Opskrift på lækre havregrøds-klatkager. Perfekte til madpakken.

Jeg har lige læst en god bog #1 Bogen om Baltimore-familien

bogen om baltimore-familien - voxtrup

 

“Vil du ikke ind imellem skrive om hvad du læser? Sådan til inspiration?” Var der en af mine læsere, der skrev til mig forleden dag. Og det vil jeg da vildt gerne. En af grundende til at jeg har denne blog, er jo netop for at inspirere andre, så selvfølgelig vil jeg, fortælle jer om de bøger jeg læser.

Jeg afsluttede en bog i weekenden, og den sidder dybt i mig endnu. Den var virkelig velskrevet, spændende og altopslugende. Sådan en bog som man bare må have mere og mere og mere af.

Sådan har jeg det langt fra med alle de bøger jeg læser, men jeg er blevet god til at finde de bøger der er lige mig. Blandt andet takket være min veninde, (med samme bogsmag) som anbefaler mig bøger. Det er smart med sådan en veninde. Hvis I læser denne bog, som jeg anbefaler her, kan I måske også lide de bøger, jeg anbefaler i fremtiden. Måske er min bogsmag slet ikke noget for jer. Det vil tiden vise. 🙂

Jeg håber, at I har lyst til at kaste nogle anbefalinger min vej også. Kan vi ikke aftale det?

Nå, men nu til min første boganbefaling.

Bogen om Baltimore-familien af Joël Dicker. Og det er altså ikke pga. forfatterens efternavn jeg har valgt bogen. 🙂

Før jeg fortæller jer om denne bog, bliver jeg nødt til lige at sige, at der findes en bog af samme forfatter. En bog der løber forud for denne fortælling. Den hedder Sandheden om Harry Quebert-sagen og er fantastisk god og sindssygt spændende. Selvom hovedpersonen er den samme i de to bøger, kan de sagtens læses hver for sig eller i omvendt rækkefølge.

Nu tilbage til Bogen om Baltimore-familien, som hovedsageligt udspiller sig på den amerikanske østkyst mellem 1989 og 2012. Bogens fortæller, den succesrige unge forfatter, Marcus, rejser fra sit hjem i New York til Florida for at skrive på sin næste roman, som skal handle om Marcus egen familie og den tragedie der skete 8 år tidligere.

Marcus tager os med tilbage til sin barndom i en middelklasse-familie i Montclair, New Jersey, sine elskede fætres liv i en velhavende familie i Baltimore og hans bedsteforældres hjem i Florida.

Han fortæller om to familier, der er fyldt med misundelse, kærlighed, troligt venskab, hemmeligheder, stridigheder, misforståelser og skænesvangre beslutninger, som får fatale konsekvenser og ender i den tragedie, som hele bogen kredser om. Vi er altså ude i et vaskeægte familiedrama.

Det er skide spændende læsning fra start til slut. Jeg havde i hvertfald svært ved at lægge bogen fra mig. Helt ligesom jeg havde svært ved at lægge forgængeren Sandheden om Harry Quebert-sagen fra mig.

Shit, hvor er det godt bygget op og fortalt. Jeg giver Bogen om Baltimore-familien mine aller bedste anbefalinger.

Hvis I bestiller bogen i dag, kan den lige nå at komme hjem inden efterårsferien. 🙂

Bogen om Baltimore-familien kan købes HER og Sandheden om Harry Quebert-sagen HER

Og lad mig så lige slutte af med et par linier fra bogen:

“Mange af os forsøger at finde en mening med livet, men vores liv giver kun mening hvis vi opnår tre ting: at elske, at blive elsket og at være i stand til at tilgive. Resten er bare spild af tid.”

Well said.

bogen om baltimore-familien - voxtrup

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

  • Nina W.

    Lyder fuldstænding som noget jeg kunne finde på at læse. Du har altså go’ smag i bøger. 🙂 Nej, det lød forkert…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina W.

    Lyder fuldstændig som noget jeg kunne finde på at læse. Du har altså go’ smag. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre havregrøds-klatkager. Perfekte til madpakken.