Ja, det lyder måske lidt mærkeligt...

SÅ VILD ER JEG.

FullSizeRender copy 3

Måske er der nogle af jer, der følger med på bloggen MIG OG MIN TINDERBABY, som en ung pige ved navn Alexandra står bag. Jeg følger hendes blog, og synes hun er skøn og virkelig gakket. Jeg har mødt Alexandra et par gange eller tre, og hun er smuk med vildt hår og et drilsk blik. Det var blandt andet Alexandra jeg en fredag nat endte sammen med på en virkelig ærgerlig karaoke-bar i indre København. Nå, men det skal jeg bestemt ikke dvæle for længe ved.

Alexandra skriver råt for usødet om livet som mor med en pilotmand, der rejser verden rundt imens hun dealer med opkast, lort, vågne nætter og hvad livet ellers kan byde én med en 1-årig i hjemmet.

Forleden skrev hun et indlæg som jeg grinede ret meget af. Hun er en provokatør uden lige, og kan lide at sætte tingende på spidsen. Og hun er god til det. Hendes indlæg deler tit vandende, men de giver mig næsten altid stof til eftertanke. Jeg er bestemt ikke altid enig i hendes holdninger, og jeg ville nok pisse lidt i bukserne af skræk, hvis en af mine to drenge hev en type som hende med hjem og præsenterede hende som moderen til mit kommende barnebarn. Når det er sagt, er det mit klare indtryk, at der bag ved alt dramaet gemmer sig en klog og ansvarsbevidst pige, som uden tvivl er en fuldstændig fantastisk mor, søster, datter, veninde og kæreste.

Nå, men i forlængelse af hendes indlæg har jeg lyst til at fortælle jer hvor sindssyg vild jeg er.

Here goes:

Jeg foretrækker 8 timers nattesøvn, har INGEN tatoveringer, og prissammenligner i den grad varerne i Netto. Er faktisk flittig bruger af prisscanneren. 🙂 En krone sparet en krone tjent ikke? Jeg foretrækker til hver en tid sperm i fitten frem for anus, og har ingen piercinger. Hverken i ørerne, fissen eller andre steder. Jeg drikker meget sjældent alkohol i hverdagene og bryder mig desuden ikke om hverken kaffe eller cola. Jeg drikker altid bare vand til maden og takker næsten altid nej til vin. Jeg bryder mig simpelthen ikke om det. Jeg ryger ikke og har aldrig gjort det. De par gange jeg har forsøgt mig med en god koger, mindes jeg ikke at effekten var stor nok til at ville prøve det igen. Jeg har i hvert fald ikke røget hash siden jeg var 15. Jeg elsker at hækle, har for nylig investeret i et broderi-kit og er med i en nørkleklub. Jeg har aldrig været mine kærester utro (sådan for real) og jeg går 9 ud af 10 dage i Sloggi underbukser. Jeg er pt. i gang med at hækle et par grydelapper og mit synlige stempel på min højre arm, som måske kunne være et tegn på en våd aften i byen, vidner blot om en tur i børnelegelandet i fucking IKEA. Fuck. 🙂

Det jeg prøver at fortælle er, at jeg på ingen måder er en badass. Jeg kommer højst sandsynligt aldrig til at havne hos en tatovør i lædervest og få tatoveret mit røvhul. Og det er jeg ikke ked af. Jeg er som jeg er, og hviler i mine tiltider kedelige valg.

MEN, jeg synes faktisk godt, at jeg kan lære lidt af Alexandra og måske være lidt bedre til at råbe PIK (ok, måske dårligt eksempel, for det råber jeg vist ret tit) eller FISSE og slå mig lidt mere løs. Det er nu ikke fordi jeg SLET ikke slår mig løs, og de fleste der kender mig ved, at jeg har en bramfri og fandenivoldsk tone, bevares, men jeg kunne godt være bedre til at slippe kontrollen lidt mere. Jeg vil gerne forsøge at blive lidt mere modig. Forsøge at skubbe mine grænser en smule hele tiden. Det tror jeg faktisk kun er sundt. Hvad tænker I?

I kan læse Alexandras indlæg her 🙂

Må jeg høre hvor vilde I er?

Rigtig dejlig søndag aften fra mig ❤️

Og hey, fik du læst mit indlæg fra i går som handlede om en bryllupsgave bestående af blandt andet glidecreme? 🙂 Eller hvad med dette indlæg, hvor jeg skriver lidt om de der ting, der på mystisk vis forsvinder?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

8 Mega lækre kommentarer

 • Jeg har faktisk lige været i byen i lørdags, og skrevet et indlæg om netop det – jeg synes vi kvinder bliver frygtelig kedelige med alderen – vi startede ud med at være fem, kl 24 var vi fire og kl 01 tre tilbage og derefter vare to. Så trist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fridayme. Du har så meget ret. Fint indlæg 🙂 Nogle gange skal man sgu bare råbe pik og slå sig løs. Rigtig god lørdag og tak for din kommentar:-) Kh. festaben

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg HAR været vild. Men er det absolut ikke mere. Tror det er lidt der den ligger. At det er ovre fra min side.Jeg har ikke længere behovet for at gå i byen fra torsdag til søndag, tage stoffer, drikke mig i hegnet. Gå til efterfest, gå til fest.

