Gæk gæk gæk, mit navn det står med Pik. Og andre gække-rim under bæltestedet.

Ny sjov yndlings IG-profil

God aften folkens.

Det er tirsdag aften, og det har været en laaaang dag, som startede ud med fucking sne og den længste cykeltur (på 20 min) fra mit hjem og ind til Dansk Journalistforbund, hvor jeg var til et dejligt møde med nogle virkelig inspirerende mennesker. Vi talte blandt andet om hvorfor bloggere ikke var bedre til at henvise til hinanden, og selvom jeg nu nok synes, at jeg selv er ret flink til det, kunne jeg bestemt godt være bedre. 😉

Og jeg kunne jo starte lige nu. Den dejlige tøs Heidi, som jeg lærte at kende for snart 2 år siden, sendte lige et link til en IG-profil, som jeg har grinet af den sidste halve time. Shit den er sjov! Om det er fordi, jeg er virkelig overtræt kan jeg ikke umiddelbart vurdere, men jeg kan konstatere, at jeg virkelig trængte til at grine. SÅ tak smukke Heidi. Og i øvrigt tak for den ondeste og klammeste aprilsnar, som jeg selvfølgelig ikke hoppede på. Tsk…

Nå, men det var den der IG-profil jeg kom fra. Og ja, den handler om dyr. Hvad er der med mig og tossede dyr?

Hvis I har brug for et late-night-laugh, så tjek DENNE PROFIL ud. 🙂

sjov IG profil

Og god nat.

Pssst... Der er i øvrigt flere sjove grin HER, og HER, og HER

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gæk gæk gæk, mit navn det står med Pik. Og andre gække-rim under bæltestedet.