Guf mellem kuglerne, æi og isbjørn ve æ vesterhav...

Kender I det…

-Når man kl. 17 opdager, at der sidder et chiafrø mellem ens fortænder som KUN kan stamme fra ens morgenmad? Som man i øvrigt spiste kl. 7. Lorte chiafrø, som sammen med alle former for væske, forvandler sig til små klæbrige banditter, agrr…

-Når man hele dagen har spist PISSE sundt og ender dagen med at voldtage en pose P-tærter, som vist går under betegnelsen PISSE usundt?

-Når man slår en ufrivillig skedeprut i køen til frokost buffeten på ens nye arbejde? Smukt.

-Når man glemmer at ens barn har tabt en tand, og først kommer i tanke om det alt for sent til at gå ned og hæve en mønt, og man derfor lægger en 2 euro mønt under puden? “Mor, tandfeen er kommet hele vejen fra udlandet!” Mhmmm… Nemlig.

-Når man ikke kan sove fordi der er et sygt kvindemenneske, der dyrker sex og skriger og stønner? Get a fucking life (sagde ingen) og luk nu for helvede det vindue!

-Når man ikke har flere gode rene underbukser og derfor er nødsaget til at gå på job i alt for små blondetrusser som fucking kravler op i røven hvert andet sekund?

-Når man skal skide på jobbet, men der kun eksisterer to lokummer UDEN vinduer?

-Når man kommer til at sende en dirty snap afsted til den forkerte, som i øvrigt er lesbisk? Fuck.

-Når ens sommerhus lugter af død og man finder 2 døde mus under køkkenvasken? TO mus OG en del maddiker. Fandme det klammeste jeg har oplevet længe.

-Når man finder en del sokker bag ens sofa? Sokker som ens 7 årige søn kunne passe da han var 4 år. Nå, så det var DER de var 🙂

 

Mit liv i en nøddeskal! Fuck.

Over and out.

Hey, må jeg høre lidt om jeres liv i en nøddeskal? Hvad er det sidste virkelig dumme/pinlige/fjollede/tossede du har gjort? Hit me i kommentarfeltet 🙂 🙂

Tænker at jeg samler alle jeres sjove historier i et indlæg, så alle kan få glæde af dem 🙂 Kunne det ikke være sjovt? Uden navns nævnelse naturligvis.

p-tærter

 

Møs fra mig, og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️

Og hey, apropos “mig i en nøddeskal” fik du så læst dette indlæg, hvor jeg fik slået en lille bitte ufrivillig prut på et femstjernet hotel?  Eller dette her indlæg som handler om neglelak og lort?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

11 Mega lækre kommentarer

 • Rikke G

  Da jeg boede i lejlighed på det mondæne sluseholmen, yndede min overbo også at have sex med åbne vinduer.
  Hun var en voldsom skriger og deres lille tæppetisser hund fungerede som kor.
  Det må have været svært for dem, at koncentrere sig om slutspurten.

  Jeg snakkede den ene dag med min kollega om tinder scoringer. Hun råber så efter mig, da jeg går at hun skal holdes opdateret. Jeg griner og siger ja ja, men ud farer min chef fra sit kontor og spørger hvad der skal opdateres på og om vi skal tage den til morgenmadsmødet osv. Prøver virkelig at snige mig ud af den og sige det ikke er noget specielt. Men han bliver ved og til sidst må jeg sige “det er fordi jeg er blevet single og scorer derfor nye fyre, tænker ikke at det er morgenmøde materiale??”
  Skal nævnes det er i større statslig organisation jeg arbejder i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan hakke 5 af dine af ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rijah. Jeg vil vide hvilke 5 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen så får du da det at vide 😛

   Haha, den med prutten lavede jeg da jeg stod udenfor sammen med to kollegaer og røg (det var dengang).. Rimelig svært at gemme det kom fra mig, men jeg tog det ret cool og bare lod som ingenting 😀 De nævnte det aldrig så jeg går næsten ud fra de synes det var mere pinligt end mig

   Den med at spise sundt og så vælte om aftenen sker vel for de fleste ind imellem 😛

   Da jeg boede i ungdomsbolig havde jeg et par ret højlydte og meget aktive i sengen overboer, så lad mig bare sige jeg har hørt en del på den konto..

