De bedste Tøsefilm

Lille Kim

 

Det er ved at være en måned siden, at jeg på min Instagram offentliggjorde at…

Jeg er gravid.

Og det føltes helt ærligt lidt mærkeligt at melde det ud på mine sociale medier. Det har jo været vores lille hemmelighed i efterhånden en rum tid.

Nå, men jeg syntes, det var på tide at dele den gode nyhed med jer, og det føles helt rigtigt at I ved det. Jeg er i øvrigt allerede over halvvejs i graviditeten, og maven er i den grad begyndt at bule ud. 😉

Jeg har fået MANGE lykkeønskninger (og tak for dem), kommentarer og spørgsmål. Blandt andet om det var planlagt, om babyen virkelig skal hedde Kim, og om vi kender kønnet? 😉 Ja, nej og ja er de helt korte svar.

Jeg har i mange år været fast besluttet på, at vi ikke skulle have flere børn. For det er fandme hårdt at have børn og de stjæler alt ens tid og nattesøvn. Og så larmer de. Og roder. Og pisser på brættet. Og glemmer at trække ud og vaske hænder. Og ruller små klamme havregrynskugler med lige dele havregryn og bakterier. Og smider deres helt nye vinterjakker væk. 

Men så er det også, at de giver de bedste og blødeste kys. Og lægger sig med deres hoveder i ens armhuler. Og siger, at jeg er den bedste mor i hele verden, så jeg virkelig tror på, at jeg ER den bedste mor i hele verden. Og de griner af lyden af mine prutter. Og af mine dårlige jokes. Og et liv uden dem, ville faktisk ikke være et liv, jeg ville have lyst til at leve.

Men hvordan tager man så beslutningen om at kaste sig ud i en 3’er? spørger I nok.

Og det er virkelig et godt spørgsmål, som jeg faktisk ikke er i stand til at svare på. Men vi havde nok gået lidt rundt om den varme grød længe, og ingen af os kunne helt finde ud af at banke i bordet og sige VI GØR DET SGU, eller HELL NO, VI SKAL ALDRIG HAVE EN 3’ER! Og så skete det, at min mand gav mig en tur til Paris på min fødselsdag, og at vi i september tog på kærestetur til kærlighedens by. Og vi på denne tur kiggede hinanden dybt i øjnene og besluttede, at vi jo blev nødt til at lave en baby. Hvis vi altså kunne. Det er jo ikke en garanti, at man bare sådan kan lave børn på stribe.

Og nu panikker vi en lille smule over det, samtidig med at vi glæder os helt enormt. Vi har foræret alt vores babyudstyr og babytøj væk, for vi skulle jo aldrig have flere børn. Og så er der lige det med, at timingen er elendig. Jeg har næsten lige startet min egen lille agentbusiness, som jeg elsker, men jeg er sgu også ved at være en gammel kone, og man kan jo ikke blive ved med at producere børn i al evighed. 

Så nu kaster vi os ud i det. Og det bliver så fedt. Og drengene glæder sig så meget og går så meget op i det, og det er fandme det hele værd.

Arthur syntes i øvrigt, at vi skulle kalde babyen et rigtigt navn, og ikke bare “babyen” eller “rejen” eller “frøen”, og kom på den geniale ide, at vi skulle kalde den lille Kim. For man kan jo både hedde Kim som pige og dreng. Smart.

Så… sig hej til lille Kim.

Og ja, vi kender kønnet, og jeg skal nok melde det ud inden længe.

Voxtrup gravid

Ps: Jer med tre børn, vil I ikke nok fortælle mig, at der er det fedeste i hele verden? 😉

Og alle jer, der har forstand på barnevogne og hvad man ellers skal anskaffe sig. Hilfe. Vi har ikke haft en baby i 7 år, og jeg tror muligvis jeg har glemt alt. Og måske er der også sket lidt på babyudstyrs-fronten på 7 år. 🙂 Hvad SKAL jeg bare nå at anskaffe inden lille Kim melder sin ankomst til sommer?

