Cyklister!

Jeg lærer sgu nok aldrig…

At stave til Oehlenslægersgade… Oehlenslägersgade… Oehlenschlægersgade. Agrrr… Og vil I høre noget skørt? Jeg har faktisk boet i den gade. I et halvt år. Og jeg formår stadig ikke at stave til det. Fuck.

At drikke kaffe. Har forsøgt at lære det utallige gange, men det bliver bare ved med at smage forfærdeligt!

At stille støvsugeren på plads efter jeg har brugt den. Min mand er pisse træt af det, men accepterer vores stiltiende aftale om, at han stiller den på plads, når jeg har været så pisse sød at støvsuge. Det er i øvrigt samme historie med gulvskrubben.

At se gyserfilm. Jeg kan simpelthen ikke holde til det. Den sidste jeg så var Scream, så det er vel ved at være omkring 20 år siden. Scary shit. Både filmen men faktisk også det faktum at det er 20 år siden. 🙂

IMG_0059

At forstå facebook-statusopdateringer som “øv” eller “skuffet” eller “glad” eller endnu værre, “er ked af det, men vil ikke snakke om det”! What the fuck! Gider sgu ikke de der fucking gættelege. Skriv dog hvad du synes, der er øv, eller hvad du er glad, ked eller skuffet over eller shut the fuck up.

At finde vej. Jeg har den dårligste stedsans, og det hjælper faktisk ikke at min mand har verdens bedste en af slagsen. Stedsans altså. 🙂 Google Maps er min bedste ven, og før ham gik jeg ikke uden for døren uden mit Kraks kort.

At smide ud. I følge mig kan man nemlig aldrig vide, om man skulle få brug for liiiige præcis denne dims eller stykke tøj eller knap eller papkasse eller et eller andet ubrugeligt. Min mand er træt af det, og det er jeg sådan set også selv.

At kunne lide agurkesalat og rå løg. Jeg er trods alt 36, så hvorfor skulle jeg pludselig begynde at kunne li’ det?

At forstå hvorfor folk ikke putter smør under deres honning.

 

Forstår I det? Eller hvad lærer I aldrig at forstå? Hit me?

 

Rigtig dejlig lørdag aften fra mig ❤️

 

Og hey, fik du læst dette indlæg, hvor jeg fortæller, hvor vild jeg er? Eller hvad med dette indlæg, som handler om en bryllupsgave bestående af blandt andet en tube glidecreme? 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

28 Mega lækre kommentarer

 • Rikke

  Jeg lærer aldrig at forstå hvorfor voksne mennesker synes det er dejligt/lækkert at spise en banan. Banan i is, kage, pangekager – ja tak, men en banan bare for bananens skyld, der står jeg af. Jeg tror simpelhen jeg har set og lavet alt for meget bananmos gennem årene til at synes sådan en fætter er lækker.