   Da jeg en kort overgang boede hos min mor, så havde hendes kat haft en gave med ind til mig, som bestod i en mus lagt under den sofa jeg sov på.. der lå den lidt over 1 uge før den begyndte at lugte sådan rigtigt og der var også godt med maddiker, riiimelig klamt

   Den med rene underbukser kender jeg alt for godt også…… Men jeg er begyndt at komme efter det.. for det er fucking irriterende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rijah. Hahahahaha, hvor er det sjovt 🙂 Og mega klamt med den mus under sengen, ad ad ad. Jeg troede at røgen tog lugten fra prutten? Men smøgerne tager selvfølgelig ikke lyden 🙂 Tak for din uddybning. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det var sgu lyden der ik kunne skjules kom fra mig, tror ik den lugtede 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rijah. Hahahahaha, ja ok… Den er svær at skjule 🙂 Selvfølgelig lugtede den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ej jeg har sgu en til!
  Da jeg var gravid skulle jeg til fysioterapeut for at blive tjekket for noget knas i lænden/halebenet. Skred fra et møde for at nå aftalen og cyklede den sædvanlige tur som jeg troede kunne klares på 15 min., men gravid gik det noget langsommere. Var selvfølgelig relativt svedig da jeg landede, men havde lige tid til at tømme min belastede blære.
  Ude på toilettet ser jeg nu ned på mine lysegrå bomuldstrusser. De har en skøn skøn rand fra langs lysken og helt ned i skridtet og om bagtil; altså drivvåd af sved fra mama-strømpebuksen og den heftige cykeltur! Overvejer mit næste move, skal jeg tage dem af? Lufttørre dem ude på wc’et? Håndblæseren?
  Jeg beholder dem på – fyssen skal jo bare se på min ryg.
  Jeg sætter mig og venter og blir kaldt ind af yngre svensk mand. Inde i konsultationen taler vi lidt så og han begynder at undersøge min hvalkrop. Han beder mig tage strømpebukserne af, jeg har heldigvis oversize løs kjole på.. Jeg sidder på briksen og skal også tage kjolen over ryggen så han kan se på min lænd og rygrad. Så sker der det at jeg skal ligge ned… – og nu så skal jeg bøje benet, mens han holder knæet!!! Og der er FRIT udsyn til understel og drivvåd punani, som jo bare er regulært harmløst underlivssved, men det ved han jo ikke!!! Det var SÅ tæerkrummende pinligt. Hvad har han ikke tænkt! Hvis han overhovedet så det…..
  Derudover anbefaler han at jeg får en tid hos deres graviditetsspecialist (det havde jeg sådan set regnet med at jeg fik, da jeg bestilte tiden), så jeg kan få en kikkert-undersøgelse indefra – altså up my. Jeg smiler og bekræfter aftalen og skynder mig ud til cyklen og slentrer nu hjem med min hormonelle krop og våde trusser.. Jeg slettede bookingen straks og levede fint med de smågener jeg kom på grund af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej igen. Hold kæft hvor er det sjovt. Selvfølgelig så han dit drivvåde skræv, hahahahaha… Tak for endnu et grin 🙂 Sgu dejligt at du kom på banen. Kommentarfeltet skulle jo ha’ været spækket med pinlige historier, men folk er sgu ret nærige 🙂 TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg tror der sker så mange pinlige ting i mit liv, at jeg knapt bemærker dem længere..
  Jeg vil dog gerne bryde tavsheden i kommentarfeltet og dele en anekdote fra en gang jeg skulle besøge mit nye job.
  Jeg er lærer og havde netop takket ja til et job op til sommerferien. Jeg blev derfor inviteret forbi for at hilse på mine elever og kolleger en formiddag. Cykelturen tog godt 20 minutter på min retro-racer; regnfrakken blafrede og jeg kampsvedte i juni-regnen. Da jeg ankom og hoppede af, følte jeg en anderledes ventilation fra den lange regnfrakke. Stak lappen om for at mærke efter om det var det der irriterende skum inde i cykelsadle der trods frakke-indsats, havde gennemblødt mine bukser. Men skaden var værre; mine gammelrosa, bløde silkebukser var revnet! Lige under balden. Som resultat af en lidt for hastig opstigning på raceren, der vistnok også var lidt for lav til mig.
  Måtte jo ind alligevel. Halsede ind på kontoret, mødtes med min kommende makker, der høfligt viste mig rundt og op i klassen hvor 3x var spændte som fjedre på at møde mig. Jeg havde stadig den tunge varme regnfrakke på. Stod og smilede og snakkede med klassen med den åndssvage jakke på, der sgu ærlig talt var rimelig kikset og unaturlig – for ikke at tale om mit overophedede ansigt etc.
  Bagefter var der frikvarter; perfekt mulighed for at blive introduceret til nye kolleger. Jeg sad med nogle skidesøde damer og havde nu kastet mig ud i at smide jakken – fortalte dem om den komiske misere og så grinede vi lidt af det. Lederen ville midt i pause lige give en besked og henledte i den forbindelse opmærksomheden på gæsten i rummet og nu ku jeg så pænt få lov at rejse mig og vinke akavet rundt til +50 nye mennesker med en seriøs flænge på over min kridhvide røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Hahahahaha, jeg dør af grin 🙂 TAK for din sjove historie! Jeg ser det for mig :-):-) Hahahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Guf mellem kuglerne, æi og isbjørn ve æ vesterhav...