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

19 Mega lækre kommentarer

 • Helle

  Stort tillykke til jer! Dejligt med en 3’er. ❤
  Jeg venter den første til april, og det meste udstyr er efterhånden på plads. Vi endte med at købe en Bugaboo Fox kombivogn efter flere venners anbefaling. Kan af gode grunde endnu ikke sige, om den er et hit, men vi sparede 3.000 kr. ved at bestille den hos Pramworld i England. Lynhurtig levering og rigtig god kundeservice i øvrigt. De har mange brands, herunder Cybex, Silvercross og Stokke, så det kan
  anbefales at tjekke dem ud 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Min nummer tre og nummer fire var væsentligt nemmere end de to første. I er jo ligesom godt i gang og har styr på basicdelen ved børn:). Og drengene er jo så store. Så glæd jer! Det bliver SÅ godt!;)

  Altså – jeg hedder Kim, og er lettet over at I nok finder et andet navn til baby;). Det er besværligt som pige og umoderne som dreng?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Min nummer tre og nummer fire var væsentligt nemmere end de to første. I er jo ligesom godt i gang og har styr på basicdelen ved børn:). Og drengene er jo så store. Så glæd jer! Det bliver SÅ godt!;)

  Altså – jeg hedder Kim, og er lettet over at I nok finder et andet navn til baby;). Det er besværligt som pige og umoderne som dreng?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Stort tillykke med graviditeten 🤩👍🏻. Her har vi 4 børn (9 år, 8 år, 5 år og 7 måneder. For os var den største overgang fra barn nr. 1 til barn nr. 2. Nr. 3 var helt uproblematisk, for der var vi allerede inde i gamet’. Glæd jer – det er super fedt med 3 (og også 4) børn. De år hvor børnene er helt små, og hvor alt er kaos går vildt hurtigt. Det kan jeg virkelig se her 4. gang. Børn er den største glæde ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Som mor til tre drenge (på 14, 12 og 8) kan jeg bare sige: tripple tis på brættet, bæ der ikke er skyllet ud, tøj og tallerkner über alles, larm, skænderier og mistede jakker, vanter, trøjer, huer og sko(🤷🏻‍♀️). Men hvor ville jeg dog aldrig bytte det for noget i verden når de kommer der med alt deres kærlighed. Når min ældste altid hjælper mig (fordi han kan fornemme at tre unger indimellem er lige rigeligt til mine to arme og min mentale sundhed) og kommer og slynger sin arm om mig – også når han møder mig ude i skolegården 🙌🏼 Og når min mellemste siger at han synes jeg er den sejeste mor han kender (fordi vi danser crazy danse sammen og jeg går i smart tøj – siger han) og når min mindste krammer mig hundrede gange om dagen og hver aften som det sidste siger at han elsker mig og at jeg er verdens bedste mor.
  Så gør det ikke noget de roder og er klamme ❤️ Det bliver pissefedt for jer! 😘
  Kh Ulla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med lille Kim. Som jeg før har skrevet til dig, så er 3 børn det nye sorte. Sidder her med 3. Skud på stammen på 4,5 mdr. De store er 7 og 5 og apropos 7 – så er barnevognen også 7 år og den anden dag da jeg var infe hos en guldsmed og havde hele balladen med derinde (med den bette sovende dernede i kassen) sagde ekspedienten: “det må da være en lille ny én, for den barnevogn er da helt ny” hvortil jeg kunne oplyse, at vognen var 7 år gammel og at han var 3. barn i den. Efter nr. 2, vidste vi (min mand) heller ikke, at vi skulle have tre børn, så vognen blev opmagasineret på svigermors loft. Emmaljunga er the shit 👌 Da datteren kom (nr 2) var ældstesønnen ikke færdig med at bruge sin vogn. Købte derfor brugt en Emmaljunga kombivogn, som hun brugte et halvt års tid. Tjente 100,- da jeg solgte den igen 😜
  Kan kun sige 🙌 for nr. 3 og Emmaljunga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tillykke! ❤️

  Tre børn er fedt! Og hårdt. Og alt andet der ligger ind i mellem. Man går fra mandsopdækning til zoneopdækning Og man går i langt højere grad på kompromis på egne og andres vegne. Det er fx. faktisk skidesvært at finde ferieaktiviteter der både dækker en to-åriges og en 10-åriges behov og i det spil rammer utilstrækkeligheden ofte under vores tag – forskellen mellem selvstændige og forsømte børn balancerer på et knivsæg.
  Det handler om hvad I gør det til, at I kan skrue ned for forventningerne og bede om hjælp fra alle sider.

  It takes a village and all that shit.

  Kh. Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Det allerbedste er i øvrigt at man ikke køber sig fattig i alt muligt lort fra babysam fordi man godt ved det er helt og aldeles unødvendigt.
   Gem de penge til ordentlig rødvin hver fredag og længere ferier hver sommer ✌🏻😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er fantastisk med nr. 3, har fået en lille pige for 9 måneder siden. Har to drenge på 9 og 10 år og de elsker deres lillesøster. Og de kan jo også være lidt med til at hjælpe. Med hensyn til babyudstyr så er udvalget meget større end dengang for 10 år siden, det er jo blevet meget nemmere… must have for mig har være en babynest, så baby kunne ligge i vores seng ved siden af mig så det er nemmere at amme om natten og en newborn indsats til tripp trapp stolen så man har kunne ligge baby i den imens vi spiste. Stort tillykke med graviditeten 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi var samme sted som jer da vi besluttede at vi skulle have nr tre. Alt gear og tøj var givet væk og vi startede totalt fra scratch. Men det var egentlig meget cool at se hvad der var sket på babymarkedet siden sidst og at huske på hvad der var uundværligt og købe det igen i den lækreste kvalitet.
  Vi har aldrig fortrudt nr 3. Klart det letteste småbørn-ride af de tre. Det bli’r fedt. Glæd jer og tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi skulle heller ikke have flere. De store er 5 og 7 og det har været det bedste EVER. De store gik op i maven. Nu et baby kommet og er 8 uger og de store er HELT vilde med hende og hun får så mange kys og klem. Det viser at søskende er de største gave man kan give sine børn.
  Vi købte en Leander puslepude og en Nomi stol de er så lækre! Især puslepude som man kan tørre af, i love it!
  Synes de nye stork barnevogne ser lækre ud og hvis jeg skulle have en pose ville jeg tage en sleep bag i steder for voksi. Den virker bare mere lækker og nem. Og mindst en vikle fast eller stræk eller en ringslynge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  GLÆD jer, det kan KUN anbefales. Det er skønt med en efternøler. Man har en hel anden tid og overskud. Jeg fik nummer tre, da de store var 10 + 12 år, og de har et helt specielt bånd til deres søster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vigtigste ting som flerbørnsmor er en strækvikle, den udøver magi for baby og giver mor armene fri 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tre børn er det FEDESTE :-)!! Altså, det er det for mig og for vores familie. Men jeg har heller aldrig taget et valg om at få en nummer tre <3. Min mand og jeg ville virkelig gerne have vores nummer to – den dygtige fertilitetslæge gav os så fuld valuta for pengene og nummer to blev til nummer to OG tre, da vi fik tvillinger. I virkeligheden er jeg sikker på, at man kun fortryder de børn man ikke får! Jeg synes, at det må være fantastisk at kunne give sine to store (rimelig store) børn en lille søskende. Jeg kan godt forstå, at de glæder sig – og hvor er “Kim” heldig; at være elsket og ventet på allerede. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Glæder mig til Lille Kims ankomst. I dag skal man jo have sådan nogle små barnevogne sådan at mændene rigtig kan se tøffelhelte agtige ud når de skrider ned af Østerbrogade med baby i vognen og en dyr latte i den anden. Drop de små vogne og køb en Mother fucker Odder som i gamle dage! Den er der mere potens i altså! Og ellers tror jeg sgu bare at man skal huske på (fordi man har været der før) at man skal droppe aaaalle de smarte ting fordi man ikke bruger dem alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke❤️. Vores drenge var 5 og 7 år, da vi fik en 3’er. Vi skulle heller ikke have flere børn…og så alligevel var vi ikke helt færdige, så vi blev nødt til det – lissom’ jer😉. Det er SÅ skønt – de store kan hjælpe til, og man har en helt anden ro og erfaring😇. Hvorfor fik vi så ikke nr 4? Tja, yngstebarnet nægtede at sove igennem, og så havde jeg glemt alt om, hvor hårdt det var var være vågen om natten😂. Så vi stoppede lykkelige med 3 børn – 2 drenge og 1 pige. Glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åh Nana, kæmpe tillykke til jer. Jeg GLÆDER mig til at følge med i jeres nye eventyr❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Tillykke ❤️ Altså i har da trods alt valgt et navn til begge køn. Min søster venter min første niece og hun har siden jeg fandt ud af hun var gravid heddet John John! 😄❤️ Tror aldrig det stakkels barn slipper af med det navn igen 😅🤷🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De bedste Tøsefilm