  Og som singlemor i snart et år, så forstår jeg ikke de mænd der partout kun vil mødes hjemme ved enten dem selv eller mig på første date – jamen hvorfor……??? Jeg kunne være en anden end jeg giver mig ud for ligesom de kunne – nej første date på neutral grund, så kan man jo altid gå videre til hjemlige omgivelser hvis kemien er der. De der insisterer på første date hjemme ryger direkte ud af mit Tinder match når de begynder på det. Ligesom dem der ikke forstår, at jeg ikke dater når jeg har mine unger – nej du, der er jeg mor og hvis du allerede inden vi har mødtes ikke forstår at det er min vigtigste rolle, så er det altså også ud med dig igen….! Mænd altså:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Det er så sjovt, at du skriver det om bananen. Jeg havde netop en snak med mine kolleger om bananer forleden. Jeg FATTER slet ikke bananer. Og så bliver jeg næsten pinligt berørt når nogen i ren offentlighed sidder og babber på en ordenlig banen. Tænker kun BLOWJOB, BLOWJOB, BLOWJOB… 🙂 🙂 Er det bare mig? Interessant skrivning om singlelivet. Bliver sgu helt træt ved tanken. God jagt og 1000 tak for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   hahahaha hold bananerne derhjemme:-) Jeg prøvede på en tidspunkt det der med at have en personlig træner af – hun guffede altid bananer og jeg fik de vildste associationer……! Single/datinglivet er trættende – men tilgengæld er jeg altid kvinde for lidt god underholdning med de observationer og erfaringer jeg har gjort mig i det – mine søde og dejlige, men meget satte veninder synes næsten det går hen og bliver lidt for saftigt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Min kollega havde forleden VERDENS største banan liggende på hendes bord, og jeg kunne ikke lade være med at sige “hold da op, jeg kan se at du fortrækker dem store” og “kan du virkelig gabe over sådan en fætter”. Hun grinede bare og fik faktisk aldrig taget hul på den. Dagen efter var der en der havde tegnet en diller på den med en kuglepen. Og det var ikke mig 🙂 🙂 Kh. Nana Ps: Man skal have mindst én singleveninde i sit liv så man kan få alle de saftige historier 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Vox.
  Tak for en mega funny blog, og ikke mindst dine hyggelige og ærlige snaps😂
  Jeg er kæmpe fan af både kaffe, agurkesalat, rå løg og tandsmør under honningen😝
  Jeg fatter til gengæld ikke folk der slår græs med opsamler på! Hvad fanden sker der nu for at det afklippede græs ikke må ligge på græsplænen? Bliver det uafklippede græs stødt over at skulle blandes med det døde afklippede!
  Jeg fatter ikke ost med sennep på😩
  Og hvad sker der for det nye modehit med strømper i sandaler? Kæmpe turnoff😩
  Jeg kan faktisk godt lide en spegepølsemad med æg og remoulade. BUM så er det ude😂
  God søndag😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karina. Hahahahaha… Hvor er det sjovt at du spiser spegepølle med løg og remo 🙂 Det har jeg aldrig prøvet, men det lyder da… interessant 🙂 Hver sine lyster 🙂 Jeg har i øvrigt lige læst din kommentar op på min snap. Tak for din søde kommentar og ha’ en fuldstændig fantastisk søndag <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Enig i alt bortset fra kaffen og aqurkesalaten! 👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Cathrine. Agurkesalat på glas? 🙂 Eller hjemmelavet? Og hvad spiser du det til? Min far kan spise agurkesalat til ALT. Det finder jeg virkelig besynderligt. Tak for din kommentar <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenna

  Jeg forstår bare ikke kaffe.. Det dufter vildt godt, men ad altså… Også andres issue med at jeg ikke drikker kaffe “Jamen du er jo pædagog?” “Armen, så er du vidst ikke rigtig voksen” 😁😎

  Øl.. Jeg er ikke fan og jeg forstår ikke folk siger man skal lærer at drikke øl.. Lærer det?!
  But why?!

  Også forstår jeg ikke hvepse? Hvorfor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Zenna. Hahaha… Den reaktion får jeg også tit. Folk kigger bare helt tosset på mig, og det er tydeligt at de tænker “hvordan kan man ikke lide kaffe? Hun er vist ikke helt normal!” 🙂 Jeg kan godt li’ øl, men drikker det MEGET sjældent. Tror godt man kan lære at drikke øl og kaffe hvis man VIRKELIG ville, but why? Drikker du vin? Og te? Og du har helt ret mht. hvepse 🙂 Bier, kan jeg forstå, men hvepse? De er bare ufattelig trælse. Tak for din kommentar og ha’ en fantastisk søndag 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zenna

   Årh elsker bare alt der smager søde agtigt.. Asti.. Mokai 😀 måske er jeg 32 år, men bliver aldrig for gammel til bacardi breezer Pineapple ;-D
   Drikker te, æble/kvæde, jordbær og andre hyggelige te, med sød og mælk..

