Fede plakater og prints

MENS VI LEVER

Det er i dag 9 dage siden, jeg var i biografen og se den danske film “Mens vi lever” og den sidder i mig endnu. Det er simpelthen den mest rørende, smukke og intense danske film, jeg har set meget længe.

Jeg har faktisk ikke lyst til at fortælle jer så meget om handlingen, for jeg vidste absolut ingenting om den, inden jeg så den, og jeg tror faktisk, at det gør filmen endnu stærkere. Men jeg kan fortælle jer, at handlingen kredser om en forfærdelig ulykke, og at forskellige historier flettes langsomt sammen. Først langt henne i filmen forstår man faktisk sammenhængen.

Det er Avaz-brødrene der står bag filmen, og det er deres filmdebut. De har haft et minimalt budget på størrelse med et budget til en Nik og Jay musikvideo, og det er helt vildt, at de har fået så meget ud af pengene. Der er godt blevet inkasseret et par tjenester hist og pist, og skuespillerne har arbejdet for en lille løn, men det er stadigvæk ret imponerende, at de har fået to millioner til at række så langt.

Én af brødrene, Milad Avaz, har skrevet manuskriptet, og det er næsten umuligt at forstå, at han aldrig før har skrevet et manuskript. Jeg tænker han er et kæmpe talent, og kommer til at nå langt i filmbranchen. Og når han om et par år er blevet en internationalt kendt manuskriptforfatter, kan jeg blære mig med at jeg har mødt ham. Og tydeligvis var meget glad for at møde ham, hahahahaha…

mens vi lever - Milad Avaz

 

I hovedrollerne ses blandt andet Sebastian Jessen og Julie Christiansen, og de gør det fantastisk. Mere end fantastisk faktisk. Well done!

Filmen får premiere i morgen, og jeg synes I skal se den. Jeg vil i hvert fald give den mine varmeste anbefalinger.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

 • Jeg var også med til forpremieren og bakker helt op om dine anbefalinger. Wow for en film og nogle skuespilpræstationer👏👏 I morges fik jeg helt kuldegysninger, da jeg så et par klip fra filmen i Go’Morgen Danmark. Det er altså ret godt gået efter 9 dage;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Beklager, har overset din kommentar, men 1000 tak for den <3 Jeg bliver stadig helt bevæget når jeg ser klip fra den, og nu er det altså ved at være længe siden jeg så den. Kunne du finde på at se den igen? Eller er det sådan en film man bare kun skal se EN gang? Jeg er i tvivl.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fede plakater og prints