Opskrift på stikkelsbær/solbær is med nøddemaregns. Lækker og rimelig nem dessert.

Nyt look og et stort tak

Så blev det fredag og jeg er på vej i sommerhus. I radioen spiller de Nik og Jay. “Når det rammer… når livet rammer… er det så dig der puster liv i mig?”

Og apropos at puste liv i noget, har I måske bemærket, at der er sket noget nyt på jeres yndlingsdomæne. 😆 Nyt look 👀

img_5094

Jeg trængte til, at der skulle ske lidt nyt, og jeg sad derfor sammen med dygtige Daniel fra Bloggers Delight i et par timer i går, og sammen fik vi pustet lidt nyt liv i mit blogdesign, som efterhånden er halvandet år gammelt.

Halvandet år. Over 200 indlæg. Over 2000 kommentarer. Og mange flere sidevisninger end jeg nogensinde havde turde håbe på.

Jeg vil gerne sige 1000 tak til alle jer der læser med, liker og kommenterer. Jeg tror helt seriøst at jeg har de mest trofaste og lumre følgere i hele verden. 😆😂

STORT TAK ❤️

Hvis I vil være sikre på ikke at gå glip af nogle af mine indlæg (og det vil I jo naturligvis ikke 🙄) kan I tilmelde jer HER. Smart ikke?

Psssst… endnu engang tak til alle der har stemt i min store Matadormix-afstemning. Over 2500 mennesker har stemt. Det er sgu sjovt. Hvad skal vi stemme om næste gang?

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på stikkelsbær/solbær is med nøddemaregns. Lækker og rimelig nem dessert.