisk bare var så heldig, at jeg var født med dem, og at jeg derudover brugte en super god mascara. 🙂

Jeg har skrevet om den før, og faktisk også udloddet den i en konkurrence for et års tid siden. Og det er altså stadig den jeg bruger. Den gør virkelig noget godt for mine vipper, og så er den vandfast og kan samtidig fjernes med varmt vand. Hallefuckingluja. Det er genialt. I kan i øvrigt læse, hvad jeg skrev om den HER

Get the glow, som ellers er min favoritshop når det kommer til hudpleje, forhandler desværre ikke IDUN mere, men jeg har fundet den på Med24som også er en af de shops, jeg benytter mig lidt for meget af. De har et stort udvalg af alt muligt lækkert helse, mad og makeup, og jeg elsker, at man som medlem sparer point sammen, som man kan bruge ved næste køb. Jeg køber blandt andet ALTID det gode vaniljepulver fra urtekram* og den lækre kokosolie uden smag fra Cocosa*. Og så har de altså også et ret stort udvalg af det man helst vil købe over nettet*, hvis I forstår hvad jeg mener. 🙂

Nå, men det er altså denne her IDUN VATN mascara* jeg bruger, og måske kunne det være noget for jer at prøve den? Det er i hvert fald stadig min yndlingsmascara, og det har det været det sidste år.

Det var bare det.

God weekend søde mennesker.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Må eje #2