Min lille bange dreng

Kender I Mellisa? Vind mine 5 favoritter, jaiiii…

KONKURRENCE ❤️ Præmien er sponsoreret af Mellisa

VINDERNE ER FUNDET OG BLEVET KONTAKTET. Tak til alle jer der deltog ❤️

Hvis I havde spurgt mig om det samme for bare 3 mdr. siden, havde mit svar været NEJ. Jeg kendte ikke Mellisa. Eller… Jeg vidste godt, at det eksisterede, og jeg vidste, at det var noget man kunne købe i Matas, men jeg havde aldrig givet det en chance. Af flere grunde. For det første syntes jeg, at det var billigt, og jeg tænkte, at det næsten var for billigt til at kunne være godt. For det andet syntes jeg mere at etiketten henvendte sig til det lidt ældre segment (læs: gamle mennesker) og helsefolket, og jeg gik derfor altid en stor bue udenom produkterne. Jeg ved godt, at det måske lyder tosset, men man vælger jo ofte sine hudplejeprodukter ud fra udseenet, med mindre det er noget man er blevet anbefalet. Har jeg ret?

I november sidste år blev jeg inviteret til et Mellisa-event, og jeg siger ofte ja til events, da der faktisk er mulighed for, at jeg kan lære noget nyt og videregive mine erfaringer og viden til jer. Selv tak 🙂

Nå, men i forbindelse med Mellisa-eventet, fik jeg nogle Mellisa-produkter med hjem som jeg kunne teste. Og det har jeg så gjort de sidste par måneder. Jeg har ikke testet alle deres mange produkter, men mange af dem, og jeg må sige, at jeg er virkelig positiv overrasket. Jeg er stadig ikke fan af etiketterne, men indholdet fejler fanden fisme ikke noget, og jeg er faktisk ked af, at jeg ikke har givet produkterne en chance før.

Jeg spurgte Mellisa om de kunne være interesserede i at udlodde mine absolutte favorit-produkter i en konkurrence, og de var med på ideen. Jeg synes nemlig, at alle skal kende til Mellisa, og ikke begå samme fejl som jeg, og gå udenom de virkelig skønne produkter, som ikke bare har en god pris, men også er både økologiske OG produceret i Dk.

Her er mine 5 absolutte yndingsprodukter fra Mellisa, og faktisk kan hele TO af jer vinde dem. Jaiiii…mellisa hudpleje favoritter

AHA ansigtscreme, som både er exfoilerende og fugtgivende. Den har den dejligste konsistens og dufter mildt af sommer. Brug den under din dag- og natcreme. 189,- for 50 ml.

Mineral-serum, som fugter og blødgør huden helt fantastisk. Brug den under din dag- og natcreme. 149,- for 15 ml.

Øjengele, som opstrammer og fugter huden omkring øjnene. Jeg putter den i køleskabet, så den er kold og virker opkvikkende på mine trætte morgenøjne. I love it. 129,- for 15 ml.

Arnicasalve, som jeg meget varmt kan anbefale. Den er genial til sår, sprukne læber, røde numser, neglerødder med meget mere. Min veninde, som arbejder på en plastikkirurgisk afd. (og derfor har forstand på sårheling) har prøvet den, og hun er virkelig overrasket over hvor hurtig og fin sårhelingsprocessen bliver, når man smører såret med Arnicasalven. Jeg er fan. 109,- for 30 ml.

Multivitamin-creme, som fugter, opstrammer og udglatter den modne hud. Den har vundet flere priser, og det forstår jeg faktisk godt. 189,- for 50 ml.

DET ENESTE I SKAL GØRE FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN ER…

…at skrive MELLISA + skrive hvilket produkt I ville ønske at Mellisa smed oven i gevinsten, hvis I vandt. Man kan jo aldrig vide om Mellisa vil forkæle vinderne lidt ekstra. 🙂 I kan enten linke til produktet eller bare skrive navnet på det. Nemt ikke? Du må også gerne skrive om du har nogle erfaringer med Melissa, men det er ikke et krav.

Hvis jeg kunne deltage, ville jeg f.eks. skrive MELLISA + http://mellisa.dk/produkter/solpleje/solbeskyttelses-faktor-30/ 🙂

I finder alle produkterne HER

Jeg trækker TO heldige vindere om en uge, torsdag d. 25 januar 2018, og vinderne får direkte besked på mail.

Held og lykke og del meget gerne indlægget. God karma og alt det der 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

193 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min lille bange dreng