JA TAK til NEJ TAK og flere overvejelser

Så langt så godt 👌🏼

Vores kontor, som havde brug for en seriøs make-over, er begyndt at tage form, og jeg elsker, at jeg endelig fik taget mig sammen til at komme igang. Det var mest fordi jeg ikke vidste hvilken farve væggene skulle være, at jeg ikke kunne få nosset mig sammen til at komme igang. Og om det kun var en enkel væg, der skulle males. Og om vi skulle beholde skrivebordet. Og om vores gule kommode skulle ud til højre eller have en ny omgang maling. Så mange beslutninger altså.  🙄

Nå, men som I har kunnet læse her på domænet eller måske har set på både Snapchat og Instagram, tog fanden ved mig i mandags, og jeg fik rykket alle møblerne ind på midten, fundet et godt tilbud på maling, dækket af, brugt mindst to ruller malertape og malet ALLE væggene. Jep, jeg gik sgu all in. 😆

Jeg er ikke færdig med at indrette kontoret, men både vægge, skrivebord og kommode er blevet malet, og selvom vi snakker møbler, der er en million år gamle, føler jeg faktisk at de er blevet som nye. Hell yes!

SÅ LANGT SÅ GODT.

Næste skridt er at få hængt billeder og planter op, men jeg tænkte, at I lige skulle se resultatet so far.

Overvejer nu om denne plakat eller denne plakat (affiliate-link) ikke ville være mega lækre til de kødpølse-farvede vægge. 🙂

Måske kan jeg inspirere nogle af jer til selv at komme igang med en lille make-over? I virkeligheden er det jo det, jeg ønsker allermest ved at blogge. AT KUNNE INSPIRERE ❤️

Hvad synes I? Og kan I li’ farven på væggene? Kødpølsen for president 🙂

Flügger maling skrivebord Voxtrup

Flügger maling kontor Voxtrup

Flügger maling kommode Voxtrup

Planteophæng Voxtrup

 

Ciao og rigtig dejlig lørdag aften ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

14 Mega lækre kommentarer

 • Ida

  Hold da magle jeg er vild med din stil!
  Hvis jeg en dag vinder en million og får købt mig et kæmpe palæ, så hyre jeg dig til at indrette 😉
  Jeg kan godt forstå at Lasse bare sagde GO GO GO

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ida. TAK <3 Du skriver bare når palæet er købt 🙂 Tak for den dejlige kommentar Ida <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er simpelthen blevet så fint altså!
  Nu du er så god til farver, kan du måske hjælpe mig lidt? Jeg har nemlig et gammelt kedeligt lille spisebord, jeg gerne vil have malet i en spændende farve, men jeg har en kommode og en stol i en pang orange farve, og i min lille et værelses skal bordets farve vælges med omhu 😉 har du tips, hvilken farve kan jeg vælge? Mine stole er musegrå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Laura. Tak 🙂 Du må lige fortælle mig lidt mere om dine møbler. Hvad er dit skrivebord er lavet af? Hvor glad du er for din orange kommode og stol? Og hvad er de lavet af? Har du nogle farver på væggene? Ej, kan du ikke lige tage et billede og sende til mig, så vil jeg gerne komme med et bud på hvilken farve jeg ville vælge 🙂 🙂 Du kan sende det til nanavoxtrup@gmail.com 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mutti

  Flot vægfarve. Men lad mig lige se den på adressen. Kommode, hmm, er vi på kaserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Mutiiiiiiiiii, du har skrevet en kommentar på min blog. 🙂 Halleluja 🙂 🙂 Går ud fra at vi ses i næste uge, og så må du jo lige se om der er for meget kaserne over den. Jeg synes den er flot. Tak for din kommentar Mutti <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Boisen

  Det er så flot altså! Farven ville jeg aldrighave turde vælge i butikken. Men den er så fin på væggen. Og passer lige til kontor-miljø.
  Jeg har en periode gået og overvejet at gå amok med Maling, gardiner osv i soveværelset. Jeg tror sgu jeg gør det.
  Har I mange rum med Feks en væg med farve? Det er nemlig min bekymring. Om det bliver for skørt hvis der er en væg malet i flere rum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fru Boisen. Gør det, gør det, gør det 🙂 🙂 Vi har én malet væg i spisestuen, én i dagligstuen og faktisk også én i køkkenet, men den er bare lysegrå. Måske derfor jeg valgte at male HELE kontoret. Du ved, ligesom for at bryde mønsteret. Har du mange rum med én malet væg? Det kommer jo også an på hvilke farver det er. Hvis rummet kan bære at man maler alle væggene, synes jeg klart du skal kaste dig ud i det. Glæder mig til at høre, hvad det ender med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Boisen

   Vi bor i nybyg, og alle vægge er hvide, med undtagelse af et entrehjørne jeg har malet gråt.
   Synes det var dejligt i starten at alt var Hvidt og lyst. Men synes vi trænger til noget personlighed (og adskillelse fra alle de andre hvide huse😆). Jeg springer ud i det. Tænker soveværelset er et godt sted at starte. Tak for svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej igen Fru Boisen. Soveværelset lyder som en god start. 🙂 Det er helt vildt hvad et par malede vægge kan gøre, så skynd dig at kaste dig ud i det. Held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er virkelig blevet pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Ja, det er sgu faktisk blevet ret pænt. Ved ikke hvad jeg havde regnet med, men det er jo altid lidt et sats at kaste sig ud i en kødpølse 🙂 🙂 🙂 🙂 Tak for din søde kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Wauw!!! Virkelig wauw!!! Det ser vildt godt ud 👌🏼👌🏼👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lotte. Taaaaaak 🙂 Så dejligt at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JA TAK til NEJ TAK og flere overvejelser