Gummihelvede, ufrivillig sved, inspiration og gode vibes...

Og så blev man så selv den der pisseirriterende type…

Da Arthur var lille, (for 6 år siden! Crazy shit) og gik i vuggestue på en af de der mega populære institutioner på indre 2100 spelt (Østerbro, den lidt finere (læs:kedeligere, læs:der hvor der bor 99% børnefamilier og virkelig gamle mennesker, læs:Rollator/Christianiacykel helvede) del af København) var der en mor, som ret tit afleverede sit barn iført lækkert træningstøj. Altså moderen var i træningstøj 🙂
Og jeg tænkte bare SKRIIIIID!

Skrid nu for helvede bare væk fra mit synsfelt altså!
Jeg kendte hende ikke, men hun gav mig sygt dårlig samvittighed over, at jeg på ingen måder dyrkede motion, og at jeg ikke engang formåede at lunte 500 meter uden at være ved at kollapse. Og jeg tænkte straks, hold dig væk fra min mand. Altså ikke fordi jeg følte mig truet, men fordi jeg i forvejen var pænt træt af min mands spørgsmål som f.eks. “Skal du mon ud at løbe i denne uge?” eller “har du set at de har løbesko på tilbud i sportsmaster?” HELL NO!
Nå, men tilbage til hende moderen i vuggestuen. Fint nok at du løber, eller løfter vægte eller dyrker yoga og er pisse lækker og smidig, men kan du for fanden da ikke holde det for dig selv, og ikke RÅBE det ud over alle os andre småbørnsmødre med dine perfekt stramtsiddende tights, som viser din perfekte stramme yogarøv?
Ja, det tænkte jeg altså. Og det har jeg faktisk generelt tænkt i rigtig mange år, når jeg har set folk der løb eller havde deres fucking yogamåtte bag på cyklen. Op i røven med jeres behårede måtte og må jeres røv klø og jeres muskuløse arme være for korte! Stop med alt det motion, spis en kage, og get a fucking life… tænkte jeg.

Og så flyttede jeg til Abu Dhabi…

Og så blev jeg sgu lidt tyk af at efterleve min egen “stop med alt det motion, spis en kage og get a fucking life” holdning. Og det gik sgu ikke lige i det der “du skal helst være bikiniklar fucking 24-7″ land.

Og så blev jeg pludselig min egen fjende.

Så blev jeg hende der (ligesom de fleste andre Abu Dhabi hausfraus) der afleverede sine børn i smart træningstøj. Fuck. Det var der nu ingen der undrede sig over eller hadede mig for. Det var jo bare det man gjorde i Abu Dhabi. Det gav mening. Og jeg blev faktisk afhængig af det der træning og af at løfte tunge ting. Hvem skulle ha’ troet det?

Træning Nana

Træning Nana2

Men nu er jeg altså hjemme på dansk jord igen. Og selvom Danmark ikke ligefrem er et land, hvor man skal være bikiniklar 24-7, så er det et land, hvor der bliver hygget RIGTIG meget, og det kan være svært uden selskab af Karen Volf og Anthon Berg. Fuck i øvrigt dig Netto, som sælger de der Anthon Berg fugleæg til kun 10 kr. for en pose. KUN 10 KRONER og de smager jo så vanvittigt godt. Oh help me God. Julen varer lige til påske, og påsken varer åbenbart lige indtil Nettos varelager er solgt ud til ynkelige skabninger som mig.

Nå, men…

Derfor har jeg nu allerede en del gange været hende den pisse irriterende mor, der afleverede sine børn i løbetøj.

Fuck ja sgu!

Det handler som skrevet mest om mangel på selvdisciplin. Hvis jeg ikke løber direkte efter aflevering, får jeg det ikke gjort. Og jeg elsker faktisk at få det gjort. Jeg skal dog helst iføre mig løbetights inden jeg er helt vågen. Altså for vågen til at komme med en god grund til at lade være. Det er altså derfor, jeg afleverer mine børn i træningstøj. Manglende selvdisciplin.

MEN…

Jeg vil nu alligevel godt sige, at jeg er fuldt ud klar over, hvor pisse træls det må se ud, og jeg vil gerne sige, helt fra mit lumre hjerte, UNDSKYLD. Kæmpe UNDSKYLD. Det er ondt og tarveligt.

Men, hey! Næste gang du ser sådan en (tror du) pisse irriterende, røv aktiv, skide overskudsagtig mor, der afleverer sine børn i stramme løbetights, så please don’t hate her.
Tænk i stedet, at hun sikkert ikke når at løbe meget mere end 100 meter af sin planlagte 5 km. tur, før hun VIRKELIG skal skide, og må gå hjem med hårdt sammenknebne baller 🙂 Ja, og det ved vi jo ALLE sammen godt, ser helt håbløst ud i et par stramme tights.

Hverken fede løbesko, rigtigt opsat løbehår eller designer-løbejakke kan rede en turtlehead-gangart… Hvis I forstår!? 🙂 (Jeg uddyber kun, hvis I virkelig beder pænt om det).

Og lige for at runde overskriften af. Og så blev man så selv den der pisseirriterende type… som alle elsker at hade. Inklusive undertegnede. Hende, der afleverer sine børn i løbetights. Fuck.

Del gerne dette indlæg, hvis I lyster. Måske er der mange, der enten selv er, eller mener andre er, PISSE IRRITERENDE mødre i træningstøj. Husk at tænke på lorten. Alt er godt hvis bare man tænker på lorten 😜

Og hvad er der i øvrigt med lort og løb? Sygt træls. Har jeg hørt…

Møs fra hende den irriterende mor og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

4 Mega lækre kommentarer

 • Jeg har faktisk flere gange overvejet, om jeg skulle tage bukser ud over mine løbetights for at kamuflere, at jeg er den irriterende (åbenbart) morgenfriste træningstype. (Man skulle jo nødig være årsag til andres negative følelser, hverken om mig eller om dem selv.) Og jeg gruer for den dag, det bliver sådan rigtig varmt, og jeg ikke længere har en undskyldning for at iføre mig den lange frakke, som så behændigt skjuler mit træningsoutfit. For jeg har det ligesom dig. Hvis jeg ikke får det på om morgenen, kommer det ikke til at ske. #doventype Måske skulle man bare lade være med at tage ansvar for andres følelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Når det kommer til hvilket tøj man afleverer sine børn i, skal man på ingen måde tage ansvar for andres samvittighedskvaler. Det er jo så skørt at man pakker sig ind i jakker for at skjule løbetøjet. Jeg gør det selv, men det er tosset. Lad os i fællesskab lade jakken blive hjemme næste gang. Ok? Tak for din kommentar Dia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Kæft jeg har været irriterende i mange år – baseret på det her indlæg Voxtrup 😇 Velkommen i klubben…. Og det her med at du ikke kan løbe så langt…… Kan trænes væk. (Yup – ringeren er også en muskel) Keep running!!! Det er gratis #velvære (og så blev jeg måske mere irriterende – men det rigtigt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   hahahaha 🙂 Jeg må til at træne ringen, når jeg alligevel er i fitten (aka fitness :-)) Tak for din kommentar. Du er ikke spor irriterende :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gummihelvede, ufrivillig sved, inspiration og gode vibes...