Her hvor jeg sidder... #14

Sneet inde

Puslespil

Vi er i Norge, og har den sidste uge boet i min onkel og tantes hytte, der ligger i 1000 meters højde, hvilket ikke har været en udfordring indtil i onsdags, hvor det pludselig blev det vildeste sne- og stormvejr. Holy Fuck. I løbet af natten sneede det så meget, at vi simpelthen blev sneet inde. Det har jeg sgu alligevel aldrig prøvet før, og da vi først havde affundet os med, at vi nok ikke kom ned ad bjerget, blev det den hyggeligste dag, hvor vi gik puslespilsamok, fik læst vores bøger færdigt og set Aladdin, som vi havde med på DVD. Oldschool, men meget smart eftersom der intet internet var på bjerget.

Og mht. det manglende internet, har det faktisk været rart, og hvor ville jeg ønske, at jeg lidt oftere blev sneet inde i en hytte uden net og i selskab med mine drenge, bøger og puslespil. Jeg havde helt glemt hvor meget jeg elsker at lægge puslespil og hvor opslugt jeg bliver. 🙈 “Så er mor gået i Harry Potter trance” sagde min mand til drengene og de kiggede noget uforstående på ham. Jeg vidste han havde ret.

Ps: Vi har set en elg. Er det ikke bare alt for sejt? Den var crazy stor 😱

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Pia

  Jeg ELSKER at sne inde. Bor heldigvis på landet, så oplever det nærmest hver vinter – helt særlig stemning, når man bare ikke kan komme ud, og må hygge sig med hvad man har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Pia. Åh, hvor lyder det bare hyggeligt 🙂 Hvor bor du henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   I Nordsjælland, så det er ikke fordi jeg er voldsomt langt fra noget – men det er en lillebitte by, med kun to veje ind og ud af byen. De lukker hurtigt til, så selv hvis vi kan komme ud fra vores gårdsplads, kan vi ikke forlade byen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Pia. Hvor henne i Nordsjælland. Det lyder så hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #14