Er det kun min 8 årige dreng der...

Sådan boede vi, inden vi flyttede til Abu Dhabi – Voxtrups bolig

Vi er endnu ikke kommet helt på plads, efter vi er flyttet hjem fra ørkenen. Det er helt skørt, for vi har jo været hjemme i over et år. Kontoret har, indtil en uge siden, været et stort kaos, men er ved at tage form. Så mangler vi bare at få styr på børneværelset, som var så fint inden vi flyttede, men nu er ret kaotisk, fordi drengene bruger det som fodboldbane. Jesus altså. Badeværelset trænger også til en make-over og vores altan kunne også godt trænge til lidt kærlighed. Og nå ja, så er der det værelse der går under navne som også krearummet, skabsværelset eller bare roderummet. Det trænger nok i virkeligheden bare til at blive ryddet op, suk.

Nå, men jeg googlede lige mit eget navn forleden (ja, det er altså noget man lige gør en gang i mellem ikke?) og så dukkede der en boligreportage op fra BoligLiv med vores bolig i. Billederne blev taget et par dage inden vores lejlighed blev pakket ned og fyldt i en kæmpe container, som blev sat på søen og sejlet til Abu Dhabi.

Jeg havde helt glemt at det var sådan vi havde indrettet os den gang. Mange af vores møbler og billeder er de samme, men der er alligevel sket lidt af en forandring. De har fået nye pladser, blevet malet og ok, nogle af møblerne har vi faktisk skiftet ud. Det er sgu meget godt at flytte en gang imellem, så man kan få fornyet indretningen lidt.

Ok, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at vise jer vores bolig inden vi flyttede. Og I skal også nok få lov til at se hvordan vi boede i Abu Dhabi hvis I har lyst. Åhhh, hvor jeg dog savner den lejlighed på 48. etage. Og nåååh ja, I skal også nok få lov til at se, hvordan vi bor nu. Jeg har jo lovet jer meget mere bolig her på domænet ikke sandt? 🙂

SÅDAN BOEDE VI INDEN VI FLYTTEDE TIL ABU DHABI

Resten af billederne, og boligreportagen kan I se lige HER og kæmpe highfive til jer, der kan se hvor der hænger en diller 🙂 Faktisk to. Og NEJ, jeg er altså ikke nøgen inden under jakken. Det er bare en meget hudfarvet sweater jeg har iført mig. 🙂 

Ciao ❤️

Pssssst… Hvis du vil lave din egen billedvæg, kan du se min lille guide LIGE HER.


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

12 Mega lækre kommentarer

 • Forglemmigej

  Jeg fandt dillerne🙈
  Og er i øvrigt så misundelig på alle jer der forstår at lave en stil, have en rød tråd i hjemmet👍
  Jeg er mest til minimalisme, men elsker blomster i massevis og diverse pynt… Synes bare ikke det harmonerer særlig godt.. Og så er jeg i øvrigt et frygteligt rodehoved🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Du fandt dem, well done 🙂 Jeg er også det vildeste rodehoved, men det kan man selvfølgelig lige ikke se på de her billeder. Vi prøver at tage 10 min. oprydning hver aften, inden vi går i seng, da det bare er dejligt at vågne op til et hjem, der ikke sejler. Byd blomster og pynt velkommen i dit hjem, men prøv at samle det i små klynger, så der også er steder hvor øjet kan få ro. Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Får helt dårlig samvittighed… Du må føle dig så ekstremt uinspireret, når du kommer hjem til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lillemor. Det er alt andet end uinspirerende at være hjemme hos dig 🙂 På flere niveauer. Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej hvor bor i bare lige som jeg drømmer om. Pisse pænt altså!
  Ps hvor er det et fint billede af jer alle fire. Og hvor ligner Arthur bare Lasse meget og Herman dig! 😯
  Pps jeg fandt sgu ingen diller 😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Tak <3 Ja, man er ikke i tvivl om at det er vores drenge 🙂 Hahahahaha, dillerne hænger i arbejdsværelset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor hyggeligt med sådan et tilbageblik, er det ikke? Er tosset med teakskab-reolen (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Jo, det var faktisk vildt hyggeligt. Teakskabet er fantastisk og indeholder en bar med spejl-væg og lys. Det er så lækkert 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, for et hjem. Både nu (altså – ud fra hvad jeg kan opsnappe på Snappen og sådan) og dengang. Havde I lejligheden herhjemme fremlejet mens I var væk? Og gav det i så fald anledning til noget rod – for så vidt jeg husker, kom I hjem før tid, ikke? Jeg gad godt, at have dit talent for indretning. Herhjemme bor vi langt hen ad vejen med de tidligere ejers smag. Hvilket bl.a. indbefatter en masse 90er pendel-lamper (og ikke på nogen som helst fed retro-måde) og wall-stickers, som jeg personligt aldrig selv ville have valgt. Men jeg kan ikke rigtigt overskue at bruge tid og penge på at lave det om😄🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Line. Tak for din søde kommentar 🙂 Vi havde fremlejet vores lejlighed ud, og måtte jo desværre opsige vores lejere lidt før tid. De var heldigvis søde og forstående, og har fundet en anden god lejlighed nu. Det er ikke altid dyrt at lave en make-over, og selv små ting kan gøre underværker. Du kan jo starte med at fjerne de der wall-stickers (sagde hende der ikke var fan af wall-stickers 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dillerne hænger om dit navn over skrivebordet?
  Alternativt er det nogle lidt suspekte svampe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mia. Hahahahaha… Godt spottet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er det kun min 8 årige dreng der...