Minder jeg aldrig glemmer #1 Glimmer-røven.

Jeg kender en pige…

Som giver mig et kæmpe smil på læben hver gang jeg ser hende. Sådan én som udstråler så meget nærvær og god energi, at man ikke kan lade være med at hapse lidt af den. Kender I typen?

Jeg mødte hende første gang for et år siden. Den aften tog hun prisen for at være den mest berusede gæst, og jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvor meget hun kan huske af de samtaler vi havde. Men vi havde dem, og jeg vidste allerede efter 2 min. at hun var sådan én, jeg havde lyst til at lukke ind i mit liv.

Vi har set hinanden (og snakket i telefon) ret meget det sidste halve år, og hun er lige nærværende hver gang. Hun er den vildeste historiefortæller, eventyrer og energibombe, hvilket hendes blog (Karmamilli.dk) bærer stort præg af. Hvis I ikke allerede følger hende, så kan jeg varmt anbefale jer at begynde nu. 🙂

I øvrigt har hun et sygt forhold til træstammer fra Lagkagehuset, og har pt. boner liggende for 3000 kr. Det er altså mange træstammer. Og nu bliver hun muligvis sur over, at jeg nævner hendes last, men jeg synes sgu det er ret imponerende. Og faktisk endnu mere imponerende at hun efter 3000 kr. træstammer stadig har en flad mave og en stram røv. Pisse irriterende type.

Nå, men da hun spurgte om jeg ville være med i hendes lille “Mig og min Kiddo” følgeton, sagde jeg selvfølgelig KÆMPE ja.

Så folkens, hvis I har lyst til, at læse hvad mine unger siger om mig, så klik lige HER. Jeg er i sær vild med hvad mine drenge svarer på spørgsmålet “Hvor høj er jeg?” Møgunger. Og når I nu alligevel er inde på Christinas blog, så bliv hængende lidt længere. Der er nemlig så meget kærlighed, inspiration og god energi på den blog. Jeg elsker at følge med, og det er jeg sikker på, at I også vil komme til.

christina-karmamilli

Tak for dig Christina❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

6 Mega lækre kommentarer

 • Jeg tror muligvis jeg er lidt forelsket i Karmamilli. Og misundelig på hendes røv. Pisse irriterende er hun også, fordi hun bare altid er så pisse sød. Er der kun mig der kan være en rejekælling? Og ja, hun var godt nok fuld. Men sjov!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Vestegn. ENIG! Åh så enig <3 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Træstammer er fucking godt. Romkugle og marcipanbrød i en!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Jeg bliver aldrig fan af træstammer. Sorry to say, men jeg holder mig bare til marcipanbrødet fra Anthon Berg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana for faen! Nu går jeg her på slotsherrensvej og skubber en tom cykelvogn foran mig, samtidig med at jeg læser dit indlæg! Og så kneb jeg sgu næsten en tåre! Så pæne ord er jeg altså ikke vant til at få! Tak! Ydmygt Mega tak! Du er sgu noget særligt! Ikke for sjov at min datter hellere vil hedde Nana end Anna😂. Mys på dig og klask i måsen. P.s dén bon kringle jeg havde i sinde at i invitere dig på, er lige taget op til genovervejelse…😜❤ just saying😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Christina, jeg har sat mig så tungt på den sidste bonkringle. Og det skal være snart!! Klask i din gode mås fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #1 Glimmer-røven.