Uge-rapporten #42, #43 & #44 Om blandt andet maling, musik, teater og Knorr

I like blood, and I can not lie… En blodpølse-piges bekendelser

I de første mange år i mit og Lasses forhold nævnte jeg den ikke. Ja, jeg holdt faktisk min trang hemmelig for ham, og købte og spiste den store spændstige krabat i smug. Jeg var helt ærligt en smule flov over min lyst, da jeg ikke ligefrem tænkte, at det var den mest sexede pølle at have fråderen over.

Nu har vi været sammen så absurd længe, at jeg snildt kan hive den store sorte pølse frem, uden han bliver hverken stødt, overrasket eller begynder at kaste op. Han deltager ikke selv i festlighederne, men han acceptere min tilbagevendende trang, når pøllen kommer på markedet i løbet af efteråret. Hvilket er nu. Lige pt. ligger der faktisk en ordentlig fætter og venter på mig. Bare klar til at jeg sætter tænderne i den. 🙂

hellooooo

 

Jeg spiser den på hjemmebagt rugbrød, men når jeg virkelig skal forkæle mig selv, steger jeg et par skiver på panden og drysser dem med kanel og æblegrød. Mums. Det smager fandme godt.

Men øv, hvor har den et absurd kedeligt ry. Og jeg forstår det jo godt. Virkelig. Bare navnet, får de fleste til at holde nallerne langt væk fra den. Blodpølse. Shit, hvor lyder det bare mega klammo. Blod. Pølse. Blod. Pølse. Tarm fyldt med en blanding af blod, fedt, rosiner, krydderier og alt muligt andet sjovt. Ikke desto mindre må jeg bare indrømme at jeg altid har elsket den. Lige siden jeg var barn, har jeg simpelthen haft en kæmpe svaghed for den sorte satan.

Min far er vokset op på en gård og min farmor lavede i sin tid selv blodpølse. Derfor har det bare altid været en del af min fars liv og derfor også mit. Og nu er det slut med at være flov over det. Nu siger jeg det som det er. JEG ELSKER BLODPØLSE. Bum. Det er muligvis klamt, men jeg er 37 år, og jeg er voksen nok til at stå ved mine guilty pleasures.

Og nu vil jeg gerne høre dig.

Hvordan har du det med blodpølse?

View Results

Del gerne. Hvis du tør. Muhahahahaha…

blodpølse

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

11 Mega lækre kommentarer

 • Anne

  Åhhhh ja!! Vi fik det hos min farmor – ristet på panden med sirup. Mums!! 😄😄👏🏻👏🏻👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Jeg er vild med din farmor 🙂 Pøllen er allerbedst i ristet tilstand. Har du prøvet med æblegrød? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Vi spiser også sirup-versionen ! Nam nam nam

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan gør man? Bare straight up på en skive rugbrød? Eller skal det varmes først? Jeg spiser gerne lever, hjerter osv så jeg kan kun forestille mig at jeg godt ville kunne lide det…. det må prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Altså, hvis du er ny i blodpølseverdenen, ville jeg starte med den stegte udgave med kanel og æblegrød. Det kan på ingen måde sammenlignes med indvolde. Det er en sød pølse, så det er nærmest en dessert. Prøv det. Og giv mig lige en tilbagemelding når du har prøvet den sorte bandit ok? 🙂 Hepper på dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Juletid og blodpølse – yin og yang!
  Jeg har, siden jeg var barn, spist det stegt, og så med æblemos, sirup og sprødstegt bacon 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Karen. Nemlig 🙂 Har aldrig prøvet med bacon, men det giver god mening. Sådan lidt æbleflæsk ish? TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Haha, du har helt ret i blodpølsens lidt blakkede ry. Jeg elskede det som lille – så stegte min far et par skiver, og så spiste vi dem med sukker på. Jeg er siden stoppet med at spise kød, men jeg når jeg af og til har kød-cravings, handler det altid om pølse; en hotdog, chorizo på min pizza, pølsehorn, og ganske ofte også blodpølse 😂 så forstår dig fuldt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Hahahahahaha… Pølse-cravings er bare de værste. Kan man ikke få nogle gode veggi-pøller? Tak for din forståelse. Kæmpe TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Ja ja ja, det er så mega godt!!! Min kæreste igennem næsten 5 år har ikke turdet smage på fætteren endnu 😂 amen det er så godt! I min familie spises den med sirup på og syrlig æblegrød 😍💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sissel. Kæmpe TAK <3 Mmmmm… Sort pølse, sirup og æblegrød holder bare 100%

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #42, #43 & #44 Om blandt andet maling, musik, teater og Knorr