Den om receptionisten, træpenissen og de forbudte filer...

Så blev man lige ex-expat! Ørkeneventyret er slut…

familiefoto ørken

Det er lidt med en knude i maven, at jeg skriver dette. Jeg havde jo lidt håbet, det kunne være anderledes, men desværre er sagen den at…

…vi ikke længere er bosat i Abu Dhabi.

Vi rejste faktisk hjem i mandags.

Bum!
Så sluttede expat-livet (for now) og nu skal vi til at finde ud af, igen, at bo i København.

Det bliver nu ikke så svært tror jeg, for jeg elsker København og jeg elsker det faktum, at vi nu igen skal være tæt på familie og venner. Jeg elsker vores lejlighed på Østerbro og jeg elsker, at vores drenge de næste mange år skal være børn i Danmark. Ja, der er mange ting jeg elsker ved at bo i DK 🙂 Der er jo også torskerognen, fnis.

Når det er sagt, ville jeg så gerne være blevet i Abu Dhabi i et års tid mere, som var vores oprindelige plan. Sådan skulle det ikke gå.
Min mand var ikke glad for sit job, og tro mig når jeg siger, at han har kæmpet en brag kamp for at få det til at lykkes.
Jeg har kæmpe respekt for det han har udrettet som direktør i Abu Dhabi og fuld forståelse for at han ikke ville mere. Det er fint at sige stop.

Nu skal han hjem og udrette andre store ting og ja, hvad med mig?
Det må tiden vise, men indtil videre skal jeg køre to drenge ind i ny skole og børnehave og lige finde ud af det der med at skulle bo i Danmark igen.

Jeg har været så glad for at bo i Abu Dhabi. Det har været den VILDESTE rejse for vores familie, og jeg er blevet klogere på mig selv, min mand og mine virkelig seje ‘små’ børn. Wow, sikke en udvikling. Sikke en modenhed de har fået af dette ophold. Det kan ingen nogensinde tage fra os.

Jeg var ikke en happy camper, da vi mandag aften landede i DK og blev modtaget i lufthavnen af hele vores skønne familie. Jeg var udmattet og træt og havde bare lyst til at tage det første fly tilbage til Abu Dhabi. Da min mor fik sagt “Hvor er vi glade for, at I er tilbage” fik jeg noget muggent svaret “Nå, men det er da dejligt, at der er NOGEN der er glade!” Flot Nana. Det er jo faktisk ikke fordi, jeg ikke er glad for at være tilbage i DK. Jeg ville bare hellere være blevet i Abu Dhabi lidt længere.

Nå, men vi og vores 120 kg. bagage bor pt. hos min far indtil vores 20 fods container ankommer med alt vores lort vores møbler, hvorefter vi kan flytte tilbage til vores elskede lejlighed. Fik jeg skrevet, at vi elsker vores lejlighed? 🙂

Alt er godt. Eller… Det skal det nok blive 🙂

Jeg havde et mål om at få startet bloggen op inden vi skulle hjem, og det lykkedes lige på et hængende hår. Pyha 🙂 Og hold da op, hvor er jeg glad for, at I vil læse med. Af hjertet tak for jeres kommentarer og respons. Det betyder mere end I tror.

Jeg er slet ikke færdig med at skrive historier om vores liv i ørkenen, så dem slipper I altså ikke for lige foreløbigt.

Og hey, nu kan jeg skrive PIK lige så tosset jeg vil. Pik, diller, fallos, diller derudaf! Optur 🙂 Nu kan jeg for alvor få luftet ud i min lumre turban.

Er I med mig?

Ps: Hvad sker der lige for minusgraderne, sneen og regnen? Come on!

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

26 Mega lækre kommentarer

 • Amundsen

  Ærgerligt at jeres ørken eventyr skulle slutte før ventet..
  Men når det så er sagt!! Så håber jeg på endnu flere lumre indlæg 🍌🍌🍆🌽
  Og at onsdags diller genopstår på IG?? Har helt savnet det! 😂😆🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   🙂 🙂 Der skal nok komme mange flere lumre indlæg 🙂 Og der er onsdagsdiller på IG i dag 🙂 Jeg har også savnet den, fnis. Tak for din kommentar Ronja og god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Som expat kanjeg sagtens følge dig, jeg er slet ikke klar til at komme hjem endnu, men her bestemmer olieprisen jo eventyret, så måske er det snart slut her også😕 Jeg vil med glæde følge dig, i din færd med falde til der hjemme igen, og håber du vil skrive og beskrive hvordan det er. Al held og lykke med det herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, den forbandende oliepris! Håber ikke jeres eventyr slutter endnu, men hvis det gør, er DK nu slet ikke så dårligt et land at vende tilbage til. Jeg begynder langsomt at vænne mig til det og glæde mig over alle fordelene. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget vel? Tak for din kommentar Lene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise lykke
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   🙂 🙂 Tak for luft Louise 🙂 Jeg tænker at der skulle stå “Jaaaaaa, du er hjemme og vi ses d. 15 hos Linn” 🙂 Ikke sandt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja

  Kæreste Nana,
  Velkommen hjem.
  Nu går vi snart sommeren i møde, som vi alle savner. Så bliver alting lysere og nemmere. Glæder mig til at se dig.. Fedt du nåede at starte den blog, og den må ikke stoppe.. Elsker at læse om dine frække historier..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   1000 tak for din dejlige kommentar Kathja 🙂 Først forår, ahhhhh, og så sommer, ahhhhhh…. Friske danske jordbær, nye kartofler og ærter. AMEN! Alt bliver godt, lige straks 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Velkommen hjem, og ja her er pisse koldt, men vi har torskrogn, lakridser og kongehuset og lov at rose en skøn del af mandens anatomi- nemlig Dilleren- vi glæder os til onsdags dilleren!
  endnu engang- velkommen hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   AMEN til torskerogn, diller og kongehus 🙂 🙂 OG gris! Tak Stinne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Hviid

  Kære Nana
  Velkommen hjem …. Så nærmest vildt at høre sin egen historie fra dig. Når bare for sige den er du ikke alene med.
  Knus Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Åh ja, du har jo nærmest været det samme igennem. Den er lidt hård, men jeg har trods alt en god følelse i kroppen (i hvert fald 50% af tiden) og den holder jeg fast i. Når foråret viser sit smukke ansigt, (lige straks, ikke?) så bliver alt rart. Der er heldigvis en masse dejligt ved at være bosat i Kbh. Er du glad for at være hjemme Frederikke? Tanker og møs fra mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skønneste Nana, velkommen hjem. Det er da den vildeste nyhed, får helt tårer i øjenene når jeg læser din beskrivelse. For hvor kan jeg bare godt forstå dine følelser. Det er ski… irriterende når noget man er glad for stopper brat! Men igen, respekt for at Lasse siger stop, hvis ikke han er glad. Håber snart vi skal ses❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak Louise 🙂 Selvfølgelig skal vi snart ses! Og det vil jeg glæde mig til. Møs fra mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA – vi SES!! Velkommen hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja vi gør. Det har vi jo aftalt 🙂 Var det noget med, at du lavede verdens bedste kage? Ellers gør jeg! Nu skal jeg jo ikke bekymre mig om at være bikiniklar 24-7 (thank god) :-):-) Tak for din kommentar Tina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zasja

  Welcome home Honey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Søde Nana – velkommen hjem! Kan godt forstå, at det er bitter-sødt, at Ørkeneventyret er slut før planlagt, men hey – der venter jo alle mulige andre eventyr for dig og din familie! Jeg glæder mig til at se dig, når du er landet lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja der gør nemlig, og det er værd at glæde sig over! OG, jeg glæder mig til at DIG igen. 1000 kys til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg kan bare skrive wow. Altså at i bare lige flytter hjem igen. Men sejt gjort både til dig og manden. Velkommen hjem. Foråret kommer forhåbentlig snart eller noget…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak Helle 🙂 Foråret er nemlig lige på vej. Kom lyse morgener, kom fuglesang, kom varme… Lige om lidt, lige rundt om hjørnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Selvom det ikke lige var planen, så siger jeg nu alligevel velkommen hjem!

  Betyder der at der igen er penisser på Instagrams?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Tak 🙂 Jeg tror godt jeg kan love at der kommer penisser på IG i fremtiden. Dem har jeg nemlig savnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Super flot det i har gjort, og hvis den ene ikke trives så super godt at i følger og støtter hinanden knus og velkommen hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   1000 tak for din kommentar Janne 🙂 Vi følger hinanden i tykt og tyndt, og hold nu op, hvor bliver man tætte af sådan et ophold i udlandet. Rigtig god aften og knus right back at ya

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den om receptionisten, træpenissen og de forbudte filer...