Nem hverdagsret: Cremet og spicy butternut squash suppe

SKAM på amerikansk. YAY OR NAY?

I ved jo efterhånden godt, at jeg har en kæmpe svaghed for SKAM. Ellers har I simpelthen ikke fulgt nok med på dette domæne. 🙂

Jeg ved godt, at det efterhånden er længe siden, at rettighederne til SKAM i Amerika blev opkøbt af en eller anden hot shot britisk producent, men man kunne jo aldrig vide om der rent ville komme noget ud af det. Det ser dog ud til, at vi alle kan glæde os til endnu en omgang SKAM, eller SHAME, som serien højst sandsyneligt kommer til at hedde på engelsk. Det kunne jeg i hvert fald læse mig frem til på Aftonbladet.se.

Om de allerede har fundet de skuespillere de skal bruge, eller om de stadig er på udkig, aner jeg ikke. Måske satser de på at finde nogle hidtil ukendte ansigter, ligesom de gjorde i den norske udgave. Og måske skal Julie Andem, som er instruktøren bag SKAM også instruere SHAME. Det er der i hvert fald snak om, og jeg synes det kunne være et virkeligt sejt move.

Nå, men så vidt jeg kan læse mig frem til, kan vi forvente at SHAME får premiere i slutningen af 2018, og der er i mine øjne helt uoverskuelig lang tid til. Suk.

Men hey, lad mig lige høre jer. Er I ligeså meget fan af, at der kommer en amerikansk udgave af SKAM som jeg? Eller synes I at det er noget lort? Lad mig lige få et YAY or NAY fra jer. Og har I i øvrigt et godt forslag til hvem der skal spille hovedrollerne? Sådan helt hypotetisk. Hit me 🙂 Og det er altså tilladt at dagdrømme. 🙂

Robert Pattinson er aaaaaaalt for gammel, I know, men damn it hvor kunne han ha’ været en lækker William hvis han lige havde været 10 år yngre. Ikke? Haps haps.

robert-pattinson

Pssssst… Apropos SKAM, var jeg jo inde og se SKAM-teaterstykket på Aveny-T, hvilket jeg har skrevet lidt om HER. Om det er min gode anmeldelse, der har væltet billetsalget ved jeg ikke, men de har i hvert fald udvidet spilleperioden frem til d. 4 nov. 🙂 MEN SKYND JER, for jeg kan se, at mange af forestillingerne allerede er udsolgt. I kan bestille billetter HER

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • YAY!! PS jeg stemmer på Jason Momoa som William!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hmmm… NEJ! Skrid nu med ham Jason Momoa Vestegn. Men super forslag ellers 🙂 Møs og våde drømme til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Skam – altid – alle vegne! ❤️ noget andet: savner dine insta-stories! Koooom tilbaaaage! Der er alt for lidt….. 😫

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. TAK <3 Jeg kan heller ikke få for meget SKAM 🙂 Nogle dage er jeg slet ikke på IG og andre dage er mine stories MEGA lange. Det er dejligt at føle sig savnet, tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nem hverdagsret: Cremet og spicy butternut squash suppe