I spurgte selv...

Sommerferie-challenge og et meget ømt korpus… Kan ikke engang gå på lokum. Fuck.

nanaWOD

Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen her i morges og endnu værre stod det til, da jeg skulle morgenskide. Hele min næsten 180 cm lange krop gjorde så ondt, at jeg følte et jeg var blevet kørt ned. Ikke at jeg nogensinde har prøvet det, men tænker at det må føles nogenlunde sådan. Av for fucking helvede. Og den gør, her 5 timer senere, stadig sygt ondt.

Jeg ved, at mit ømme korpus ikke skyldes hed sex i umulige positioner. Til det er jeg hverken smidig eller modig nok, og desuden har jeg, som jeg skrev tidligere om på bloggen, været sammen med min mand i 15 år. Behøver jeg at sige mere? 🙂

Nej, mine smerter skyldes, at jeg ikke har fået trænet i MEGET lang tid, og for to dage siden satte gang i en lille sommerferie challenge.

Jeg trænede som død og helvede, da vi boede i Abu Dhabi, og jeg synes det var ret fedt. Jeg kunne mærke, at min krop blev stærk og det var en fed følelse at mærke, at jeg pludselig kunne løfte tunge ting, som jeg aldrig havde troet muligt at løfte.

Efter vi er flyttet hjem, har jeg ikke løftet tungere ting end fyldte netto-poser, og har på ingen måde sat mine ben i et fitnesscenter AKA fitten. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg har på en eller anden måde ikke kunne overskue det. I Abu Dhabi var det så trygt. Jeg trænede med de samme 5 tøser i vores bygning 4-5 gange om ugen, og vores træner kendte næsten vores kroppe bedre end os selv.

Men men men… Jeg har jo slet ikke tid til at træne 4-5 gange om ugen, med fuldtidsjob, 2 unger og en direktørmand. Overskuddet er der bare slet ikke. Det er jeg sikker på, at alle mødre i min situation kan relatere til. Ikke? Bare tanken om at trække i træningstøjet, er nok til at slå mig helt ud af træthed, og selvom jeg er klog nok til at vide, at det ville være godt for mig og min hej-jeg-er-lige-startet-med-at-arbejde-et-sted-hvor-der-er-fucking-kage-på-bordet-HVER-dag-krop at få opbygget lidt muskelmasse, får jeg ikke slæbt min engang ret stramme mås ned i fitness.dk, som i øvrigt kun ligger 5 minutters gang fra os.

Nå, men tilbage til min åh så ynkelige krop, så har jeg som skrevet sat gang i en lille sommerferie-challenge, som jeg grundet min nuværende tilstand allerede fortryder en smule.

Vi skal HVER dag lave følgende WOD. For dem der ikke er så hjemmevandte i Crossfit verdenen, betyder det altså Workout of the Day. 🙂

Ok, here goes:

2 runder af:

-10 burpees (De ser nemme ud, men de er ganske forfærdelige)

-20 squats

-20 walking lunges

-10 Dead stop push ups (20 for Lasse)

-Planken i 1 minut.

Hey, hvis du ikke ikke ved hvad de ovennævnte øvelser er, kan du se mig og mine unger udføre dem her 🙂 Det er tilladt at grine. 🙂 Der er absolut plads til forbedring. 🙂

Det er ret simple øvelser og det tager ikke alverdens tid, men det er mere end nok til at få pulsen i vejret, og nok til at jeg nærmest ikke kan komme på lokum her på 2. dagen. Det skal nok blive bedre i løbet af de næste par uger. 🙂 Håber jeg. Jeg ændrer nok lidt på vores WOD i løbet i sommeren, men det er vigtigt for mig, at det er overskueligt, og ikke tager mere end et kvarters tid.

Jeg håber i hvert fald, at jeg er i stand til at gennemføre min challenge, for jeg har i den grad brug for at få pulsen op og holde mig lidt i gang. Måske kan dette være starten på, at jeg igen får blod på tanden, og får mod til at træne igen.

Vil I være med?

Og hey, må jeg lige høre jer, om I er sådan nogle der træner og hvad jeres absolutte bedste træningstips er?

For mig tror jeg det handler om tryghed. Jeg tror jeg har brug for en fast træningsmakker, en personlig træner eller noget der er sjovt. Hvad holder jer i gang? Hit me 🙂

Rigtig dejlig dag og tak fordi du læste med.❤️

 

Og hey, fik du læst dette indlæg, hvor jeg skriver lidt om den der satans balance, eller hvad med dette indlæg, som handler om sommerhus-mode? Eller mode er vel så meget sagt 🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

4 Mega lækre kommentarer

 • Emilie

  Jeg er herre klar! Men skal man gøre det hver dag?😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. SUPER FEDT 🙂 🙂 Altså man bestemmer jo helt selv, men jeg gør det hver dag her i ferien. Ellers bruger jeg mest tiden på at ligge på langs og æde 🙂 Jeg hepper på dig! Kram Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg træner 4 gang i ugen … Mere kan jeg ikke holde til … Det er for det meste Spinning/Biking
  3 gang i ugen – så løbe eller Fitbox.
  Det skal være sjovt 😃 Og jeg kan godt lide der er en som “råber” lidt – så gir jeg mig mere.
  Dejlig Weekend til dig & familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ann. Wow, hvor er du sej. Jeg bliver aldrig glad for spinning. Har prøvet det omkring 10 gange, så føler virkelig at jeg har givet det en chance. Du har ret i at det hjælper hvis der er en der råber lidt 🙂 Man kan jo meget mere end man lige tror. Og helt enig i at det skal være sjovt, i hvert fald det meste af tiden 🙂 Rigtig dejlig sommer-weekend og tak for din kommentar 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I spurgte selv...