  Jeg er pisse skide fornuftig og tror desværre det hænger sammen med mit arbejde. Som gør jeg sjældent har fri. Når jeg har fri har jeg for det meste standby og vores ordning gør at jeg rent faktisk kun har helt fri weekend hver 3. måned. Det vænner man sig jo til, så det er ikke et problem for mig. At jeg nok er blevet endnu mere kedelig siden jeg blev mor, gør det jo så nok heller ikke bedre. Dog ser jeg ikke mig selv som værende kedelig, da jeg ved jeg er sjov at være sammen med (hej ego, ej har bare tit fået det at vide) og elsker da også at være sammen med folk. men for det meste foretrækker jeg mit eget selskab, eller nogle få tætte.

  Men jeg har da heldigvis mine vilde dage at kigge tilbage på, dem jeg kan huske altså 😛 Men til gengæld har jeg stadig min piercing i tungen.. Overvejer ikke engang at tage den ud. Selvom jeg nok burde. Tattoo har jeg endnu til gode, det er jo bare lige det der med at vælge noget, som _permanent_ er på din krop, ikke virker så helt lige til endda.

  Men at slå mig løs, det har jeg bare ik brug for mere. Jeg ved jeg skal tidligt op dagen efter og jeg har sgu brug for min søvn. Så har jeg ikke tænkt mig at vende op og ned på dag og nat fordi der er en som vil feste med mig. Nej tak. Ved også jeg får tømmermænd i en uge. Så jeg bliver bare hjemme og spiller mit counter strike (hej nørd)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • i øvrigt tror jeg dit tidsindstillinge på bloggen bør få et eftersyn. Den skriver at min kommentar er lagt for 12 timer siden 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej RijaH. Nu for pokker. Det skal jeg da lige være opmærksom på 🙂 Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej RijaH. Counter Strike, hahahaha, hvor er det nørdet. Love it! Man skal gøre helt hvad man har lyst til, men noglegange er det bare fedt at rykke sine grænser lidt og tage en uges tømmermænd ovenpå en sjov aften. En uge ud af et helt liv er jo ligegyldigt, men mindet fra en god aften kan sidde i en i lang lang tid. Men jeg er helt med dig på mange punkter. Jeg er også blevet meget mere fornuftig efter jeg har fået børn. Men en gang i mellem, så giver jeg den hele armen og glemmer alt om dagen derpå. Tak fordi du er så sød til at kommentere. Det sætter jeg KÆMPE stor pris på 🙂 God søndag <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sorterer mit affald, læser Harry Potter flere gange om året, har intet TV og ved ikke hvem der er med i Paradise Hotel, jeg går med briller fremfor linser, jeg kan ikke sjældent lide flotte drinks eller jägerbombs men er på vin/fadøl’s vognen, jeg samler på Lego, jeg farver ikke hår og min mascara er fra Rimmel, jeg tør ikke se film, der ikke ender godt, jeg ved intet om hvad der forgår i politik og min paratviden er reduceret til hvad jeg husker fra folkeskolen (fordi jeg pjækkede lidt for meget i det der gymnasienoget), jeg er bange for X-files melodien bare jeg høre den, alt mit undertøj er fra Føtex, jeg kan ikke hovedregne 3 varer i kurven i Fakta, jeg elsker bridgeblanding – især chokorosinerne, jeg går med futter på indenfor og jeg har et børnebogsbibliotek selvom jeg er 25 år.

  Men jeg hár da en tatovering!

  .. Tæller det? :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Hahahaha, hvor er det sjovt. Vi burde mødes og være vilde og gå amok i en Bridgeblanding, selvom jeg faktisk har været Bridgeblandingen utro med dronningemandlerne de sidste mange år. Jeg er også ved at pisse i mine sloggi ved lyden af X-files. Hvordan har du det med introen til Twin Peaks? Jeg har aldrig, og jeg mener ALDRIG set en gyserfilm. Om en tatovering gælder? Øh… JA! Tæller det at jeg bruger en dyr mascara og helt klart foretrækker en dyr drink fremfor en fadbamse? Og ps, er du 25? For real? Fuck, hvor er jeg bare 11 år ældre end dig. Altså lige bortset fra i sidste weekend hvor jeg var 27 år og kom hjem stang stiv kl. 7.30. Klasse 🙂 Tak for din kommentar. Dem elsker jeg :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ja, det lyder måske lidt mærkeligt...