Her hvor jeg sidder... #3

Kvinden med den tunge kuffert. Podcast anbefaling.

Illustration af Claudia Bille Stræde http://www.claudiastraede.com/third-ear/

Illustration af Claudia Bille Stræde

Jeg har de sidste par dage været fuldstændig opslugt af at høre en podcast udgivet af THIRD EAR for Politiken. Min mor anbefalede mig at høre den, og jeg fandt den straks frem i min podcast app. Fra første sekund var jeg helt væk i historien. Historien om kvinden med den tunge kuffert. En kvinde i 60’erne der rejser rundt i norden, fra kloster til refugium, hoteller og vandrehjem, og systematisk snyder og svindler og tager røven på alle dem hun møder.

Illustration af Claudia Bille Stræde

Illustration af Claudia Bille Stræde

 

Det har måske dæmret for mig i min underbevidsthed siden afsnit 2 eller 3, men i afsnit 5 går det for alvor op for mig, at JEG HAR SET KVINDEN MED DEN TUNGE KUFFERT. Jeg har fucking set hende her på Østerbro en tidlig mandag morgen i september. Jeg er næsten 100% sikker, for hun gjorde et stort indtryk på mig, da hun stod der ved busstopstedet med sin store kuffert. Faktisk så stort et indtryk at jeg fortalte min mand om hende. Og det her var altså før jeg anede at kvinden med den tunge kuffert var en kvinde på jagt. En kvinde på en mission. En kvinde der var på vej fra et svindelnummer til et andet. Og lang tid før at jeg vidste at en journalist ved navn Krister Moltzen var lige i hælene af hende.

Og pludselig husker jeg, at jeg faktisk har skrevet om lige netop denne mandag morgen, hvor jeg så hende. Jeg kunne ikke huske, at jeg havde nævnt hende her på bloggen, men der var hun… i et blogindlæg fra 13 september 2016. “En ældre dame med en stor kuffert står ved et busstop. Hvor skal hun hen denne tidlige mandag morgen” skriver jeg, og efter jeg har hørt beskrivelsen af hende i podcasten, ved jeg bare at det er hende. Fuck, hvor er det crazy shit.

Jeg vil faktisk ikke fortæller jer noget om historien, men jeg synes I skal lytte til den og lade jer forsvinde ind i denne velfortalte, mystiske og ikke mindst sande roadtrip-gyser.

I finder alle 7 afsnit af podcasten HER.

Ciao og god lyttelyst 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Måske har du også lyst til at læse de her indlæg:

Minder jeg aldrig glemmer #2 Min lillebror

Livet er simpelthen for kort til…

Sådan er børnehavebørn!

 

11 Mega lækre kommentarer

 • Rikke Holm Clausen

  Super podcast! Slugte den(!)…… for tilsidst at stå m en tom og skuffet følelse….. det var så fedt mens d stod på og jeg anbefaler den til alle. Just do it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Så mangler jeg bare at få dig på SKAM vognen 🙂 Muhahahahah…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej hvor mærkeligt at du har set hende! Hvis man googler hende opdager man at hun stadig er i gang! Det sidste svindelnummer er fra marts 2017 – hjemme i Norge. Hun er for vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har lugt den podcast, den er SÅ god. Jeg anbefaler den til alle..
  Hvor er det vildt du har set hende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Simone. Ja, er det ikke tosset? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg slugte den også råt. Den er SÅ GOD!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Bolette. Ja, jeg slugte den også råt! Har du hørt andre af Third ears fortællinger? Kh. Nana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Må jeg lige foreslå podcasten der hedder “noget om Emma” også…. men ha lommetørklæderne tæt ved hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Uh får da helt kuldegysninger! Den er SÅ god og man vil bare høre meeeeeere! Elsker han Krister, hans fortæller stemme er simpelthen så varm og mild. Når du skal høre flere så er de alle sammen vanvittig gode! Især Rieber-Holm sagen, i et forhold med og Robert og thetanerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Uh får da helt kuldegysninger! Den er SÅ god og man vil bare høre meeeeeere! Elsker han Krister, hans fortæller stemme er simpelthen så varm og mild. Når du skal høre flere så er de alle sammen vanvittig gode! Især Rieber-Holm sagen, i et forhold med og Robot og thetanerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tine. Ja, den er pisse god, og jeg er helt enig i at Krister har den mest fantastiske fortæller-stemme. Jeg er KÆMPE fan 🙂 Uhhhh, jeg må straks igang med Rieber-Holm sagen 🙂 Tak <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #3