Opskrift: Den svedigste Chili Con Carne i byen

Makeover af vores soveværelse – Få midler, stor forandring.

img_6310reklamelinks1

Vores soveværelse er det absolutte mindste værelse i vores store lejlighed, og jeg elsker faktisk at der ikke kan være andet end en seng derinde. Det giver mig en god ro og jeg sover så godt i det lille kammer.

Vi har længe haft et super fint tapet fra ferm LIVING på den ene væg, og det var ikke fordi jeg som sådan var ked af tapetet. Jeg havde bare lyst til, at der skulle ske noget nyt, og jeg ønskede et mere roligt look. Derfor tømte jeg rummet, købte en spand maling og malede alle fire vægge mørkegrå. Farven hedder i øvrigt Flügger Neutral 7, og jeg skal nok også skrive den ind på indlægget med farverne på mine vægge.

Jeg er SÅ glad for resultatet. Der er faktisk ikke sket meget mere end den grå maling og en hængeplante, men jeg synes forvandlingen er ret stor alligevel. Få midler kan sagtens skabe en stor forandring, så kom bare i gang med noget maling, hvis I har brug for at der skal ske lidt nyt i jeres hjem.

Nå, men sådan her så det altså ud før…

Førbillede soveværelse

Ja, jeg kunne ikke lade være. 😆

soveværelses-makeover Voxtrup

 

 

og sådan ser det ud nu…

soveværelses-makeover Voxtrup

soveværelses-makeover Voxtrup

🌱Planteophænget er fra Netto, men DENNE HER* ligner ret meget og er SÅ fin. Og billig 👍🏼

soveværelses-makeover Voxtrup

soveværelses-makeover Voxtrup

Det smukke sengetøj fra Petit by V* med de små fugle har jeg fået i gave af Petit by V, og det passer helt perfekt til de grå vægge. Tæppet, som jeg virkelig elsker, er fra ferm LIVING, og det kan købes HER*.

Petit by V soveværelses-makeover Voxtrup

soveværelses-makeover Voxtrup

Hvad synes I om det?

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

8 Mega lækre kommentarer

 • Hanne

  Det er rigtig flot – og ser så dejlig roligt ud (et plus når det er et soveværelse :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Hanne. Hahaa… Ja det er et ret stort plus 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Wow jeg er vild med det. Både at rummet er lille
  Men også din forvandling som jo, som du selv siger, er mini men ser ud af meget mere. Thumbs up herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det er SÅ flot! Ser virkelig lækkert, indbydende og roligt ud! Er det ikke også en god følelse i rummet?
  Jeg går selv med makeoverdrømme for mit soveværelse, og tror jeg er ude i en vægfarve a la din. Fedt at du har samlet alle farvekoderne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sidsel. Det er en virkelig dejlig følelse at gå i seng i det rum. Helt roligt 🙂 I gang med en soveværelses-makeover. Det der tager længst tid, er at tage sig sammen 🙂 Hepper på dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Bagger

  Der vil jeg gerne falde i søvn 🙌 Hvilket ville blive en smule mærkeligt, altså I jeres soveværelse😂 Men så fint, så roligt og rum til gode drømme🙏
  Sov dejligt derinde fine Nana og virtuel kram herude på den anden side❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sandie. Hahahahaha… Kun lidt mærkeligt 🙂 Tak <3 Du er sød.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift: Den svedigste Chili Con Carne i byen