Så ta' dig dog sammen!

Potter-krisen! Eller affære om man vil…

harrypotter

Som de fleste nok ved, er der kommet en 8. bog i Harry Potter serien (Harry Potter and the cursed child). Den er udkommet på engelsk, og fans fra hele verden har stået i kø for at få fat i de første eksemplarer. Jeg gjorde ikke. Så meget Potter fan er jeg trods alt ikke mere. I hvert fald ikke så meget, at jeg kunne finde på at afbryde vores sommerferie for at få fingrene i den nye bog.

MEN…

Jeg kan SAGTENS forstå, at folk får jern på over, at der er kommet en ny bog, og at Harry nu er blevet voksen og veludrustet, kan vel få de fleste kvindelige fans til at få våde drømme om Harry og hans magic stick. 🙂

Lad mig lige tage jer 11 år tilbage.

Jeg boede på det tidspunkt sammen med min kæreste (nuværende mand) i en lejlighed på Østerbro i København. Kun ca 25 meter fra hvor vi bor nu, men det er sådan set totalt underordnet.

Jeg havde købt de 5 første Harry Potter bøger i et antikvariat til en 50’er stykket. Den 6. bog var netop udkommet og Potter bølgen rasede som aldrig før. Jeg var kommet lidt sent i gang, og havde derfor hele 6 bøger at glæde mig til. YAY motherfucker!

Og så skete det! Jeg blev FULDSTÆNDIG opslugt af fortællingen om Potter og De Vises Sten, som vel nærmest ikke var faldet ned i pungen i den første bog. Altså Harrys sten. 🙂

Nå, men jeg var hvad min mand kaldte ikke kontaktbar, og i starten grinede jeg nok bare af ham, og fortsatte med hovedet dybt begravet i Potter-bøgerne.

Men det blev værre! Jeg mistede al lyst til noget som helst andet end at læse om Harry Potter og hans venner, og det sled sgu på vores forhold. Jeg kunne godt se, at jeg var ude på et sidespor, og jeg forsøgte derfor at skjule min læsning. I ved… meget lange toiletbesøg, fiktive møder med veninder, som i virkeligheden bare var med mig og Harry på en cafe osv. I skal vide, at det her altså er det tætteste, jeg nogensinde har været på at have en affære. 🙂

Det stod på en måneds tid, måske lidt længere, og først efter jeg havde færdiggjort den 6. bog, kunne jeg se, at jeg havde været fuldstændig fraværende og urimelig i alt for lang tid. Vi snakker en måned uden nogen form for intimitet og tilkendegivelser af min kærestes tilnærmelser. No shit.

Jeg lyver ikke når jeg siger, at min mand i den periode helt seriøst var ved at forlade både mig, Harry og magien. Han følte sig som tredje hjul i mig og Harrys tosomhed, og det er sgu ikke rart for en mand i midten af 20’erne. Han var tæt på at sadle om, og overlade mig til mig selv og det tomrum jeg snart ville føle indtil bog nr. 7 ville udkomme.

Han valgte heldigvis at tilgive min og Harrys affære, og den dag i dag er vi både gift og har 2 drenge uden ar i panden eller andre Harry-træk. Pyha…

MEN…

Den dag i dag, bliver vores POTTER-KRISE stadig nævnt, og det var ikke ligefrem med begejstring, at Lasse forleden læste, at der var kommet en ny bog i serien. Hahahaha… Ej det er sgu lidt komisk ikke? 🙂

Jeg er jo blevet ældre, og kan af flere årsager ikke vælge at hive stikket ud i en uge for at læse Potter. Jeg har både fuldtidsarbejde, mand, børn, huslige pligter og en del sociale medier der skal passes, men HOLD NU KÆFT hvor jeg glæder mig til at læse den nye Harry Potter bog engang til efteråret.

Bare et eneste lille problem… Det er jo ved at være rigtig mange år siden, jeg læste den sidste bog, og jeg kan sgu ikke huske hvad der skete 🙂 🙂 Løsning: Min søn på 7 et halvt er ved at være gammel nok til at få dem læst højt. Muhahahahaha… Pisse smart ikke? Vi er faktisk allerede gået i gang med den første, og det tegner godt, omend det nok er min begejstring der er størst. Hvis min plan nr. 1 går i vasken, må jeg ty til filmene. Det går nok også i en snæver vending. 🙂

Nå, må jeg høre om I også fik en kæmpe orgasme optur over, at der er kommet en ny Harry Potter bog? Og at han oven i købet pludselig er blevet buksemyndig er slet ikke dårligt vel? Ok, det var han vist også i bog nr. 6 og 7, men så meget en Cougar er jeg trods alt ikke 🙂 Er I?

