Ugens 10 grin #5

Og så blev Nana sgu sur!

sur-gif

Kan I huske den helt geniale afstemning jeg lavede tilbage i august måned? Altså den med hade-varianten i Matadormixen?

I går blev jeg, af en sød læser, gjort opmærksom på, at mit matadormix-billede var blevet tyvstjålet og brugt på en facebook-side med 14.000 følgere. Deres opslag med MIT billede, har på nuværende tidspunkt over 5000 kommentarer, og jeg er ikke ét eneste fucking sted blevet nævnt. Og så bliver jeg sgu sur. Det var sgu min idé. Og det var faktisk et ret stort arbejde at tage det billede, og få de labre larver til at ligge perfekt og æggene til at ligge stille uden at rulle ad helvede til (tak til plakat-snot). For ikke at tale om hvor mange kilo jeg tog på, da jeg skulle smage på alt slikket en million gange, for at være helt sikker på hvad min egen absolutte hade-variant var. 🙂

Jeg er ikke nærig med mine billeder og er generelt en ret fair og nice person, men folk skal sgu spørge om lov og give mig noget kredit for mit arbejde. Nå, men jeg er sgu mest af alt sur over, at mit billede har klaret sig så flot på en ANDEN side, og jeg har fået MINUS ud af det. Lort og røv og pik.

Jeg har selvfølgelig skrevet til tyven, at han skal fjerne mit billede, og truet med bål og brand og retsforfølgelse hvis han ikke fjerner det ASAP. Og regningen bliver dyr. Det er jo ikke hvilken som helst undersøgelse vel?

Over and out fra mig.

Og ps: Hvis I ikke allerede har stemt på jeres hade-favorit i Matadormixen, så gør det endelig lige HER. Og del med alle jeres venner. Del med hele verden. 🙂

Ciao søde mennesker.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

 • Michella

  Hej Nana,
  Jeg er også lige stødt på det på Facebook. Lagt op af brugeren ‘Følg dine drømme – lyt til dit hjerte’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taja

   Jeg har set opslaget idag d. 23/03 på samme profil. Bare FYI 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er i din gode ret til at sende en regning, du behøver ikke advare først 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Det har du helt ret i, men jeg er super nice. Desværre har de ikke reageret på min besked, så nu falder der brænde…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Jeg håber så meget at du får noget ud af det, for det er bare ikke ok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tarkoflen. Der er ingen reaktion fra tyven so far, så det er pænt træls. Fedt at du gjorde mig opmærksom på det, endnu engang 1000 tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens 10 grin #5