9 gode TV-serier

Om jeg har fået et arbejde spørger I?

Har du fået nyt arbejde? Det er nok det spørgsmål, jeg er blevet stillet mest i denne uge, og jeg forstår det jo godt. Jeg fik nemlig sagt på min IG story, at jeg den næste måneds tid skulle arbejde for et firma, men jeg fik ikke fortalt hvordan det hele hang sammen.

I kan måske huske, at jeg sagde mit job op for et år siden (det skrev jeg i øvrigt om HER), og det har været et godt år. Det meste af tiden altså. 🙂 Der har nemlig også været perioder, hvor jeg har været så dybt frustreret over, hvad jeg skulle bruge mine resterede, let’s face it, 35-40 år på arbejdsmarkedet på. Jeg har simpelthen været så meget i tvivl om, hvad jeg skulle gå i gang med, hvilke job jeg skulle søge, om jeg skulle begynde at studere eller noget helt andet eller tredje eller fjerde. Men jeg har også givet mig tid og lov til at være mere sammen med mine børn og pleje mit efterhånden ret så store og dejlige netværk, og det har givet mig en helt anden ro.

Det sidste halve år, har jeg taget et par kurser i digital markedsføring. Det er sådan noget med CEO, content marketing, email-markedsføring, linkbuilding mv. Jeg tog egentlig det første kursus, for at komme igang igen, og bare lære noget nyt. Det skal man jo aldrig være bange for vel? Jeg har længe haft et ønske om at skifte retning og bevæge mig lidt væk fra designverdenen over i noget mere markedsføring, og det skulle hurtigt vise sig at denne vej var meget mere spændende og udfordrende end jeg lige havde regnet med. Spændende fordi jeg ret hurtigt blev bidt af den digitale markedsføring, og udfordrende fordi der fandme er meget der skal læres.

Nå, men lige for at komme til sagen og indlæggets overskrift så skal jeg i den næste måneds tid prøve kræfter med noget af det, jeg har lært på kurserne, og jeg har været så heldig at finde et sted, hvor de har brug for sådan en som mig. Firmaet hedder Maneno, og det er et ret spændende koncept, som rigtig mange desværre slet ikke kender til. Jeg spurgte jer på min IG story, hvor mange af jer der kendte Maneno, og det var overraskende få. Selvom det selvfølgelig er lidt ærgerligt, kommer det faktisk til at gøre den næste måned lidt sjovere for mig. Det er jo netop mit job at få spredt budskabet om denne smarte app, der gerne skulle gøre dine børns læsning til en leg.

maneno

Maneno er nemlig en innovativ og nytænkende læse-app til børn fra 0-4 klasse, og selvom vi kun har prøvet den i en uge, er jeg allerede ret stor fan. Jeg skal nok fortælle jer meget mere om appen en anden dag, men lige nu er der altså en stor skål bland-selv-slik, to drenge, en mand, en dyne og noget X-factor, der kalder på mig fra sofaen. Jeg lukker ned og joiner dem nu.

Rigtig dejlig weekend alle mand. I har SÅ meget fortjent den!

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

 • Tina

  Alt udvikling til gavn og læring det synes jeg godt om:-)
  God weekend herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Nemlig 🙂 Og i lige måde, selvom weekenden jo for længst er slut. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Spændende 🙂 Hvor tog/tager du kurserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Charlotte. Jeg har taget et kursus hos Bigum og et kursus hos Itucation. Hvis du gerne vil snuse til digital markedsføring, vil jeg klart anbefale Bigum kurset. Det var så tjekket. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Så spændende, seje dame!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 gode TV-serier