Tænd lige hjelmen og sæt i gang. HÖVDING blev der sagt!

Jeg lærer sgu nok aldrig at forstå…

-Hvordan man folder et kasse-lagen eller et box-lagen? Er det egentlig ikke det samme i øvrigt? Nå, men det er jo komplet umuligt. Gode råd modtages gerne. Tak 🙂

-Hvorfor og hvordan folk spyr snot ud på åben gade.  Jeg synes der er ret imponerende og mega klamt på samme tid. Det er næsten altid mænd over 50 år. Hvordan gør de?

-Hvorfor mænd altid nulrer deres diller når de ligger på sofaen. Eller, jeg tror faktisk godt, at jeg kan forstå, hvorfor de synes det er rart, men tænk hvis vi kvinder lå med fingrene i fitten, hver gang vi smed os på divaneseren. Jesus altså.

-Hvordan nogle folk kan nøjes med et enkelt stykke chokolade. Det har simpelthen aldrig virket for mig. 1-2-3 og så var hele pladen væk.

-Hvorfor folk står i kø i flere timer foran Søstrene Grene for at købe en billig kopivare. Og kommer op at slås over en billig kopivare. STOP!

-Hvorfor alle afskygninger af spiselige nødder er så fucking dyre i Danmark. Hvad blev det til med at afskaffe den nødde-afgift?

-Hvorfor småbørnsforældre ikke helt automatisk bliver forbudt at arbejde fuld tid.  I hvert fald de første par år af barnets liv. Eller 10.

-Hvad en osteopat er. Jeg ved dog at det ikke har noget med ost at gøre. Jeg elsker ellers ost.

-Hvorfor jeg i en alder af 36 stadig får bumser. Fandme træls.

 

Fatter I det?

Hvis I vil læse om noget jeg sgu nok heller aldrig lærer, så læs dette indlæg. 🙂

fullsizerender-4

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

 

 

 

 

14 Mega lækre kommentarer

 • Anne

  Grunden til at du ikke kan folde boxlagner, er fordi du har set den forkerte video, for selvfølgelig skal man ikke lægge lagner sammen på gulvet!
  Se i stedet denne video, selvom den ikke er smart-i-en-fart, så er det metoden der virker 😁
  https://youtu.be/_Z5k9nWcuFc

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. KÆMPE TAK 🙂 Det er simpelthen lykkedes mig at folde et flot boxlagen. Det er aldrig sket før. Det kræver lidt øvelse, men jeg tror jeg har fanget fidusen nu 🙂 Halleluja. TAK <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du finder ud af det, så lav loge et uddybende indlæg, tak.
  Jeg læser det altid som “ostepsykopat” og tænker det er en, der som jeg selv, er psykovild med ost.
  Uhm.. brie, parmasan, emmentaler, gogonzola…
  Hvem gi’r?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Hahahaha, jeg er også psykovild med ost. Må prøve sådan en osteopat på et tidspunkt. Tror det er lige noget for mig. Jeg skal nok fortælle dig om det. Lover det. Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Dine to sidste punkter kan godt hænge sammen, DESVÆRRE! Det gør det i hvert fald for mig. Jeg elsker også ost, men får bumser af det big time. Så fra at have været hverdagsspise er det nu kun en gang i mellem, jeg spiser det. Efter jeg lige kom af med min osteafhængighed (åh jo, det er en ting, Google det), så går det faktisk ok. Selvom jeg synes at verden er led og tarvelig. Ligesom den er, når jeg ikke bare kan spise præcis hvad og hvor meget jeg vil og stadig være åleslank.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Therese. Jeg tror du har ret. Jeg må på oste-afvænning. Det bliver ikke rart. Pik. Kh. Ostedamen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der noget jeg elsker, så er det at læse noget, der får mig til at grine HØJT ud i rummet. Som ex. dette indlæg. Jeg undres sammen med dig og krydser fingre for at nøddeafgifter og tosse tøseslåskampe snart er en saga blot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tanja. TAK 🙂 Lad os sammen krydse fingre og grine lidt af det mens nødde/kvindekampen står på 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg laver lidt en tilsvarende til den med at nulre tissemænd… Jeg sidder virkelig tit med en hånd i min kavalergang. Det er blødt og varmt og trygt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Miriam. Hahahaha, hvor er det sjovt. 🙂 Hvis jeg havde dine bryster, ville jeg nok gøre det samme. Men… der er altså forskel på at have en hånd i kavalergangen og i skridtet. Selvom begge sprækker er både varme og bløde. Møs <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Boisen, den er genial! Tak 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Gitte. Lad mig lige vide om du kan få det til at fungere? Jeg har prøvet et par gange, og det virker ikke for mig. Noget med manglende tålmodighed og beskidte gulve der fucker det op for mig 🙂 Held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Boisen

  Har heller aldrig forstået det med lagner. Det blev altid en krøllet bunke. MEN SÅ, så jeg denne video. Skide smart👍🏼(Man behøves ikke være så omstændig. Men hjørnerne ind i hinanden) https://m.youtube.com/watch?v=mnbJzw7UxuI

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fru Boisen. Tak for link 🙂 Tro mig, jeg har set utallige videoer som denne, og jeg kan bare ikke få det til at fungere. Jeg har virkelig INGEN tålmodighed når det kommer til kassselagener. Måske har det også noget at gøre med, at jeg ikke føler, at jeg har så rene gulve, at jeg lige folder et helt nyvasket lagen på det. Men af hjertet tak og hvor er jeg glad (læs: misundelig) over at du kan få det det til at fungere :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tænd lige hjelmen og sæt i gang. HÖVDING blev der sagt!