En MEGA heldig vinder og en rabatkode til Kit Couture, wuhuuuu :-)

Overfaldet af en MUS i eget hjem. A fat mouse will make you jump, jump…

hoppemus

Min mor er sygt bange for mus. Sådan panisk angst for dem. Hun er sikker på, at de løber ind ad hoveddøren, hvis man ikke lukker den efter sig med det samme, og jeg må ærligt indrømme, at jeg synes hun er alt for hysterisk.

I vores sommerhus, Lummerly, har vi de sidste mange år haft en mus boende under vores køkkenvask. Det har været pisse irriterende, da den konstant har bidt hul i vores skraldepose og efterladt små lorte, men jeg var nu ikke decideret bange for den.

Altså lige indtil den dag… hvor jeg åbnede lågen under vasken, og der var en stor fed mus, der bogstaveligt talt tog et hovedspring fra skraldeposen og landende på mine bare tæer. Fuuuuuuuck… Tror aldrig jeg har været så hurtig som en ninja til at hoppe op i sofaen med en dreng under hver arm, mens jeg panisk skreg på min mand. Jeg kan stadig huske følelsen af den tunge mus på min fod og halen der kildede mig mellem tæerne. Kris Kross A fat mouse will make you jump, jump… Oh yes 🙂

Og der gik min grænse åbenbart. Mus under vasken, fint nok. Mus på mine tæer, slet slet ikke i orden.

Musen er ikke flyttet ind i år, men det sker jo før eller siden. Det sker jo hvert år. Forskellen er bare, at jeg virkelig ikke har lyst til at byde den velkommen i år. Jeg er ikke hysteriske på samme niveau som min mor, men jeg orker ikke, at være nervøs over eventuelt overfald af fed mus hver gang jeg vil smide noget i skralderen.

DERFOR

Overvejer jeg seriøst at investere i DENNE HER. Er det helt fjollet? Den lyder jo skide smart, men tror I virkelig den virker? Har I erfaringer med noget lignende så HIT ME 🙂

Ciao fra mig og rigtig dejlig weekend. Med eller uden mus 🙂

 

-Indlægget indeholder et reklamelink-


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

 • sisse

  købte sådan en som også skulle virke på myrer! men virker ikke en skid ! just saying 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sisse. Altså sådan en man sætter i stikkontakten? Myrer er fandme en træls ting. Kanel og kogende vand virker ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Ved ikke om dimsen virker. Men jeg ved at rotter udsender lyde på frekvenser vi ikke kan høre. Og hvis de kan lave “ultralyd” kan de måske også høre det… Men om de synes det er ubehageligt? Måske… Lad høre hvis du prøver den:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ninna. Jeg bestiller en af dem og så må vi se om vores lille husven dukker op i år. Skal nok holde dig opdateret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde med frøer. Der er jeg med statsgaranti din mor gange en zilliard. Forestil dig lige en gang, at det var en frø, der landede på dine fødder!… En stor slimet én, jeg er faktisk ved at dø en lille smule bare af at skrive det….. Nå, anyways – håber den der tingest du overvejer at investere i, virker efter hensigten! Held og lykke (og rigtig god weekend!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maude. Hahahahaha… der er så mange der er bange for frøer. Jeg har det ok med dem, men de skal sgu ikke lande på mine fødder, føj!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En MEGA heldig vinder og en rabatkode til Kit Couture, wuhuuuu :-)