Anbefaling - Et super godt elektrisk vaffeljern

SKAM som teater. Her er min anmeldelse af forpremieren.

skam teater anmeldelse - voxtrup

Vil du ha’ min billet til SKAM, spurgte min far for snart længe siden. Det skal lige siges at min far og hans kone er kæmpe fans af serien, så det undrede mig faktisk ikke det mindste, at de havde købt billetter. Min far syntes dog alligevel, at jeg jeg skulle tage hans plads. 🙂

Jeg havde godt læst, at de ville sætte SKAM op som teater på Aveny T, og jeg må ærligt indrømme, at jeg var noget bekymret over konceptet. Er det ikke at malke koen lige lovligt meget? SKAM som teater? Hmm… Hvordan havde de lige tænkt sig at gøre det? Og hvem kunne helt seriøst spille rollen som selveste Noora og William? Serr! Lad nu bare være med at røre noget så fint. Stop nu mens legen er god!

Alligevel takkede jeg ja til billetten, og i går var så dagen, hvor jeg var inde at se det længe ventede og frygtede teaterstykke. Frygtede, fordi det jo umuligt kunne leve op til serien. Som følelsen af at have læst en fantastisk bog, og blive så frygtelig skuffet over filmatiseringen. Det tror jeg, vi alle har oplevet ikke?


Lyset bliver slukket i salen og med et trylleslag står de på scenen til tonerne af den velkendte SKAM intro. Vilde, Isak, Chris, Jonas, Sana, Eva, Noora og William. De 8 hovedpersoner fra SKAM. Mange af dem ligner og nogle af dem slet slet ikke. Vilde er f.eks. ikke lyshåret, men har mørke krøller, Chris mangler mindst 20 kg. på kroppen og Jonas krøller er ikke eksisterende. Noora har dog til gengæld skamlæberne med på scenen og har fået klippet en blond page. Hun ligner faktisk Noora virkelig godt, og hendes bevægelser er spot on Noora-style. Og så er der Eva, som er castet SÅ godt og virkelig spiller sin rolle overbevisende flot. Well done af en kun 17 årig pige.

Nå, men faktisk er det ret ligegyldigt hvordan de ser ud, og at de ikke allesammen ligner de rigtige SKAM skuespillere. Jeg skal bare lige vænne mig til det, og det går faktisk overraskende hurtigt.

I løbet af de halvanden time stykket varer, er jeg godt underholdt, og det er sjovt at se mange af de velkendte SKAM-scener in real.  Festerne, konflikterne, kærestesorgerne… Fantastisk musik, fin scenografi og imponerende skuespillerpræstationer taget i betragtning af, at mange af dem er helt unge og grønne.

Jeg savner lidt mere lidenskab, og nogle af replikkerne er lidt stive, men til alle skuespillernes forsvar, må jeg lige pointere, at jeg er inde at se forpremieren, og det er ret tydeligt de ikke er helt rutinerede endnu. De får sig dog spillet mere varme i løbet af forestillingen, og alt i alt synes jeg, at de gør det virkelig flot.

Jeg vil ikke afsløre for meget, for jeg tænker at rigtig mange af jer måske overvejer at tage ind og se den, men shit hvor vækker denne forestilling meget i mig, og damn it hvor får jeg lyst til at se serien igen.

Det er bestemt en forestilling der er værd at se. 🙂

Forestillingen får premiere i morgen på Aveny T og spiller frem til d. 28 oktober. Du kan købe din billet LIGE HER.

Psssst… Kan I i øvrigt huske, at jeg var så heldig at møde “den rigtige William” fra SKAM? Ellers kan I læse om min nat med ham HER. 🙂

Skal I lige se billedet igen? Ja I skal sgu, muhahahahaha…

Min nat med william fra SKAM

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Rikke

  Hvor er jeg glad og lettet over at læse din anmeldelse 😊 Nu vil jeg glæde mig endnu mere til at se det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Du har bestemt noget at glæde dig til. 🙂 ENJOY og rigtig dejlig weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Nana, fordi du lige fjernede de sidste 7% tvivl om jeg skulle sætte magien over styr og se stykket! Jeg må sgu afsted!
  BTW kan stadig ikke helt fatte, på dine vegne, at du rent faktisk mødte William! Det er jo så crazy haha..
  kh T

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tanja. Du må helt klart afsted. 🙂 Og nej, det er faktisk slet ikke til at fatte at jeg mødte William, hahahahaha… Jeg var simpelthen det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt. Hvis jeg ikke havde haft en mand, havde jeg seriøst hoppet på ham. Også selvom jeg er… bum bum bum… 15 år ældre. ok, nok nærmere 17 år ældre. Gisp. Rigtig god weekend og god fornøjelse med SKAM 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Anbefaling - Et super godt elektrisk vaffeljern