Mangler du en almen bolig?

Spot on Miriam fra Miriamsblok. Spot on.

støt bloggen. Miriamsblok

Jeg er næsten sikker på, at langt de fleste af mine dejlige læsere (ja DIG blandt andet 🙂 ) allerede følger med hos Miriam, som er kvinden bag MIRIAMSBLOK. Hvis ikke, kan jeg desværre fortælle dig, at du er gået glip af tusindvis af velformulerede, sjove, alvorlige og tankevækkende indlæg de sidste mange år.

Jeg opdagede hende et par år for sent, men har fulgt hende troligt de sidste par år. At jeg nu også kender hende privat, er selvfølgelig sjovt og dejligt, men jeg ville sgu nok have fulgt med på hendes domæne alligevel. 😉

Hun har, ud over mig, sygt mange andre trofaste følgere. Altså VIRKELIG mange. Ikke desto mindre (og det er mig helt uforståeligt) har hun (ligesom mig) ikke rundet de de magiske 10.000 følgere på Instagram, og dermed endnu ikke fået adgang til den FUCKING elskede Swipe-funktion.

Jeg synes hun ærligt talt fortjener den mindst ligeså meget som mig. 😉 Især nu når hun i går udgav det her geniale indlæg, hvor hun, på fineste vis, forklarer hvordan man støtter sin yndlingsblogger. Jeg synes, du skal læse det. Det er nemlig også relevant for dig, som måske også gerne vil støtte DIN yndlingsblogger (ja MIG, tsk…).

Såååå…

Følg Miriam på Instagram HER, og forvent en masse grin. 🙂

Pssst… Nu følger du selvfølgelig allerede din yndlingsblogger (stadig MIG) men hvis du, af en eller anden grund, ikke gør, så kan du følge mig HER. Ingen tvang.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mangler du en almen bolig?