Opskrift på de svedigste okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg viste jer de her deller på min story, og dermed også længe siden jeg lovede at smide opskriften på domænet. Bedre sent en aldrig ikke? 🙂
Måske du vil lave dem i weekenden?
Bonus: De er også virkelig gode kolde og helt perfekte til både børne -og voksenmadpakken. Halleluja.
Okse-frikadeller med squash, feta og soltørrede tomater
Du skal bruge:
– 1 pk. hakket oksekød med en fedtprocent på ca. 8 ish
– 1 lille finthakket løg
– 1 fed presset hvidløg (eller to hvis du er frisk)
– 2 æg
– 1 dl. havregryn
– 1 hel fintrevet squash
– 1 lille håndfuld soltørrede tomater (ca. 50 g)
– 100 g. feta
– Salt og peber og evt. chiliflager for den stærke version
Sådan gør du:
– Bland alle ingredienser godt sammen, og lad farsen hvile i en halv time.
– Steg på banden eller i ovnen på 200 g. i ca. et kvarter.
BUM. Nemt ikke?
De er i øvrigt gode til… ALT 🙂
Pssst… En af vores hverdags-favorit-retter, er DENNE HER og den oven i købet vegetarisk. 🙂
Mums! Tak for opskrift. Har lavet dem i dag og puttet i pitabrød. Det var sgu lækkert! Tror du de kan fryses? 🙂