Del gerne med alle de Harry Potter fans du kender og god læsning.

Hep hep og masser af magiske Potter-hilsner fra mig ❤️ Og tak til Cecilie AKA Sneglcille, som opfordrede mig til at få skrevet dette blogindlæg om min Potter affære.

 

Og apropos COUGAR og kriser, fik du så læst mit indlæg om mig og Christopher? Ja, den Christopher! 🙂 Du kan også læse om dengang min mor forsøgte at smule en kæmpe fallos med ind i Abu Dhabi eller om dengang min mand fik en noget uheldig træ-diller af en af hans ansatte i Abu Dhabi.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

 

19 Mega lækre kommentarer

 • Frederikke

  Jeg bestilte den nye bog i går – får den omkring onsdag. Og nej, selvfølgelig er det ikke det samme; det er et manuskript, ikke farvede omgivelser som i de andre bøger. Jeg ELSKER Harry Potter-universet. Jeg har læst bøgerne, nok, 5 gange. Hvor mange gange jeg har srt filmene, tør jeg slet ikke begynde at tælle sammen. Det er et fantastisk univers, og jeg er også fuldstændig væk, når jeg graver mig ned i bøgerne. Det er skønt, ja det er. Jeg glæder mig til at læse viderefortællingen. Den har fået supergode anmeldelser! Nu vil jeg bare gerne opleve det der kæmpe Potter-studie i Storbritannien…et sted derovre 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Frederikke. Wow, du lyder som en sand Harry Potter fan. 🙂 Jeg har hørt noget blandede anmeldelser, men mest gode. Rigtig god læsning, og vil du ikke lige give en tilbagemelding når du har læst den? Og ja, man gad godt en tur til London og se det der Warner Bros. studio 🙂
   Rigtig dejlig søndag og tak for din kommentar. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Oh yes! Jeg læste de første 4 bøger i en efterårsferie da jeg var 11 – min mor sagde at jeg kom i en særlig “hp-verden” af ukontaktbarhed når jeg læste..
  Synes den nye er ok – lidt mærkelig opstilling og ALT for kort.. læste den på 3,5 time mandag aften, måske det kan berolige din mand? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Julie. Hahaha, det lyder som om vi har befundet os i den samme HP-verden 🙂 Tak for info. Det vil helt klart berolige min mand, men jeg havde nu håbet, at den ville kunne strække sig over lidt længere tid. Så lang tid har vi ventet på bog nr. 8, og så får vi kun 3,5 time med Harry. Lidt skuffet. Tak for din kommentar og hav en skøn weekend 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige tisset en lille bitte smule i bukserne af grin. Sir’ det bare! Du er fandme sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Hahahaha, kniiiib for satan din dejlige tosse 🙂 Har du også ligget i med Harry? Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Læs. Den. Ikke. Den er forvirrende, frustrerende og nogle gange skal man bare stoppe mens legen er god. Jeg kan godt lide ideen med tidsrejse og alternative univers, men det er ikke fair at bringe Snape tilbage fra de døde midlertidigt og der er så meget, der går tabt fordi det er manuskript frem for bog. Helt seriøst, jeg synes ikke man kan kalde det en Harry Potter efterfølger – for det er noget helt, helt andet. (PS: Jeg læste den på en weekend + jeg downloadede den bare til min iPad, easy peasy).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej S. Jeg hører en del blandede meninger om den. Faktisk flest gode ting. Jeg gad virkelig godt se teaterstykket 🙂 Måske venter jeg til den 2. udgivelse i starten af 2017. Tror J.K.R. kommer til at ændre indholdet uden at jeg er helt sikker. Og du har ret! Nogle gange skal man bare slutte mens legen er god. Rigtig dejlig weekend og tak for din kommentar. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Men det er sjovt, du skriver det fordi jeg faktisk selv var late broomer. Altså, jeg havde set filmene, men var ikke så gammel og der var alt for mange edderkopper i den jeg så haha. Læste dem først for alvor i gym for et par år siden kun! Nu læser jeg dem hvert år til jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • troldemor

