Her hvor jeg sidder... #13

Mine 5 mest læste indlæg i 2017 og et kæmpe tak

so-excited-gif

Det er aldrig rigtig til at vide, om et indlæg kommer til at klare sig godt, når man trykker udgiv. Jeg bliver ret tit overrasket faktisk. 🙂 Nogle af de indlæg, som ikke bliver læst super meget, kan faktisk være de indlæg der betyder mest for mig. Det indlæg om min lillebror, og det om min far, og det om min nye titel som moster, har været nogle af de indlæg, der faktisk har betydet mest for mig at få skrevet. Fik I mon læst dem?

Bloggen er 100% min, og jeg er 100% herre over, hvad der bliver udgivet, og det er ret fantastisk. Jeg skriver lige præcis det jeg har lyst til. Jeg er ligesom de fleste andre mennesker stykket sammen af en masse brikker, som gør mig til lige præcis den jeg er. Og jeg vil gerne skrive lidt om alle brikkerne. Jeg kan ikke kun skrive om pik og patter (selvom jeg ved, at I elsker det :-)), beauty, børn, mad, bolig eller mode. Det er en blanding af alt det jeg kan lide, og det der gør mig til den jeg er, og hvor er jeg glad for, at I tager godt i mod det, og selv formår at sortere i det, I ikke gider at læse om.

Jeg vil uden af blive alt for højtidelig gerne takke jer der læser med. Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det lige igen. I er seriøst de bedste læsere jeg kan ønske mig. Virkelig. Der er ALTID en god og sober tone i kommentarfeltet og det sætter jeg meget stor pris på. KÆMPE TAK. 

Hvilket et af mine indlæg i 2017 var dit yndlings-indlæg mon? Og er der noget I gerne høre mere om?

Og nu til de 5 mest læste indlæg som lovet i overskriften. Har I mon læst dem allesammen?

5.  Jeg sætter en kæp i hamsterhjulet!

4. Bruger jeres børn tandtråd? Se hvor galt det kan gå, hvis de ikke gør.

3. Opskrift på lækre hjemmelavede karameller med mandler. Pssst… De er nemme at lave 🙂

2. Den mest forhadte variant i Matadormix-posen

Og på en 1. plads… (trommehvirvel)

excited-gif

1. Forældrefesten. En pissegod investering.

Tak fordi I læser med og rigtig dejlig aften. <3

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #13