Julen set fra et skilsmissebarns øjne.

Så så man lige os i aftenshowet.

Først 1000 tak for alle de mange beskeder jeg har fået fra nær og fjern, fra jer der har set min søn og jeg i flimmeren torsdag aften.
De har betydet SÅ meget, og jeg har læst dem alle op for Arthur.

Torsdag aften kl. 19.34 kunne man altså se os i Aftenshowet, og det var virkelig en fed oplevelse. I sær for Arthur som fik lov til at gå rundt i studiet, komme backstage, blive nusset af de sødeste damer i sminken, og møde ingen mindre end de to dejligste piger fra New:Name. (sidste års vindere af X-Factor, red.)

newname-og-arthur

Og så bliver jeg simpelthen nødt til at sende Ulla Essendrop (vært på aftenshowet, red.) SÅ meget ros for hendes overskud og nærvær. Hun gjorde det MEGET nemt at være live på TV foran omkring en halv million danskere.

arthur-og-ulla

Og hvorfor var vi egentlig i Aftenshowet? Det var vi simpelthen, fordi Arthur og jeg har lavet en film sammen i samarbejde med Psykiatrifonden, som i fredags lancerede et nyt site der hedder børnefilmskolen. Det skal jeg nok fortælle jer meget mere om inden længe, men først vil jeg (som lovet) lige dele linket til Aftenshowet med jer, samt vores Snapchat historie fra aftenen.

Link til Aftenshowet torsdag d. 5 januar 2017. Vi kommer på efter 30.22 minutter. 😉 I må selv lige spole frem.

Og her kan I komme med backstage.

 

Rigtig dejlig søndag aften folkens ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

4 Mega lækre kommentarer

 • Aaarrhmen hvor er han skøn!! Jeg er fuldstændig bjergtaget af det dér rolige blik, som han lader hvile på dig❤ Og fedt emne (og film) for øvrigt👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. 1000 tak <3 Det blik har jeg fået så mange kommentarer på. Tænk at han er min søn. Så stolt. Tak for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Hvor er han SKØN din søn – så fin og sød! Jeg kneb sgu en lille tåre, ved tanken om hvor stolt du må være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Louisa. 1000 tak 🙂 Hvor er det en dejlig kommentar. Jeg var og er SÅ stolt af ham. Min mand sad derhjemme og så os på tv og han blev så rørt. Knus Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julen set fra et skilsmissebarns øjne.