Så så man lige os i aftenshowet.

Jeg troede sådan set, at vi var venner!?

Jeg blev søndag morgen forladt af min mand. Altså bare for en uge, til fordel for en møbelmesse i Køln.

Det er normalt min mand, der afleverer ungerne, så jeg har været pænt udfordret med at få to unger op om morgenen og afleveret og selv være på jobbet kl. 8. Få dem hentet, lavet mad, lagt dem i seng osv. Oven i det har det bare været et lortevejr. Mørkt og koldt og vådt. Røv. Heldigvis har jeg nogle fantastiske forældre, der altid er søde til at hjælpe. Hurra for dem. Livet som alenemor er ikke noget jeg er fan af, og jeg har så meget respekt til de mødre og fædre, der er det på fuld tid.

Nå, men det er egentlig slet ikke det, jeg vil belemre jer med, for der er sket noget meget værre i denne uge. Tirsdag aften, efter en noget kaotisk putning af ungerne, sætter jeg mig (helt svedig og udmattet) godt tilrette i sofaen. Ved min side har jeg en dejlig kop te og en kæmpe flødebolle. Jeg vil se SKAM. Igen. Bare lige et par afsnit. Bare lige et skud William.

OG SÅ SKER DET!

Jeg går som altid på NRK og får pludselig denne ubehagelige meddelelse. WTF! Serr? Jeg får sgu næsten min flødebolle galt i halsen, og mit hjerte galoperer afsted. Fuck, fuck fuck!

nrk

Hvad fanden sker der? HVORFOR GØR I DET HER MOD OS?

Jeg troede at vi var venner!? Hvorfor er I så brutale og kvitter os på denne her måde? Hvorfor er I sådan nogle drittsekks? Hvad skal vi så gøre når sæson 4 kommer? Hva’? Skal vi så bare vente (i en million hunde-år) på, at DR opkøber rettighederne? Det kan da ikke passe.

Jeg er sur og skuffet.

Sæson 1, 2 og 3 ligger lige pt. på DR.dk, og det blev min redning tirsdag aften, men jeg er ikke en happy camper. Jeg er helt nede på mine grædende knæ, og beder til at NRK giver os lov til at se med, når sæson 4 kommer. Vi er jo for pokker dine underboer. Ikke NORGE? Og vi elsker jer. For jeres sprog og natur og sne og SKAM.

Hvad tænker I? Er det ikke en kæmpe SKAM? Har I i øvrigt fået set sæson 3? Den er dritthot. SE DEN. Just saying.

Rigtig dejlig weekend folkens 🙂 🙂

Ciao amigos 💋


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

14 Mega lækre kommentarer

 • Nooooooooo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lillemor. Nemlig. Kæmpe Noooooooooo… Pik. Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg kender ikke selv serien, men kan du ikke bare downloade en VPN?

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Gustavo. OMG, er du sød at se den NU. Og med hensyn til VPN så jo, det kunne jeg selvfølgelig og det ender det nok også med. Men man kan håbe på at NRK får styr på det inden sæson 4 kommer. De har et kæmpe seertal i DK, så det er ikke så godt for dem. Tak for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har hørt man kan se det, hvis man henter NRK app’en, men har ikke selv testet det af

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ida. Tak for tip. Det må jeg lige prøve :-):-) Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anomym SKAM fan. 1000 tak for link 🙂 Det ender sgu nok med at jeg downloader HideMyAss (genialt navn i øvrigt 🙂 🙂 ) Jeg synes bare det virker så lusket at bruge en VPN, selvom det er lovligt nok. Håber dog at NRK får styr på det inden sæson 4. Fingers crossed. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ANONYM SKAM fan

   Det er det også men altså….Når de ikke giver mig andre muligheder and I need my fix! Selv tak. Håber også enten NRK åbner op eller en dansk TV kanal køber rettighederne til at vise den SNART!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anonym SKAM fan. DR skal nok komme på banen, men jeg vil altså hellere se det på NRK. Jeg hepper på dem 🙂 🙂 Kh. Noora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Z.

  Vi må skaffe en norsk IP adresse til 4 sæson. For en ting er helt sikkert. Den skal ses med norske undertekster!! 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Som jeg har forstået det, er det ikke NRK der har bestemt det ikke må vises. Men de folk der har lavet musikken til. De mener de skal have nogle flere penge for at det vises uden for Norge. Så jeg tror NRK arbejder på at finde en løsning. Måske er der håb forude… indtil da må man glædes over at DR.dk har lidt til afhængigheden. 😊
  Og flot klaret som enemor. Min mand rejser også og jeg lærer det aldrig!!! Panikker næsten hver gang og ved slet ikke, hvordan jeg skulle klare mig uden mine forældres hjælp. Al respekt til de forældre der er alene om det hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anette. Lad os håbe at de får styr på det inden sæson 4 🙂 De har jo ret mange danske fans, så mon ikke de finder en løsning? Fingers crossed. Jeg panikker også hver gang, men heldigvis rejser han ikke så ofte. Thank God. Tak for din kommentar <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så så man lige os i aftenshowet.