Jeg lærer sgu nok aldrig at forstå...

Min nat med William fra SKAM. OMG OMG OMG…

william fra SKAM

Mit hjerte hamrer stadig afsted i alt for højt tempo, selvom det nu er ved at være 10 timer siden, jeg stod ved hans side. Jeg fatter ikke mit eget held. Jeg fatter slet ikke, at jeg mødte selveste William i byen i går. What the fuck are the odds? Serr!

Nu skal I bare høre hvad der skete.

Kl. 18.30 tager jeg ind på BLUME, som uden tvivl er en af de fedeste barer i København. Det er Cecilie (sneglcille, red.), som har inviteret os på drinks og sushi, og alt tegner til at blive en god aften. Jeg har iført mig mine flotteste knaldrøde SKAMlæber og matchende røde negle. Alt er godt.

Stemningen er fantastisk. Jeg er på min 5. drink (sådan cirka, who’s counting?), og står i baren sammen Miriam (miriamsblok, red.), da jeg ser ham komme ind ad døren. “Miriam, Miriam… William er her” får jeg fremstammet på norsk. Miriam har selvfølgelig set SKAM, og hun ved udmærket, hvem William er. Det ved ALLE, der har set SKAM. Og alle kvinder der har set SKAM, har helt sikkert, lige som mig, et kæmpe crush på ham. Han er kun 19 år, men ligner en på mindst 25, hvilket gør mit teenagecrush lidt mere legalt. Ikke? Nå, men Miriam tror ikke på mig. “Det er sgu ikke William. Nana, hvor meget har du egentlig drukket? Hvad fanden skulle William lave her på BLUME i København?” siger hun, men jeg er 100% sikker. HELT SIKKER. Han står der blandt sine venner, og er fuldstændig outstanding dritthot med sit stålfaste sexede blik og sin hue trukket ned over sit halvlange mørke hår.

Alle der har set SKAM, ved at den serie gør et eller andet magisk ved en. Man føler den så meget. Man føler man er en del af slænget, en del af festerne. Man føler deres smerte, fuldskab, glæde og kærlighed på egen krop. Jeg følte derfor på en eller anden måde, at jeg havde oplevet denne scene før. William der står i baren. Høj musik. Fulde mennesker. Deja-vu.

Og så kommer Alexandra (Migogmintinderbaby, red.) tilbage fra toilettet, og jeg fortæller hende straks, at William er her. Han er HER! Og hun giver mig ret. Det er William der er her. Og først nu tror Miriam rent faktisk på, at det er ham, og så stikker det af. Vi bliver alle tre som tre kåde teenagere. Vi må snakke med ham. Vi må røre ved ham. Vi må tage billeder af ham. Og det gør vi så. 🙂

Jeg spørger ham hvad fanden han laver i København, og hvad han laver på lige præcis på denne bar. Og om det er hans første gang i København, og om jeg må tage et billede, og fortæller ham hvilken drink der er den absolut bedste på drinkskortet. For helvede Nana. Men… det virkede faktisk slet ikke skørt, og han var MEGA sød og fucking lækker. Ham og hans gutter var i København for at besøge en af deres venner, som studerer her. De var blevet smidt ud fra en anden bar (måske fordi de ikke var 21, tsk… ) og var tilfældigt endt her på BLUME. Og selvfølgelig måtte jeg tage et billede, og det var i øvrigt kun hans anden gang i København. Nå, men de næste 2 timer var han ikke mere end en radius af 5 meter fra mig. Eller nok mere omvendt. 🙂 Det var så fucking gøøøøy.

Jeg fatter ikke mit eget held. Tænk at jeg skulle støde på selveste William en kold oktobernat. Tænk at jeg både har snakket med ham, rørt lidt ved ham og blevet forenet med ham på et billede.

Det er så drittcool, at jeg slet ikke fatter det.

I kan i øvrigt stadig nå at se mine snaps fra i nat (Nanavoxtrup). Jeg er pænt meget oppe at køre over mit held. Måske lige en anelse i overkanten af hvor meget man kan være oppe at køre over en 19 årig norsk skuespiller. Altså når man i teorien kunne ha’ været hans mor. Men lad os nu ikke gå så meget op i den lille detalje. Vel?

Og nej, jeg hookede ikke med ham. Jeg er trods alt lykkeligt gift og alt det der.

God lørdag folkens og kys fra mig om mine SKAM-læber 💋 og ja… Jeg kan sagtens forstå, hvis I er ved at dø af misundelse. Muhahahaha…

Ps: William hedder selvfølgelig ikke William i virkeligheden, men Thomas Hayes. Så det var jo i princippet ham jeg tilbragte natten sammen med 🙂

Hvis I har lyst at læse lidt mere om, hvor meget på røven jeg er over denne SKAM tv-serie, så kan I læse de her indlæg:

Drittsekk!

Wow, hvor har du flotte skamlæber!


