Livet er simpelthen for kort til...

Sådan folder man et boxlagen!

boxlagen

Jeg er 36 et halvt. Ret præcist faktisk, men lad os nu ikke dvæle for lang tid ved min alder.

Indtil for to uger siden har jeg ikke mestret at folde et boxlagen eller kasselagen eller formsyet lagen, eller hvad fanden man nu ynder at kalde disse lagener. Indtil for to uger siden havde jeg på ingen måde sat mig ind i, hvordan det overhovedet var muligt at folde de her sataner til andet end en krøllet pølse.

Men så udgav jeg dette indlæg. Og så var der en af mine søde læsere, der sendte mig et link, som jeg har studeret et par gange eller 10. Og så tog fanden ved mig!  Jeg hev alle mine krøllede pølser ud af skabet, og gav mig i kast med at folde og folde og folde.

OG NU KAN JEG!

Det er ikke svært, og jeg kan godt ærgre mig lidt over, at jeg først har lært det i så sen en alder.

Nå, op i røven med det. Jeg har forhåbentlig rigtig mange gode år i mig endnu, hvor jeg kan glæde mig over, at jeg kan folde et formsyet lagen. ROCK ON!

Hvis I ikke mestrer kunsten “fold et kasselagen og få dig en mindre husmoderorgasme” så synes jeg, at I skal bruge lidt tid på denne video.

Jeg havde overvejet at lave en video selv, men let’s face it, jeg kan jo slet ikke hamle op med Jill Cooper, ild i pejsen, blomsterkrans på væggen og havenisse. Havenisse! WTF! Hahahahaha, jeg dør 🙂

Se den nu, enjoy og selv tak.

 

Møs fra mig ❤️

Og hey! Lad mig lige høre fra jer, når I har lært det ok?

Hvis du har lyst til at læse et par andre af mine indlæg, kan du f.eks. læse dette indlæg, som handler om de der skide cyklister? Eller dette indlæg, som handler de der fucking fodboldtrøjer.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

14 Mega lækre kommentarer

 • Christina

  Men hvad så, når der er elastik på ALLE fire sider 🤬🤬🤬🤬. Af smileyerne kan du nok udlede, at det endnu ikke er lykkedes mig at få det til at se ud som i videoen – og efter tyve minutters “gennemkigning” kan jeg se, at damens lagen har to sider uden elastik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Og her var det så jeg STRAKS rejste mig fra sofaen og gik op og lagde 7 lagener sammen til perfektion (ahr næsten i hvert fald) – af hjertet tusind tak – jeg havde faktisk bare fået overbevist mig selv om at det faktisk ikke var noget man kunne – også selvom et helt afsnit af Grace & Frankie har netop dette issue som sidehistorie. Jeg har faktisk plads til nyt sengetøj i mine skuffer nu 😜 Og PS: jeg er 38 så du er jo i mega god tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  OMG Nana, det er jo for vildt! Husmoderen her får den vildeste lyst til at rive alle de LORTE lagner ud af skabet og folde dem alle ‘rigtigt’. Jeg er SÅ træt af de bundter i skabet. Juhuuuu, endelig en løsning. TAK. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Ha, ha jeg har endnu ikke prøvet metoden, men jeg har allerede været på YouTube og se flere Jill Cooper video – hun er en seriøs husmor 😂 “like any new thing you learn it might feel awkward at frist….” nemlig ja, Jill 😏 Elsker diversiteten i dine indlæg på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y 🙂 Ja, Jill er altså helt fantastisk. Er kæmpe fan af hende. Tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fruboisen

  Jahhh, du lærte det. 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fruboisen. Fandme ja 🙂 🙂 🙂 Så stolt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  For h…… Jeg KAN IKKE finde ud af det! -.- Jeg har prøvet og prøvet og prøvet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Giv det et par forsøg mere. Når du først har lært det, bliver du så lykkelig 🙂 Jeg hepper på dig! Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Hvor var det hyggeligt at se dig i dag 🙂 Næste år finder vi vores største julesweater frem og vinder hele lortet. Ok?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Fuck jeg elsker det her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Hep hep hep hep… Hør hvor jeg hepper på dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt at du kunne bruge videoen 😘
  Jeg har først læst nu, at du havde svaret på den anden kommentar 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Af hjertet TAK <3 Mit liv er for altid forandret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livet er simpelthen for kort til...