Kender I det... #2

Oversættelse af sms mellem mand og kone…

Min mand og jeg har været sammen snart i 15 år. SAY WHAAAAAT? Jep, den er sgu god nok. Det der startede som et uskyldigt kys i sommeren 2001, har siden hen udviklet sig til ægteskab, to børn og en helvedes masse andet dejligt. ❤️

Når man har været sammen SÅ længe, er det ikke altid nødvendigt at sige så meget, før den anden ved hvad der menes. Kender I det?

Denne sms korrespondance fra i går er et udmærket eksempel på, at få ord kan betyder virkelig meget mere.

IMG_5578

Jeg har analyseret lidt på det.

Min mand: Kommer du hjem i dag eller skal du bare flyde rundt ude i det københavnske byliv??

Oversættelse: kl. er fucking 17. Har du ikke fri fra arbejde? Skulle du ikke se at komme hjem? Eller har du tænkt dig at komme hjem kl. 3 i nat IGEN ligesom i går hvor du bare skulle ud at spise? Hallooooo?? Ja, TO spørgsmålstegn.

Mig: Hahahaha (i emojies) Jeg kommer hjem (emoji-fjæs med hjerte-øjne) Hvad tid tager du afsted? Kys

Oversættelse: Ja, det blev sgu lige lidt sent i går, ups. Ved godt at jeg sagde, at det bare var en middag og vi vist mellem linjerne aftalte, at vi skulle knalde ligge i ske når jeg kom hjem. Beklager honey. Jeg kommer hjem til dig snart. Men må jeg lige minde dig om at du skal ud i aften? Hilsen din elskede kone

Min mand: Lidt i 19.

Oversættelse: Skal mødes med gutterne kl. 19 jo. Hallo.

Min mand: Spiser hjemme

Oversættelse: Ved godt at du tolker mit “Lidt i 19” som at jeg ikke spiser hjemme. Men det gør jeg altså.

Min mand. Drikker the.

Oversættelse: Av av av, jeg har stadig ondt i min hals. Jeg er faktisk syg. Ha’ ondt af mig. Kom hjem og nus mig lidt, mens jeg ligger her i fosterstilling og er døden nær. Av av av av min hals. Skynd dig hjem. Av av av…

 

Og gæt hvad tid jeg var hjemme? 18.40! Kom lige i snak med en kollega, og så forsvandt der lige en time. Hov. Men vi nåede at spise en håndmad sammen, og vi fik talt lidt om min mands helbred. Han var næsten døden nær, men ikke mere død end han godt kunne overskue, at flyde rundt i det københavnske byliv. 🙂

Og i aften skal vi på date ❤️ Halleluja for bedsteforældre der tager ungerne med på landet og lader os småbørns forældre komme lidt ud i bylivet sammen. Og hurra for kærlighed.

Rigtig dejlig weekend og en masse kærlighed i jeres retning.

Hey, hvor længe har I været kærester med jeres partner og snakker I også sammen uden ord?

Tak fordi du læste med ❤️

 

Hvis du har lyst til at læse mere her på min blog, kan du f.eks. læse dette indlæg, som handler om kønsbehåring eller dette, som handler om børnehavebørn.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

20 Mega lækre kommentarer

 • Michelle

  Vi har været sammen i 4 år og vi arbejder stadig lige på at blive enige om et fælles sprog.😂 Hvilket i sig selv kan være ret morsomt. Som i… “diskussioner” om hvad det ene eller andet kan betyde og hvad det så betyder. Ved ikke om vi nogensinde bliver enige men vi er hvert fald enige om at vi elsker hinanden. Så går resten nok. 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Det sidste er VIRKELIG en god ting at være enige om 🙂 Så skal alt andet nok gå. Rigtig dejlig dag til dig og tak for din kommentar. 🙂 Kh.Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Pia

  Snart 19 års bekendtskab med min mand. Tror han mener jeg tolker hele tiden og mener jeg ved hvad han vil sige😨😉😉 men ellers ja.
  Især min cyklus. Jeg har stadig ikke styr på den, men det har han!!!! Han ved lige præcis hvornår han for voldsom skæld ud – helt uden grund, HVER måned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Hanne Pia. Hahahaha, hvor er det sjovt. Min mand ved også hvornår jeg har brug for lidt at spise, før jeg selv mærker det. Og ligeså med min cyklus 🙂 Tak for din kommentar og god dag 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1,5 år, så ikke så længe – tror primært vi kommunikerer via emojis. Hver har sin egen betydning, ikke den oprindeligt tiltænkte, men een vi har tillagt (;
  Mon ikke det kommer med tiden?

