Det evindelige lokumsdilemma

Jeg er blevet beriget med en POO-POURRI.

A hva’ for en POO? En POO-POURRI! Og det er? Det er intet mindre end en min nye bedste buddy, når jeg et par gange dagligt beriger tønden med en ildelugtende dej. Og nu skal det hele jo ikke handle om lort, men det kommer det her indlæg altså i den grad til.

Vi drejer vel alle en vase en gang eller flere om dagen ikke sandt? Det er så skønt og enormt træls på samme tid.

Jeg former mit mesterværk om morgenen. Måske lige på nær mandag morgen, hvor jeg står så fucking tidligt op, at min krop slet ikke er i stand til at slippe selv den mindste pølle. Men altså, de resterende 6 morgener starter min dag altså med en tur på lokum, hvilket resulterer i, at min mand lidt for ofte bliver vækket af lyden af en bratwurst der tager hovedspring i poolen. Ikke videre romantisk.

Jeg har overvejet at benytte vores gæstetoilet i den anden ende af vores lejlighed, men turen gennem lejligheden virker både kilometerlang og AAALT for uoverskuelig om morgenen.

Men det er faktisk ikke det værste. Én ting er at blive vækket af et fæces-plask, en anden ting er, at skulle indånde et andet menneskes lort som det allerførste om morgenen. Det er sgu ærligt talt en pisse nederen måde at starte morgenen på.  Det kan man ikke byde nogen, selvom jeg til mit forsvar helt sikkert har indåndet mindst lige så mange af hans lorte gennem vores 15 års lange forhold.

Vi har nok et ret afslappet forhold til det, og skider altid for åben dør. Man skulle jo helst kunne føre en samtale selvom man sidder på tønden ikke?

Nå, men trods mellemskyl kan selv den mindste portion afføring forpeste en hver hyggestund, og derfor er jeg helt på røven af glæde over denne helt fantastiske spray, som jeg faktisk har fået i gave efter mit sidste lorte-indlæg. Mette, som jeg har fået sprayen af, mente den ville være en god løsning på mit dilemma med dunsten på min arbejdsplads, og hun har helt sikkert ret.

Jeg troede nok ikke rigtig på, hvad denne spray var i stand til, men den virker fandme.

Nu er det simpelthen slut med at forpeste vores lokum, så selv rotterne flygter. POO-POURRI to the rescue. Fandme smart!

Og hvordan virker denne magiske spray så? Prøv at se med her:

Er det ikke bare røv smart?

Den kan i øvrigt købes den hos Gettheglow.dk som udover denne lorte-spray, har mange andre latterligt lækre produkter til både den indre og ydre skønhed.

Nå, men dette skriveri har altså sat gang i noget, så nu vil jeg gribe min POO-POURRI og tage mig en velfortjent alenestund på tønden.

img_0256

Ciao ❤️

Hvis du har lyst til at læse om den der før nævnte tidlige mandag morgen, så klik her.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Michelle

  Jeg købte sådan en fætter til vores årlige juletradition hvor vi alle har 2-3 gaver med indenfor et hvis beløb og så spiller vi om dem. Jeg tror jeg gentager den succes igen i år haha. Altså jeg ved ikke om min familie synes det var en succes. Jeg kan ikke huske hvem der vandt og har ikke fået nogen tilbagemeldinger men jeg mener det er en succes når det er så sjovt for mig som det var OG den jo rent faktisk kan bruges til noget og ikke bare er et eller andet gøjl man bare smider ud. 😛

  God skider du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Hahahaha, det er jo den perfekte gave 🙂 Du bliver nødt til at følge op på hvem der fik den, og om den bliver brugt 🙂 Tak for din kommentar <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det evindelige lokumsdilemma