  skal bare læse den nye når den kommer på dansk, og vil seriøs forsøge at skjule den for min datter, hun er lige så stor potterfan som mig. heldigvis er hun på efterskole, så der er jo håb om jeg kan være færdig med den,inden hun kommer hjem i en weekend, for finder hun den er jeg bange for at den ender med at komme med på efterskolen.(og så må jeg bare læse den bagefter)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Troldemor. Hahahaha, det er sjovt. Har hørt at den er hurtigt læst, så du klarer det nok på en uge 🙂 Fedt at kunne dele glæden ved Harry Potter bøgerne med ens barn. Rigtig dejlig weekend 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har det lidt blandet med det nye, for det er bare ikke helt der samme ar læse et teater manuskript. Havde nogen tilbudt mig billetter til forestillingen så…

  Jeg nægtede af princip at læse dem dengang for der gjorde allede andre og ville da ikke være sådan en medløber (Hmm. Note to self.: når alle læser fem er det måske fordi de er gode. Selvom det ikke er en garenti). Nå, men vi skulle se film et som juleafslutning ved 9 klasse. I min juleferie måttw jeg pænt låne min brors to første bæger. Heldigvis fik han også bog tre i julegave og den sad vi to aftener og skiftes til at læse et kapitel- mega hyggeligt i øvrigt.

  Har i øvrigt en vikle (sådan noget stof man bruger til at bære barnet) med er mønster som forestiller kortet over hogwart. Der findes en hel Facebook gruppe kun med mønstre fra HP og den har ganske mange medlemmer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Det lyder bare SÅ hyggeligt! Jeg blev ret overrasket da jeg så filmatiseringen. Havde jo selv dannet mig en masse navne i mit hoved, som ikke rigtig stemte med den rigtige britiske udtalelse 🙂 Det chok havde jeg undgået ved at læse den højt.Crazy shit med Harry Potter stof 🙂 Det undrer mig nu ikke, men det er sgu lidt skørt ikke? Tak for din fortælling og god weekend. 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker Harry Potter, sad endda i kø for at få fat i den sidste bog, NØRD, I Know. Så vidt er jeg dog ikke gået denne gang, man er vel blevet voksen (næsten).Jeg Har vinket virkelig meget med en vognstang om at jeg ønsker mig den, men de der kærester kan nogen gange slet ikke fange den… men håber for alles bedste at den ligger fint indpakket på morgenbordet på søndag når jeg har fødselsdag. 😊 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Når du nu får bogen på søndag, for selvfølgelig gør du det, så giv mig lige en anmeldelse af bogen når du har læst den. Hører en del blandende meninger om den første udgivelse, men det er vist noget med at handlingen bliver ændret i 2. udgivelse, som først udkommer i starten af 2017. Tror jeg. Tillykke med fødselsdagen på søndag og tak for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Du er ikke den eneste med en seriøs Potter-afhængighed! Jeg husker tydeligt da 7’eren kom ud – det var sommeren efter min kæreste (nu mand) og jeg var blevet studenter, jeg boede midlertidogt hos ham og hans forældre, og vi havde besøg af hans værtsfamilie fra USA. Der var 2 eksemplarer af bogen i huset (begge på engelsk) og hans værtssøster, han og jeg skiftes til at læse i dem. Altså var vi altid 2 der skulle deles om én bog. Og der var selvfølgelig enighed om at INGEN afslørede hvad der skete længere hen i bogen!

  Jeg er igang med at læse dem alle igen, og da jeg har fødselsdag 25/8 har kun 3 ønsker: penge som tilskud til en rejse vi skal på, en god stegepanden og selvfølgelig Harry Potter and The Cursed Child!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kathrissen. Det lyder næsten som tortur. Altså at være i gang med en god bog, og skulle være vidne til at en anden person sidder og læser den foran en. Yak! Fedt at du er i gang med at læse dem alle igen. Fede ønsker 🙂 🙂 En god stegepande er virkelig guld værd. God weekend og tillykke med fødselsdagen om 20 dage 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tilbragte en ferie i Frankrig i bilen med næsen begravet i Harry Potter mens jeg konsekvent ignorerede alle der forstyrrede mig😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. Det lyder som en alletiders ferie. Hahahahaha… Love it 🙂 Skal du læse den nye? Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at det ikke kun er mig der har haft noget kørende med Harry. Du skal være velkommen til at dele mit indlæg med dine ferievenner. (eller måske ex-venner) Måske kan det give lidt forståelse for din opførsel 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så ta' dig dog sammen!