   Det sjove er jo faktisk at min kære mand brygger egen øl og mjød, men fruen skal ikke smage..
   Måske er hvepse Karmas værk? “Hvis du fucker med karma, så kommer hvepsen og stikker dig.. Eller truer dig! Nå!”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Zenna. Hahahaha, Barcardi breezer pineapple 🙂 Den har jeg aldrig smagt 🙂 Det er næsten en hån mod din mand at du drikker alt det Asti/Mokai/breezer sprøjt når nu han brygger øl. Hvad siger han til det?
   Og JA, hvepsen er en del af KARMALOVEN. Helt sikkert. Lad være med at fucke med Karma. Just don’t do it honey. Tak for din kommentar 🙂 Det er god Karma 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er med på den med kaffen, rå løg og agurkesalat, det smager virkelig klamt!
  En ting jeg heller ikk kan lide er dild! Er det i kan jeg slet ikk spise maden og det samme med kommen 😜
  God søndag og tak for en god blog – får du stadig trænet? Er gået igang med Szhirleys trænings videoer, de kan anbefales! 👍🏼
  Og hvad med voks?🙊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Åh Gud… Kommen. Det er jeg fandme heller ikke fan af. Er det ikke kun noget virkelig gamle mennesker er glade for i deres ost? Jeg spiser meget sjældent dild, da det sidder fast i tænderne, men jeg kan egentlig godt lide en dusk dild på min laksemad. 🙂 Jeg får slet ikke trænet i øjeblikket. Ikke andet end at jeg sammenlagt ligger i planke 40 min. om ugen på mit arbejde. Og cykler en time om dagen. Jeg savner at føle mig stærk, men jeg har intet overskud i hverdagene. Netop derfor burde jeg begynde at træne. Snakkede faktisk med Szhirley om at jeg skulle begynde med hendes træningsvideoer. Fedt at du kan anbefale dem 🙂 Overvejer også at starte til dans, da jeg ville elske at blive mere smidig og sexet 🙂 Og mht. voks… Så er jeg ikke sikker på at jeg nogensinde får taget mig sammen til at få dusken på disken. Kan ikke overskue at det er HVER måned, at jeg skal igennem et smertehelvede. Jeg overvejer dog stadig laser. 1000 tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Peanutbutter – fy for den lede. Peanuts tilgengæld – mums ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kristina. Jeg har altid haft et anspændt forhold til peanutbutter, men så opdagede jeg, at det var skide godt sammen med mørk chokolade og æbler. Nu er jeg fan. Men kunne ALDRIG finde på at smøre det på brød. Fy for den lede. Og kæmpe ja til peanuts. Faktisk kæmpe ja til alle nødder 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe forstår jeg😍
  Til gengæld kunne der skrives tykke bøger om, hvad jeg ellers ikke forstår (http://venterpaavin.blogspot.dk/2016/08/kunne-skrives-tykke-bger-om-part-4.html?m=1). Blandt andet rullekravetrøjer (hej pikfjæs), hunde, brillestel der matcher striber i håret, pasta og dem der lægger strømper sammen.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej K. Hahahaha… Seriøst. Et nej til pasta, vafler, pandekager og lækre mænd? Og hunde? Til gengæld er jeg så enig i at dougnuts er en mærkelig størrelse at arbejde med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg lærer aldrig at spise honning… Eller agurkesalat. 😝 Synes agurkesalat ødelægger alt det andet der smager godt. Og honning… Det smager bare mærkeligt😜
  Desuden lærer jeg aldrig at forstå, hvorfor nogle vender toiletrullen ind mod væggen. Det er mig en evig gåde🙄😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anette. Hvor er det sjovt med toiletrullen. Det fatter jeg slet heller ikke! Flippen skal hænge udenpå! Mmmmm… ristet rugbrød med smør og honning 🙂 Eller knækbrød med smør og honning. Det er smør’et der gør’et 🙂 Tak for din kommentar og rigtig dejlig søndag. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg er dig!! Giver dig ret i alt (undtagen den med kaffen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Og jeg er dig 🙂 Seriøst, kan du ikke li’ agurkesalat? Det er ellers lidt 90’er 🙂 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har heller ikke lært kaffe endnu! I en alder af 37! Jeg hørte fra en veninde, at hun lærte at drikke kaffe i sin barsel og jeg er pt igang med barsel nummer 2, så hvem ved, måske lærer jeg det snart? Det dufter jo pokkers godt, men smager stadig forfærdeligt..uanset hvor meget Baileys, sirup osv man putter i😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Hahahah… det det er sirup gør det næsten endnu værre. Jeg har været på 2 barsler, og det hjalp ikke 🙂 God barsel, lucky you 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Puha, kaffe og rå løg tror jeg heller aldrig jeg lærer at få indenbords! 😳 De der Facebook opdateringer der bare råber på, at man spørger ind til dem og folk så ikke vil svare på hvorfor, fatter jeg virkelig heller ikke 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Steffi. TAAAAAAK 🙂 Men hvad med de agurkesalaten? Er du på den? Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Er påhænger af den med kaffen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sophie. Tror ikke jeg kender nogen, der ikke drikker kaffe, så kæmpe tak for dit påhæng. Hvad drikker du så? Te, Kakao, Chai? TAK for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cyklister!