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

Hvis I endnu ikke har set SKAM, så kan I se serien her: SKAM

 

15 Mega lækre kommentarer

 • The Uptight mum

  Enig! William i SKAM er pivlækker. Men sorry to say: ham du mødte var en 19-årig knægt, som var i byen med sine venner. William findes jo sådan set ikke! 😉 Hvordan tror du han oplevede “jeres nat sammen?” Set fra hans side, er vi ret beset gamle damer, skulle jeg hilse og sige fra min store teenage søn 😉 Måske Thomas Hayes bare “trenger liten space”, når han er i byen med sine venner, og ikke kåde 36-årige blikke på sig ;-). Det gælder i øvrigt alle kendte. De er jo bare mennesker, som også har ret til privatliv. Vi ejer dem ikke bare fordi de er kendte eller pivlækre… (som du nok kan læse har jeg en 19- årig søn og er lige så uptight som Noora :-p. Glædelig jul!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Ååååårrrhhhjj- hvor er du heldig!!! Vidste godt han vat Kbh – og m 99% sikkerhed boede på Hotel Scandic Palace på Rådhuspladsen. Overvejede et kort øjeblik at sætte mig udenfor deres dør og vente til han på et tidspunkt kom ind/ud af den. Meeeeen besluttede at det trods alt var liiiige lidt for teenage-stalkeragtig for en på 40+! Men DAMN jeg er misundelig ! Elskede sæson 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej igen Sisse. Din kommentar gik igennem første gang 🙂 Jeg kan godt forstå at du er misundelig. Jeg var også helt vild med sæson 2. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Åååååhhhhh hvor du da lige lidt for heldig der! Vidste godt han var i byen og boede på hotel på Rådhuspladsen… overvejede et kort øjeblik at sætte mig ved døren og vente på han kom ud/ind…. meeeeen – helt serr – det var sgu alligevel liiige lidt for teenager-stalkeragtigt for en på 40+! Men damn-jeg er misundelig 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sisse. Han boede nemlig på Scandic på Rådhuspladsen. Det fortalte han godt. Du skulle ha’ gjort det 🙂 🙂 Man lever kun en gang! <3 Jeg anede ikke at han var i Kbh, men det skal jeg lige love for, at jeg fandt ud af 🙂 🙂 Dejlig overraskelse at få. Tak for din kommentar. Kh. Noora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Nu var jeg nød til at gå igang med at se SKAM, og det skulle jeg aldrig ha gjort 🙈 Har været vågen den halve nat og set. 1,5 sæson 😂😂 må se det sidste i dag, man bliver jo vildt afhængig. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lone. Hahahahaha… Det er sådan, det er med den serie. Man bliver fuldstændig tryllebundet. Hvis du ikke allerede har set sidste halvdel af 2. sæson så glæd dig. Du dør. På den gode måde 🙂 Enjoy <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er misundelig… Som i MISUNDELIG!!!! Jeg håber aldrig at der er nogle der tjekker hvem jeg egentligt følger på insta…de ville jo tænke at jeg var et 16årigt pigebarn.. men jeg følger faktisk Hr. William så vidste at han var i KBH. Ærgrede mig lidt på teenage måden over at jeg netop i denne weekend er i sommerhus. MEN nu… For drittsekk da osse…!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marianne. Hahahaha… Hvem følger ikke Thohay? Jeg vidste dog ikke at han var i København, men det fandt jeg så sandelig ud af. WOW, hvor er han dritthot og helt uimodståelig. Sommerhus lyder også dejligt. Eller noget 🙂 Tak for din kommentar 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er vild med at den anbefalede målgruppe er 15 år 😂 Har endnu ikke set den, men eftersom jeg ofte ser de samme serier som min 14-årige niece, er det nok ikke udelukket at jeg er målgruppen 😂 (Med mine 29 år. Ja 30
  Om knap 14 dage, men stadig 29!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Ja, de havde nok ikke regnet med at kvinder i både 30’erne og 40’erne ville blive så begejstrede for den, men den er bare så fantastisk. Du SKAL se den. Lov mig det 🙂 Og tillykke med de 30 om knap 14 dage 🙂 30 er ingen alder. Trust me! Tak for din kommentar og skynd dig nu at få set den serie. Der ligger et link til serien i dette indlæg: Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker, at du ingenlunde holder igen med begejstringen!!! Sådan skal det være mand, du mødte WILLIAM!!!!!!
  Jeg under dig det og misunder det nok også lidt meget- haha! For hævled hvor vildt er det lige altså…. Kørte du så lige med klatten på skam-norsk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tanja. HELL YES! Jeg mødte William. DET ER SÅ VILDT. Og jeg forsøgte at tale norsk til ham. Det hjalp ikke at jeg havde fået en del drinks. Eller gjorde det? Anyway, det var den svedigste aften. Kan godt forstå at du er misundelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  FUCKING JALOUSI PÅ MAX PLAN😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Cecilie. 🙂 Det var så VILDT. Jeg er helt på røven over det. What the fuck are the odds? Serr! Jeg fatter slet ikke mit held <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg lærer sgu nok aldrig at forstå...