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kit. Hahahaha, jeg føler mig pludselig gammel. Der fandtes ikke emojis da jeg mødte Lasse. Hvordan fanden kommunikerede vi egentlig? Jeg havde en 3210 🙂 SÅ glad for at der er emojis nu. Tak for din kommentar, og nu har jeg været inde på jeres blog. Elsker den! Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Mødte også min mand i 2001. Så 15 år, og har været gift i 8. To drenge er kommet til og tiden er bare fløjet. Pludselig sad vi her som 36 årige med villa, 2(!) stationcars og to børn (+en ekstra der fulgte med i købet da jeg fandt ham). Vi kan dog hurtigt blive enige om, at vi inde i hovedet stadig er unge og smukke😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anette. Ej hvor er det sjovt. Vi har en del lighedspunkter 🙂 Bortset fra bonusbarn, villa og 2 stationcars, er vi jo helt ens 🙂 Været sammen med manden i 15 år, har 2 drenge og er 36 år. 🙂 🙂 OG, vigtigst af alt, stadig unge og smukke 🙂 Slet ikke et tosset liv vel? Tak for din kommentar og god dag 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi nåhr 😊. Og pisse sjovt!! Hobet I får jer en fantastisk aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Tak 🙂 Vi havde en vildt dejlig aften, og sluttede den på bedste maner med hed sex. Alt er godt 🙂 🙂 I øvrigt et fedt sted vi var. Tænkte faktisk, at det ville være et godt sted for en lummer aften med dillerbanden. Møs Møs og tak for din kommentar Vestegn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvor er I herlige! 😀 Her hos os kan “Hygger I jer?” tolkes på 2 vidt forskellige måder.
  #1: Før midnat til bedre halvdel: “Hygger I jer?” (Mener det faktisk, skat. Håber virkelig I har en fest).
  #2. Efter kl. 02.00 til bedre halvdel: “Hygger I jer?” (Mener det faktisk ikke – hvornår helvede kommer du hjem? Eller skal du bare flyde rundt ude i nattelivet?).
  Haha 😉

  God weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Hvor er det sjovt 🙂 Hahahaha, det er spot on. Jeg måtte lige læse din kommentar op for min mand, og han var helt færdig af grin. Hahaha, tak for din kommentar 🙂 Rigtig dejlig dag 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ha ha ha det lyder meget vel som os. Vi har været sammen i 14 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Helle. 14 år, godt gået 🙂 Dejligt det ikke bare er os, der har vores eget indforståede sprog. Gad vide hvad der sker, når man rammer de 50 år sammen? Håber jeg kommer til at opleve det 🙂 Tak for din kommentar og god dag 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, er VILD med det 😂👏🏻😍 Hilsen hende, der har været sammen med sin mand i 20 (TYVE 😳🙈) år til oktober!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadja. Say whaaaaat? 20 år? Var I overhovedet buksemyndige da I mødte hinanden? Vildt 😍 Tak for din kommentar og pisse sejt gået 👊🏼👊🏼 Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores SMS består primært af mig der skriver ting til ham, som at han skal huske. Skal meget langt tilbage for at finde et svar fra ham haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov glemte jo helt at skrive at vi har været sammen i 10 år til november og tror ik rigtig vi har noget sprog som sådan over sms, vi snakker mere i tlf sammen, hence forrige svar med mine smser som er huskere 😛 Men han kan snildt høre på mig om noget er ok eller ej 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rijah. Ja, man er aldrig i tvivl vel? Det er det mindste udsving i toneleget der kan afsløre en 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej RijaH. 😂😂 Det kender jeg godt 🙈 Min mand er ok til at svare, men vi er ikke ude i en roman. Vi ringer også tit sammen, men vi er ikke ude i lange samtaler. Mest bare “husker du at det er dig der henter ungerne i dag?” eller “Vil du lige købe en liter mælk?” 😆 Vi snakker mest når vi kører i bil, og det gør vi heldigvis ret tit 👍🏼 Tak for din kommentar 👌🏼 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kender I det... #2